top of page

Work with me

Je kunt op verschillende manieren in verschillende fases met mij samenwerken. Of je nu aan het begin van jouw ondernemersavontuur staat, of al een paar jaar bezig bent, ik ben er om jou verder te helpen en te begeleiden naar het juiste pad. Ik accepteer geen bullshit, ben altijd eerlijk en direct, maar vind het ook belangrijk om vanuit purpose, passie en plezier aan de slag te gaan. 

Ondernemen mag leuk zijn. Sterker nog, ik geloof dat wanneer we plezier hebben, de beste ideeën en strategieën naar boven komen. Samenwerken betekent voor mij niet alleen doelen behalen, maar ook genieten van elke mijlpaal die onderweg behaald wordt.

Klik op de knop hieronder om al mijn diensten te bekijken. Wil jij persoonlijk advies van mij? Plan dan direct een visionary call. 

IMG_8422-bewerkt-2_edited.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Ik zit nu volgensmij 2 maanden in de community en ik heb meer stappen vooruit gezet dan het afgelopen jaar.😳

Mijn favoriet is denk ik wel de converterende content, zo hoef niet elke week te brainstormen wat ik moet posten en weet ik dat het ook gewoon waardevol is + je feedback natuurlijk.
 - Charlotte, Charlotte Denise

diensten overview

Opleiding Social Media Manager

1.

De opleiding is voor ambitieuze mensen die online geld willen verdienen, zelf hun werktijden en dagen willen bepalen zonder afhankelijk te zijn van een locatie. En het belangrijkste, die bedrijven en ondernemers in de digitale spotlight willen zetten. In 16 weken ga jij een enorme transformatie maken waardoor jij van beginnende ondernemer met een droom, veranderd in een social media expert die klaar is om de leukste klanten aan te trekken. Met meer dan 7 jaar ervaring in de industrie en een passie voor ondernemerschap, leer ik je niet alleen de ins en outs van het vak, maar ook alles wat je moet weten voor opbouwen van een succesvol bedrijf als social media manager.

Ontdek hier wanneer je kunt starten.

1:1 Business Guidance

2.

Als social media manager (of virtual assistent) ben je goed in wat je doet, maar laten we eerlijk zijn: een expert zijn in wat je doet, betekent niet automatisch dat je een goede ondernemer bent. Tijdens het Business Guidance traject sta ik minimaal 3 maanden naast je zijde om jou te helpen een goede ondernemer te worden. We gaan aan de slag met jouw specifieke hulpvragen rondom ondernemerschap zodat jij het bedrijf van jouw dromen kunt gaan runnen. Of dit nu meer vrijheid betekent, meer klanten of meer plezier ervaren. Ik weet als ervaren ondernemer en social media manager precies wat nodig is om jouw droombedrijf te realiseren.

Klik hier en ontdek meer

1:1 VIP dag

3.

De 1:1 VIP dag bij mij op kantoor in Zwolle staat volledig in het teken van jouw groei. We richten ons op je aanbod, hoe je jezelf positioneert in de markt, en stellen een duidelijk implementatieplan op. Jij en jouw bedrijf staan centraal en ik ben er om jou te helpen je dromen te realiseren. Ik ben er klaar voor, jij ook?

Binnenkort beschikbaar

Growth Community

4.

Als ondernemer ben je vol energie gestart, en als social media manager, virtual assistent of personal branding fotograaf zet je je in voor diverse klanten. Toch kom je voor uitdagingen te staan die het lastig maken om je bedrijf te laten groeien. Zo zou jij heel graag jouw lievelingsklanten helpen, maar kiezen zij nu nog te vaak voor de concurrent. Hierdoor ga je aan alles twijfelen.

Hier kom ik om de hoek kijken. Ik begrijp de struggles waar jij mee dealt als geen ander en ben hier om jou verder te helpen. Of je nu al een tijdje onderneemt of net je avontuur bent begonnen, met meer dan 7 jaar ervaring als social media manager ben ik de mentor die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.


Meld je direct aan

Social media beheer

5.

Laten we eerlijk zijn: social media doe je er niet effe bij. Is LinkedIn voor jou één groot vraagteken en snap je niks van het algoritme van Instagram? Dan help ik je graag. Als social media manager neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Ideaal voor de ondernemers die zich iedere week suf brainstormen voor nieuwe content, maar geen resultaten boeken. Als (oud) social media manager met 7+ jaar ervaring weet ik precies wat werkt en wat niet. 

Ik wil meer informatie

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
review-app-3.jpg
4fdc2bfd-c1ac-48e8-869d-d654da4f4cba.jpg
36a90a25-fada-41ac-b202-ea9cd6cfc12a.jpg
celeste-socialsociety-business-guide-socialmediamanager-call-inplannen.jpg

Dream, believe, achieve

Ben jij klaar om van jouw dromen werkelijkheid te maken?

Het is fantastisch om als social media manager bedrijven te boosten. Maar laten we eerlijk zijn: het combineren van die passie met het runnen van een groeiend bedrijf? Dat is een uitdaging. Daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt de volgende generatie managers te begeleiden naar hun droomdoelen. Ik wil dat jij een blijvende impact maakt bij elke klant.
 

Maar voordat we de ladder van succes beklimmen, wil ik echt weten waar jij staat. Laten we een gesprek plannen. Ik luister, geef je straight-up feedback en samen bepalen we de route. Ben je er klaar voor om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

bottom of page