top of page

Over mij: social media manager Celeste

''Ik ben veel meer dan alleen een high-end social media manager.'' Mijn droom? Andere ondernemers ontzorgen met het uit handen nemen van hun social media beheer, maar ik wil ook anderen opleiden tot social media specialist. Met trots kan ik zeggen dat de eerste groep studenten is begonnen aan mijn eigen opleiding. Mijn passie voor het vak is gigantisch en ik wil startende managers en VA's die net zo gepassioneerd aan de slag kunnen gaan voor hun eigen opdrachtgevers.

socialsociety-celeste-socialmediabeheer-404.png

5 leuke weetjes over mij 

socialsociety-gettoknowme.png
socialsociety-celeste-sushi.png

 Je mag mij wakker maken voor sushi. Ik kan het op elk moment van de dag eten. Mijn favoriet is de flamed salmon nigiri

→ Ik kijk in mijn vrije tijd graag naar true crime documentaires en reality-tv. 

→ Ik woon samen met mijn vriend, (stief)zoon en kat Mango in Zwolle, maar ik kom oorspronkelijk uit Almere

→ Ik ben gek op de zomer. Ik krijg energie van het strand en ga heel goed op de lange dagen. Je zult vast wel snappen dat ik dus minder fan ben van de winter

→ Sinds kort volg ik bachata lessen en vind dit erg leuk om te doen. Samen met een van mijn beste vriendinnen ga ik elke maandagavond los. Ik heb helaas nog wel een aantal lessen nodig voordat ik naar een feestje kan gaan

Heb jij ook een leuk weetje over jezelf? Ik zou het leuk vinden als je deze met mij wilt delen. Dit kun je doen door een DM te sturen op Instagram

Social media specialist én hooggevoelig

Ik ben al zo’n zes jaar ondernemer en ik heb mij echt weten te specialiseren in het maken van converterende content. Daarnaast ben ik hooggevoelig. Waar ik het vroeger lastig vond dat ik bij anderen goed kon aanvoelen hoe zij in hun vel zaten en zij dat niet voor mij konden doen, zie ik het nu als een unieke eigenschap. Als social media manager is mijn hooggevoeligheid mijn superkracht. Doordat ik van een afstand kan aanvoelen hoe het met de opdrachtgever gaat, weet ik ook wat hij/zij wil uitdragen in een social media post. Ik kan immers precies inspelen op zijn of haar gevoel.

 

Mijn creativiteit heb ik ook deels aan mijn hooggevoeligheid te danken. Als klein meisje was ik al druk in de weer met potloden en maakte ik knutselwerk, na knutselwerk. Hier heb ik uiteindelijk mijn bedrijf van gemaakt: bedenken, maken én plannen van originele social media content.

Persoonlijke aanpak & maatwerk

Doordat ik hooggevoelig ben, zorg ik graag voor anderen. Grote kans dat ik het daarom zo leuk vind om andere bedrijven te ontzorgen door hun social media beheer uit handen te nemen. Ik geef elk account net zoveel aandacht en zorg. Mijn werk is immers maatwerk. Ik vind een persoonlijke klik met mijn opdrachtgevers dan ook erg belangrijk. Zo kan ik goed inschatten wat een social media kanaal nodig heeft om uit te groeien tot een succes. Zonder die persoonlijke aanpak gaat dat niet. Ik ben daarom niet ‘zomaar’ een een social media manager.

Kennis delen met anderen

Als social media specialist deel ik mijn kennis graag met anderen. Dit doe ik al via mijn Instagramaccount @socialsocietynl. Ik ben enorm gepassioneerd over social media en wil mijn inzichten zoveel mogelijk delen met andere ondernemers. Dit zodat zij ook deze fantastische platforms kunnen inzetten voor de groei van hun bedrijf en die van hun opdrachtgevers. 

Het is altijd mijn droom geweest om een academy op te zetten waarin ik ondernemers alles leer over social media. Dat doe ik het liefst in kleine groepen van maximaal 10 personen zodat ik de deelnemers echt de persoonlijke aandacht kan geven die ze verdienen. Zo wil ik ondernemers helpen om zelf de social media expert te worden. Nu kan ik met trots zeggen dat de eerste groep gestart is aan mijn eigen opleiding. De reacties en enthousiasme van de studenten, daar word ik pas écht blij van! 

Ik help je graag

Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

socialsociety-celeste-afspraakmaken.png
bottom of page