Cases

Samen met jou werken om jouw socials te laten stralen. Dat is waar ik erg blij van word. Bekijk hieronder een kleine selectie van mijn werk voor verschillende, leuke bedrijven met mooie resultaten waar mijn opdrachtgevers blij mee zijn.

Eiland2Stevensweert-15.jpg

Het Gelukshuis

Tibor en Joy van het Gelukshuis geloven erin dat als jij blijft investeren in je relatie dat de kans vele malen groter is dat je bij elkaar blijft. Maar hoe doe je dat? Waar vind ik dat? Dat zijn vaak vragen die hun gasten stellen.

Ga samen met jouw partner op onderzoek uit tijdens een luxe privé overnachting in een van de Gelukshuizen.

Sinds november 2020 mag ik het Instagram onderhoud en beheer verzorgen. Hierbij leg ik de focus op interactie en het stellen van leuke en soms confronterende relatievragen.

AdobeStock_144903680.jpeg

D&P Parfum Zwolle

Betaal jij elke keer weer veel geld voor jouw lievelingsparfum? Dat is door D&P Parfum Zwolle verleden tijd. D&P Geuren zijn geuren gemaakt op basis van Etherische oliën.

De geuren zijn van hoge kwaliteit en blijven soms nog beter hangen dan het origineel. Sinds november 2020 werk ik aan het vergroten van de naamsbekendheid van dit mooie merk.

120083308_m (1).jpg

Sanne huidtherapie

Jouw huid weer laten stralen, dat is wat Sanne het liefste doet. Samen met Latoya zorgt zij ervoor dat elke klant stralend de deur uitloopt.

Er gaat natuurlijk veel tijd zitten in de behandelingen, waardoor er weinig tijd overblijft voor de social media. Ik zorg er sinds april 2020 voor dat het stralende effect, ook terug te vinden is op de social media accounts.

44216728_m.jpg

SFR Electronics

Felix van SFR Electronics is gespecialiseerd in software problemen bij voertuigen. Waar de dealer er niet meer uit komt, helpt Felix je verder. Daarbij draait hij zijn hand niet om voor een (chip)tuning. 

Sinds september 2018 verzorg ik het Facebook onderhoud en beheer voor SFR Electronics. Het doel is het bereiken van de specifieke doelgroep en het delen van waardevolle content.

AdobeStock_137653805.jpeg

MonkeyTown Purmerend

Wanneer je samenwerkt met een onderdeel van een franchise, is het belangrijk om de interne regels een richtlijnen te volgen en er tegelijkertijd voor te zorgen dat jouw vestiging het meeste opvalt. 

Sinds oktober 2019 mag ik voor MonkeyTown Purmerend speelse content maken en ga ik elk kwartaal langs om nieuwe foto's te maken. Natuurlijk zorg ik dan ook voor een diverse groep modellen.

80594544_m.jpg

Springer Stucdesign

Pascal is een echte kunstenaar. Hij maakt de mooiste wanden en vloeren bij jou thuis. Met merken als Beal Mortex en NovaColor werkt hij uitsluitend met kwaliteit. 

Sinds mei 2019 mag ik voor Pascal het Facebook onderhoud en beheer verzorgen. In november heb ik de website een make-over mogen geven en in september 2020 ben ik ook begonnen met het onderhoud en beheren van de Instagram.


 

Kvk: 66071887
BTW nummer: NLL002344938B18

Algemene voorwaarden

Bezoekadres:
Dokter van deenweg 108, Zwolle  

Ma t/m do: 09:00 - 19:00 uur 
Vrij: 09:00 - 16:00 uur