top of page
IMG_2855-bewerkt2.jpg

Get to know me

Hi, ik ben Celeste

een gepassioneerde brand & business strateeg. Al op mijn 19de begon ik met ondernemen en heb ik vanuit het niets een succesvol bedrijf opgebouwd. Na 7 jaar als high-end social media manager te hebben gewerkt, besloot ik verder te gaan als brand & business strateeg. Waarom? Omdat ik tijdens mijn samenwerkingen met mijn klanten al veel meer deed dan alleen het onderhouden en beheren van de social media kanalen. 

Zo heb ik samen met klanten nieuwe diensten ontwikkeld, advies gegeven over hun aanbod en verdienmodellen en hun online aanwezigheid een enorme boost gegeven door samen met hun, een sterk personal brand te creëren. 

 

Hooggevoelige extravert

Als hooggevoelige extravert ben ik van jongs af aan altijd bezig geweest met creëren. Of het nu gaat om tekenen, ontwerpen van kleding of het bedenken van nieuwe concepten, ik kan me niet voorstellen dat ik niet bezig ben met het tot stand brengen van iets nieuws en bijzonders.
 

Maar ik ben ook altijd anders geweest dan anderen. Terwijl mijn leeftijdsgenoten bezig waren met kletsen over koetjes en kalfjes, voelde ik me vaak onbegrepen en verveeld. Ik ben niet goed in small talk, maar hou van diepgaande gesprekken waarin we echt tot de kern kunnen komen. Het is juist deze behoefte aan diepgang die ervoor heeft gezorgd dat ik me ben gaan verdiepen in het begrijpen en aanvoelen van mensen.
 

Als hooggevoelig persoon kan ik aanvoelen hoe iemand zich voelt en wat diegene nodig heeft, zelfs als diegene aan de andere kant van de wereld zit. Dit heeft mij geholpen om anderen te helpen, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk vlak. Ik heb geleerd hoe ik mijn intuïtie kan gebruiken om de juiste beslissingen te nemen en om opdrachtgevers te helpen bij het stellen van grenzen en het aangeven van hun behoeften.
 

Ik geloof dat dit vermogen om diepgang te creëren en te verbinden, gecombineerd met mijn zakelijke kant, mij een unieke persoon maakt die anderen kan helpen bij het realiseren van hun doelen. Als jouw brand & business strateeg kan ik je helpen om jouw bedrijf en personal brand neer te zetten en te groeien, terwijl ik tegelijkertijd zorg dat je je grenzen bewaakt en je behoeften aangeeft.

Vroeger wilde ik docent worden

Vroeger had ik een droom: vakdocent worden op een hoge school. Ik stelde me voor hoe ik mijn kennis en passie kon delen met studenten, hoe ik ze kon inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling. Maar soms loopt het leven anders dan gepland. Tijdens mijn examenjaar kwam ik in aanraking met het ondernemerschap en besloot ik vol voor mijn eigen bedrijf te gaan. Hierdoor heb ik destijds geen leerbevoegdheid behaald.
 

Toch bleef die droom van vakdocent worden ergens diep van binnen aanwezig. En nu, jaren later, ben ik trots op wat ik heb bereikt. Want hoewel ik geen vakdocent ben geworden op een hoge school, heb ik wel mijn eigen opleiding neergezet waarin ik anderen opleid tot social media manager. Ik deel mijn kennis en ervaringen op het gebied van social media en ondernemerschap met gepassioneerde studenten die net zo gedreven zijn als ik destijds was. Zo kan ik nog steeds mensen inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling, maar dan op mijn eigen manier.
 

Mijn eigen weg bewandelen en mijn eigen dromen nastreven heeft me veel gebracht. Niet alleen heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd, maar ik heb ook geleerd hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en je eigen pad te volgen. Dat is dan ook wat ik mijn studenten meegeef: volg je hart, durf te dromen en werk hard om je doelen te bereiken. Want zoals ik heb ervaren, kan je droom zomaar werkelijkheid worden als je er echt in gelooft en er vol voor gaat.

IMG_3463-bewerkt.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Heel blij dat ik bij Celeste terecht ben gekomen. Ze komt haar afspraken na, en dat zorgt voor een prettige samenwerking!

Sanne Zoer  |  SANNE Huidtherapie

socialsociety-celeste-socialmediabeheer-overmij3.jpg

Fun facts about me

 Je mag mij wakker maken voor sushi. Ik kan het op elk moment van de dag eten. Mijn favoriet is de flamed salmon nigiri

→ In kijk in mijn vrije tijd graag naar true crime documentaires en reality-tv. 

→ Ik woon samen met mijn vriend, (stief)zoon en kat Mango in Zwolle, maar ik kom oorspronkelijk uit Almere

→ Ik ben gek op de zomer. Ik krijg energie van het strand en ga heel goed op de lange dagen. Je zult vast wel snappen dat ik dus minder fan ben van de winter

→ Ik start mijn dag altijd met een glas water, maar naar mate de dag vordert pak ik er een vaak een blikje Red Bull sugarfree bij voor de cafeïne
 kick. Ik lust namelijk geen koffie. 
 

Let's connect

Online laat ik meer van mezelf en mijn werk zien - Volg mij en laat je inspireren!

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Pinterest
bottom of page