top of page
IMG_3109-def.jpg

Work with me

Als brand & business strateeg ben ik gespecialiseerd in het helpen van social media managers, va's, grafisch vormgevers en (personal branding) fotografen. Ben jij een creatieve, online ondernemer en voel je een klik? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Wellicht kan ik je verder helpen, of doorverwijzen.

diensten overview

Opleiding Social Media Manager

1.

De opleiding is voor ambitieuze mensen die online geld willen verdienen, zelf hun werktijden en dagen willen bepalen zonder afhankelijk te zijn van een locatie. En het belangrijkste, die bedrijven en ondernemers in de digitale spotlight willen zetten. In 16 weken ga jij een enorme transformatie maken waardoor jij van beginnende ondernemer met een droom, veranderd in een social media expert die klaar is om de leukste klanten aan te trekken. Met meer dan 7 jaar ervaring in de industrie en een passie voor ondernemerschap, leer ik je niet alleen de ins en outs van het vak, maar ook alles wat je moet weten voor opbouwen van een succesvol bedrijf als social media manager.

Ontdek hier wanneer je kunt starten.

1:1 Brand & Business traject 

2.

Social media is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiële klanten en je bereik te vergroten, mits je weet hoe social media als promotietool moet inzetten voor jouw bedrijf. Met mijn Social Strategiesessies gaan we samen aan de slag met jouw social media gerelateerde hulpvraag. Ontbreekt het jou aan tijd, plezier en kennis en wil jij jouw kanalen door een professional laten onderhouden en beheren? Met mijn jarenlange ervaring als high-end social media manager waar ik voor meer dan 50 ondernemers en bedrijven de social media heb mogen verzorgen, weet ik zeker dat ik deze taak van jou kan overnemen.

Klik hier en ontdek meer

1:1 VIP dag

3.

De 1:1 VIP dag bij mij op kantoor in Zwolle staat volledig in het teken van jouw groei. We richten ons op je aanbod, hoe je jezelf positioneert in de markt, en stellen een duidelijk implementatieplan op. Jij en jouw bedrijf staan centraal en ik ben er om jou te helpen je dromen te realiseren. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Binnenkort beschikbaar

Growth Community

4.

Als ondernemer ben je vol energie gestart, en als social media manager, virtual assistent of personal branding fotograaf zet je je in voor diverse klanten. Toch kom je voor uitdagingen te staan die het lastig maken om je bedrijf te laten groeien. Zo zou jij heel graag jouw lievelingsklanten helpen, maar kiezen zij nu nog te vaak voor de concurrent. Hierdoor ga je aan alles twijfelen.

Hier kom ik om de hoek kijken. Ik begrijp de struggles waar jij mee dealt als geen ander en ben hier om jou verder te helpen. Of je nu al een tijdje onderneemt of net je avontuur bent begonnen, met meer dan 7 jaar ervaring als social media manager ben ik de mentor die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.


Meld je direct aan

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste werkt vanuit passie, betrokkenheid en vakkundige kennis. Staat altijd klaar en zorgt voor mooie resultaten. Wat zijn wij blij met de samenwerking.

Peter Vader | Mede-eigenaar Peter Vader Trainingen

IMG_8173-bewerkt.jpg

Dream, believe, achieve

Ben jij klaar om van jouw dromen werkelijkheid te maken?

Het is mijn passie om ondernemers zoals jij te helpen om online een blijvende impact te maken. Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Om ervoor te zorgen dat we samen gegarandeerd succes boeken, wil ik graag eerst met jou in contact komen. Plan een gesprek met mij, en ik duik in je behoeften om te bepalen hoe we het beste kunnen samenwerken. Ik geef je mijn eerlijke feedback en geef aan wat ik wel of juist niet voor je kan betekenen. Laten we samenwerken om van jouw bedrijf een succes te maken!

bottom of page