banner-25.jpg

Over mij: social media manager Celeste

''Ik ben veel meer dan alleen een high-end social media manager.'' Mijn droom? Andere ondernemers ontzorgen met het uit handen nemen van hun social media beheer, maar ik wil ook anderen opleiden tot social media specialist. In de toekomst wil ik andere social media managers en VA's  leren hoe zij hun eigen social media business naar een hoger niveau kunnen tillen. Mijn passie voor het vak is namelijk gigantisch en ik wil startende managers net zo gepassioneerd aan de slag kunnen gaan voor hun eigen opdrachtgevers.

Social media specialist én hooggevoelig

Ik ben al zo’n zes jaar ondernemer en ik heb mij echt weten te specialiseren in het maken van converterende content. Daarnaast ben ik hooggevoelig. Waar ik het vroeger lastig vond dat ik bij anderen goed kon aanvoelen hoe zij in hun vel zaten en zij dat niet voor mij konden doen, zie ik het nu als een unieke eigenschap. Als social media manager is mijn hooggevoeligheid mijn superkracht. Doordat ik van een afstand kan aanvoelen hoe het met de opdrachtgever gaat, weet ik ook wat hij/zij wil uitdragen in een social media post. Ik kan immers precies inspelen op zijn of haar gevoel.

 

Mijn creativiteit heb ik ook deels aan mijn hooggevoeligheid te danken. Als klein meisje was ik al druk in de weer met potloden en maakte ik knutselwerk, na knutselwerk. Hier heb ik uiteindelijk mijn bedrijf van gemaakt: bedenken, maken én plannen van originele social media content.

Persoonlijke aanpak & maatwerk

Doordat ik hooggevoelig ben, zorg ik graag voor anderen. Grote kans dat ik het daarom zo leuk vind om andere bedrijven te ontzorgen door hun social media beheer uit handen te nemen. Ik geef elk account net zoveel aandacht en zorg. Mijn werk is immers maatwerk. Ik vind een persoonlijke klik met mijn opdrachtgevers dan ook erg belangrijk. Zo kan ik goed inschatten wat een social media kanaal nodig heeft om uit te groeien tot een succes. Zonder die persoonlijke aanpak gaat dat niet. Ik ben daarom niet ‘zomaar’ een een social media manager.

Kennis delen met anderen

Als social media specialist deel ik mijn kennis graag met anderen. Dit doe ik al via mijn Instagramaccount @socialsocietynl. Ik ben enorm gepassioneerd over social media en wil mijn inzichten zoveel mogelijk delen met andere ondernemers. Dit zodat zij ook deze fantastische platforms kunnen inzetten voor de groei van hun bedrijf en die van hun opdrachtgevers. Iets bijbrengen aan anderen geeft mij heel veel energie: ik word daar echt heel gelukkig van! 

Meet the team

Gelukkig hoef ik niet alles in mijn eentje te doen, maar heb ik een heel fijn team samengesteld.

_MG_3165-5.jpg

Fotograaf/Videograaf

Om echt het maximale uit jouw social media te kunnen halen, heb je ook eigen beeldmateriaal nodig. Daarom werk ik samen met Bart die als echte beeldmaker als geen ander weet hoe jij echt, op jouw unieke manier, de spotlight kunt pakken.


 

73120fc6-69e1-4647-8ab9-8cf50d12414e.jpg

Zen manager

Mango zorgt ervoor dat ik na een lange dag content maken, heerlijk ontspannen de dag kan afsluiten.

 

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!