celeste-8.jpg

Over mij: social media manager Celeste

''Ik ben veel meer dan alleen een high-end social media manager.'' Mijn droom? Andere ondernemers ontzorgen met het uit handen nemen van hun social media, maar ik wil ook anderen opleiden tot social media specialist. Door middel van offline trainingen wil ik ondernemers leren hoe zij zelf expert kunnen worden in specifieke onderdelen van social media. Mijn passie voor het vak is namelijk gigantisch en ik wil dat elke ondernemer net zo gepassioneerd aan de slag kan gaan met hun eigen social media kanaal. Uiteraard met de fijne tips & tricks van Social Society op zak.

Social media specialist én hooggevoelig

Ik ben al zo’n vijf jaar ondernemer en ik heb mij echt weten te specialiseren in het maken van converterende content. Daarnaast ben ik hooggevoelig. Waar ik het vroeger lastig vond dat ik bij anderen goed kon aanvoelen hoe zij in hun vel zaten en zij dat niet voor mij konden doen, zie ik het nu als een unieke eigenschap. Als social media manager is mijn hooggevoeligheid mijn superkracht. Doordat ik van een afstand kan aanvoelen hoe het met de opdrachtgever gaat, weet ik ook wat hij/zij wil uitdragen in een social media post. Ik kan immers precies inspelen op zijn of haar gevoel.

 

Mijn creativiteit heb ik ook deels aan mijn hooggevoeligheid te danken. Als klein meisje was ik al druk in de weer met potloden en maakte ik knutselwerk, na knutselwerk. Hier heb ik uiteindelijk mijn bedrijf van gemaakt: bedenken, maken én plannen van originele social media content.

Persoonlijke aanpak & maatwerk

Doordat ik hooggevoelig ben, zorg ik graag voor anderen. Grote kans dat ik het daarom zo leuk vind om andere bedrijven te ontzorgen door hun social media beheer uit handen te nemen. Ik geef elk account net zoveel aandacht en zorg. Mijn werk is immers maatwerk. Ik vind een persoonlijke klik met mijn opdrachtgevers dan ook erg belangrijk. Zo kan ik goed inschatten wat een social media kanaal nodig heeft om uit te groeien tot een succes. Zonder die persoonlijke aanpak gaat dat niet. Ik ben daarom niet ‘maar’ een een high-end social media manager.

Kennis delen met anderen

Als social media specialist deel ik mijn kennis graag met anderen. Dit doe ik al via mijn Instagramaccount @socialsocietynl, maar ook mijn anderen bedrijf celestevanderslot.nl. Ik ben enorm gepassioneerd over social media en wil mijn inzichten zoveel mogelijk delen met andere ondernemers. Dit zodat zij ook deze fantastische platforms kunnen inzetten voor de groei van hun bedrijf. Iets bijbrengen aan anderen geeft mij heel veel energie: ik word daar echt heel gelukkig van! 

De ultieme droom: mijn eigen social academy

Uiteindelijk is het mijn doel om een academy op te zetten waarin ik ondernemers alles leer over social media. Dat doe ik het liefst in kleine groepen van maximaal vier personen zodat ik de deelnemers echt de persoonlijke aandacht kan geven die ze verdienen. Zo wil ik ondernemers helpen om zelf de social media expert te worden. Daar word ik pas écht blij van.

Gelukkig doe ik niet alles alleen

Meet Eline, mijn business manager. Wanneer je met mij gaat samenwerken, krijg je automatisch met Eline te maken. Zij zorgt ervoor dat alle afspraken worden ingepland en ondersteunt mij op vrijdagen met een aantal werkzaamheden waaronder de webcare & community management. Ook is zij tijdens mijn afwezigheid (denk aan vakantieperiodes) het aanspreekpunt zodat je nooit lang op antwoord hoeft te wachten. 

Wil je met mij een afspraak inplannen? Dan is het ook mogelijk om direct contact op te nemen met Eline: eline@social-society.nl 

Let's chat

Heb je nog vragen over mij of wil je nog wat meer informatie over mijn diensten? Maak dan een vrijblijvende afspraak. Samen kijken we hoe ik jou en je bedrijf het beste kan helpen op het gebied van social media.

celeste-3.png

Of stuur een berichtje via Whatsapp: 0648584880