top of page
IMG_2796-bewerkt.jpg

Experiences

Ik vind het ontzettend fijn om te zien dat mijn klanten tevreden zijn met de diensten die ik lever. Ik streef ernaar om altijd persoonlijk en op maat gemaakte service te bieden, en het doet me goed om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende klanten mogen samenwerken, van kleine lokale ondernemers tot grote internationale merken, en ik ben dankbaar voor elke positieve recensie die ik heb ontvangen. 

Lieve woorden

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Vanaf de kennismaking tot nu zie ik een bevlogen en passievolle ondernemende vrouw. Celeste staat altijd voor je klaar, weet waar ze voor staat, professioneel met een knipoog en mega enthousiast. Maar bovenal resultaatgericht. Naast dat ze geweldige toffe posts en stories maakt, is resultaat belangrijk.We zijn van 400 volgers binnen 1 jaar vertienvoudigd, we tikken vandaag de dag 5K+ aan. We merken dat er steeds meer verkopen komen uit de campagnes en zien onze merkwaarde stijgen. Celeste is een vaste waarde en heeft met ons nieuwe initiatief 'dating agency' veel toegevoegd en meegebracht waardoor er in korte tijd al succes is behaald. Als je de kans krijgt (weet dat ze vaak een stop heeft op klanten) dan zal ik niet twijfelen. Ik sta zo achter de kwaliteit van Celeste, als je niet tevreden met haar bent krijg je van mijn een verrassingspakket. A players zijn schaars, maar Celeste is er een. En dat beseffen wat voor toekomst zij voor zich heeft. Dankjewel topper!

Tibor van der Meer | Het Gelukshuis

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste is een warm en open persoon, die zich erg betrokken voelt bij jouw business. Ze voelt snel aan welke content passend is. De kleuren, de vormgeving, de tekst, alles is hier op afgestemd. Ze heeft briljante ideeën, en ze is daarbij ook erg enthousiast! Lieve Celeste dank je wel voor alles wat jij voor mij doet, ik ben je heel erg dankbaar en heel blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Opdrachtgever die gespecialiseerd is in HSP als kindertherapeute

IMG_2718-bewerkt.jpg

Let's celebrate

Vieren wij binnenkort jouw succes?

Het is mijn passie om ondernemers zoals jij te helpen om online een blijvende impact te maken, of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Om ervoor te zorgen dat we samen gegarandeerd succes boeken, wil ik graag eerst met jou in contact komen. Plan een gesprek met mij, en ik duik in je behoeften om te bepalen hoe we het beste kunnen samenwerken. Ik geef je mijn eerlijke feedback en geef aan wat ik wel of juist niet voor je kan betekenen. Laten we samenwerken om van jouw bedrijf een succes te maken!

Ben je geen fan van bellen? Stuur mij een Whatsappje: +31 6 4858 4880

bottom of page