celeste-19.jpg

Pakketten:

Wanneer ik jouw social media beheer, zorg ik voor unieke en converterende social media content. Omdat ik je met veel verschillende onderdelen kan helpen, heb ik een aantal social media pakketten samengesteld waar je uit kunt kiezen. Zo zit er altijd een pakket bij die goed aansluit bij jouw onderneming. Omdat ik geloof dat iedere onderneming uniek is, lever ik uiteindelijk alleen maar maatwerk. De content moet passen bij jouw bedrijf en daar bestaat geen standaard formule voor, vind je ook niet? De pakketten zijn er dus als voorbeeld, wat je uiteindelijk afneemt geven we samen vorm.

 

Omdat ieder bedrijf anders is heb ik verschillende social media pakketten. Het is een indicatie van mijn diensten, omdat ik echt alleen maatwerk lever. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we daarom samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en waar ik je bij kan helpen.  Alle prijzen zijn per maand en exclusief btw. Het is mogelijk om voor 6, 9 of 12 maanden een pakket af te nemen.

Stel je eigen pakket samen
Ben jij benieuwd welke samenstelling het beste past bij jouw doelstelling(en)? Dan heb ik goed nieuws: het is sinds kort mogelijk je eigen pakket samen te stellen. Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst kun jij je wensen, doelstellingen en gewenste diensten selecteren. Deze worden door mij bekeken en samengevoegd tot jouw unieke social media beheer pakket.  Zodra ik het pakket af heb ontvang jij van mij een offerte. 

celeste-3.png

Niet gevonden wat je zocht? Ik denk graag met je mee. Neem contact met mij op via mail of Whatsapp: 

celeste@social-society.nl 
0648584880