top of page
celeste-socialsociety-business-guide-socialmediamanager-reviews-businesscoach.jpg

Lieve woorden en behaalde resultaten

Ik vind het ontzettend fijn om te zien dat mijn klanten tevreden zijn met de diensten die ik lever. Ik streef ernaar om altijd persoonlijk en op maat gemaakte service te bieden, en het doet me goed om te lezen dat dit wordt gewaardeerd. Door de jaren heen heb ik met veel verschillende klanten mogen samenwerken, van kleine lokale ondernemers tot grote internationale merken, en ik ben dankbaar voor elke positieve recensie die ik heb ontvangen. 

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen? Plan een visionary call met mij in en ontdek welke oplossing ik heb voor jouw probleem.

Student Succes Story

Van zoekende en veel uren werken op commissiebasis naar een stabiel en winstgevend verdienmodel voor het hoge segment.

José Peters heeft deelgenomen aan de opleiding Social Media Manager en op 1 december 2023 haar certificaat in ontvangst genomen. Januari 2024 start zij met 6 nieuwe opdrachtgevers en een maandelijkse omzet van + 5K.


Klik hier en lees het gehele verhaal

case-student-succes-story-jose-socialsociety.jpg

Van expert naar ondernemer

Van 60+ uur werkweken met enorme bedrijfsrisico's naar een veilig bedrijf en een 4 daagse werkweek

Elise Tinga besloot in juli 2023 om 3 maanden 1:1 met mij samen te werken. We zijn aan de slag gegaan met 3 enorme bedrijfsrisico's en hebben tegelijkertijd aan haar branding, positionering en aanbod gewerkt. Dit heeft geleid tot rust, overzicht en meer klanten. 


Klik hier en lees het gehele verhaal

case-succes-story-elise-marke-tinga-socialsociety.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png
review3.jfif
review6.jfif

Reviews social media beheer

IMG_7889-bewerkt.jpg

Vieren wij binnenkort jouw succes?

Of je nu jouw social media accounts door mij wilt laten onderhouden en beheren, zelf aan de slag wilt als social media manager of als social media manager toe bent aan de volgende stap. Ik ben er om jou te helpen. 

Maar voordat we de ladder van succes beklimmen, wil ik echt weten waar jij staat. Laten we een gesprek plannen. Ik luister, geef je straight-up feedback en samen bepalen we de route. Ben je er klaar voor om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

bottom of page