top of page
banner-social-society-cases-resultaten-1.jpg

Clients

Deze leuke ondernemers en interessante bedrijven gingen je voor!

Als voormalig social media manager heb ik al veel bedrijven blij mogen maken met converterende content voor hun social media. Tegenwoordig doe ik veel meer. Neem een kijkje en ontdek hoe ik voor verschillende opdrachtgevers, op verschillende manieren resultaat heb behaald.

Ik ben ontzettend trots en blij dat ik al meer dan 50 ondernemers en bedrijven heb mogen helpen met het realiseren van hun online succes. Elke samenwerking is voor mij een waardevolle ervaring en ik ben dankbaar dat ik mijn expertise heb kunnen inzetten om anderen te ondersteunen bij het opbouwen van een sterk merk en een succesvolle business.
 

Op deze pagina vind je verschillende cases die ik heb uitgevoerd, onderverdeeld in categorieën. Het is een mooie weergave van de diverse projecten waar ik aan heb gewerkt en laat zien hoe ik mijn kennis en strategieën heb toegepast om concrete resultaten te behalen. Van het vergroten van de online zichtbaarheid tot het creëren van een consistent personal brand, elke case is uniek en heeft geleid tot succes voor mijn klanten.
 

Hoewel ik mij nu als online brand en business strateeg op meer dingen richt dan alleen social media, blijft mijn passie voor social media en content creatie nog steeds een belangrijk onderdeel van mijn diensten. Ik geloof sterk in de kracht van effectieve social media strategieën en ik help graag bedrijven om hun online aanwezigheid te versterken en hun doelen te bereiken.

Nationale en internationale opdrachten
Als online brand & business strateeg heb ik al met veel uiteenlopende opdrachtgevers mogen samenwerken. Ik heb zowel internationale als nationale opdrachtgevers achter mijn naam staan die stuk voor stuk heel blij zijn met de mooie resultaten van mijn diensten. Wil je graag weten hoe mijn vorige opdrachtgevers de samenwerking met mij hebben ervaren? Ik heb hieronder een kleine selectie gemaakt van toffe samenwerkingen met verschillende opdrachtgevers. 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Sinds Celeste mijn social media berichten beheerd ben ik consistent online zichtbaar. Dit voelt elke keer weer als een cadeautje. Zelf bleef ik haken bij het schrijven van goede teksten, dit koste me veel tijd. Ze voelt precies aan wat ik wil vertellen en vertaald dat in de juist toon. Daarnaast heeft ze een persoonlijke aanpak en is ze erg fijn in de communicatie. Ik ben blij met deze topper!

Annemarije de Vaal | Eigenaresse Studio Annemarije

Anker 1
AdobeStock_376212726.jpeg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Savage Lighting

Facebook, Instagram en LinkedIn beheer voor de autoriteit op gebied van verlichtingsoplossingen voor (super)yachts en cruiseschepen

AdobeStock_513544573 (1).jpeg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Sanne huidtherapie

Facebook en Instagram beheer voor een professionele huidpraktijk uit Dwingeloo

20230110-_R5A5279.jpg

SOCIAL MEDIA BEHEER

SFR Electronics

Facebook en Instagram beheer voor een automotive garage gespecialiseerd in high-end elektronica

AdobeStock_388611679.jpeg

SOCIAL MEDIA BEHEER

GSE Technology

Facebook Instagram en LinkedIn beheer voor een grote speler in de metaalhandel in Europa

Binnenkort beschikbaar

peter-1.jpg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Peter Vader Trainingen

​Facebook Instagram en LinkedIn beheer het organisatie, training- en adviesbureau op gebied van écht contact & communicatie

Binnenkort beschikbaar

DSC_0232.JPG

SOCIAL MEDIA BEHEER

Monkey Town Purmerend

Facebook en Instagram beheer voor het bekendste indoor speelparadijs

Binnenkort beschikbaar

AdobeStock_227268615.jpeg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Six Interiors & Design

​Een interieur ontwerpstudio die de mooiste 3D-visualisaties maakt en dromen tot leven wekken

Binnenkort beschikbaar

AdobeStock_198986630.jpeg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Solveo

Facebook, Instagram en LinkedIn beheer voor het leukste recruitmentbureau van Nederland

Binnenkort beschikbaar

_DSC1040.jpg

SOCIAL MEDIA BEHEER

Figlarz schilderwerken

Facebook en Instagram beheer voor een jong en professioneel schildersbedrijf uit Veenendaal

Binnenkort beschikbaar

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Als beginnende Social media manager, wilde ik mezelf toch nog verder verdiepen in het vak en heb ik besloten om met Celeste te gaan samenwerken.

Ik vind Celeste enorm goed in branding en jezelf positioneren op de markt! Tegenwoordig zijn er veel social media managers die allemaal het zelfde plaatje neerzetten en ik wist dat ik dat anders wilde gaan doen!

Ik heb super veel gehad aan de opleiding bij Celeste mijn kennis is nog meer gegroeid! En ik zou het iedereen aanraden als je jezelf wilt onderscheiden in de markt als Social Media Manager. Het leren met Photoshop was voor mij dan ook een pre! En heeft mij enorm veel inspiratie gegeven!

Celeste bedankt nogmaals voor deze mooie kans!

Jellisa Ketting | Owner & Founder Get Socials

IMG_2718-bewerkt.jpg

Let's celebrate

Vieren wij binnenkort jouw succes?

Het is mijn passie om ondernemers zoals jij te helpen om online een blijvende impact te maken, of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Om ervoor te zorgen dat we samen gegarandeerd succes boeken, wil ik graag eerst met jou in contact komen. Plan een gesprek met mij, en ik duik in je behoeften om te bepalen hoe we het beste kunnen samenwerken. Ik geef je mijn eerlijke feedback en geef aan wat ik wel of juist niet voor je kan betekenen. Laten we samenwerken om van jouw bedrijf een succes te maken!

bottom of page