top of page
banner-social-society-celeste-brand-business-strateeg.jpg

Work with me

Met meer dan 7 jaar ervaring als high-end social media manager, weet ik hoe als geen ander hoe je een krachtig (personal) brand kan creëren, maar ook hoe belangrijk het fundament van een bedrijf is. Nu bied ik als brand & business strateeg verschillende aan diensten die zijn ontworpen om ondernemers en eigenaren van kleine bedrijven te helpen hun online aanwezigheid te laten groeien, maar ook om na te denken over de toekomst van hun bedrijf. Van structurering en automatiseringen tot verdienmodellen en meer. Ik help je met de basis voor succes op lange termijn. 

Brand & Business strategie

1.

Tegenwoordig heb je meer nodig dan een mooi logo en een goed kleurenpalet om online op te vallen. Je hebt een sterk (personal) brand nodig om echt het verschil te maken en ik kan je daarbij helpen. Als brand en business strateeg werp ik een scherpe en kritische blik op jouw business en help ik je het te optimaliseren voor succes. Of het nu gaat om het creëren van een personal brand blueprint, het upgraden van jouw aanbod of het fundament een stevige en krachtige basis geven. Laten we samenwerken om een krachtig en impactvol brand te creëren die feilloos bij jou en jouw bedrijf past.

Klik hier als je klaar bent om impact te maken

Social media management

2.

Social media is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiële klanten en je bereik te vergroten, mits je weet hoe social media als promotietool moet inzetten voor jouw bedrijf. Met mijn Social Strategiesessies gaan we samen aan de slag met jouw social media gerelateerde hulpvraag. Ontbreekt het jou aan tijd, plezier en kennis en wil jij jouw kanalen door een professional laten onderhouden en beheren? Met mijn jarenlange ervaring als high-end social media manager waar ik voor meer dan 50 ondernemers en bedrijven de social media heb mogen verzorgen, weet ik zeker dat ik deze taak van jou kan overnemen.

Ontdek meer over social media management 

Opleiding & Masterclasses

3.

Wil jij jouw eigen social media management bureau beginnen, maar weet je niet waar te beginnen? Of werk je al als social media manager, virtueel assistent of grafisch ontwerper, maar worstel je met een stabiel inkomen te genereren? Mijn opleiding Social Media Manager kan je hierbij helpen. In slechts 16 weken voorzie ik je van alle kennis, vaardigheden en strategieën die je nodig hebt om binnen het eerste jaar een maandelijkse omzet van 5K te genereren. En als je je kennis wilt uitbreiden of specifieke problemen wilt aanpakken, bieden mijn masterclasses en community de hulp en kennis die je nodif hebt om verder te groeien. Laat onzekerheid je niet tegenhouden. Laat mij je helpen een succesvolle social media management bureau op te bouwen.

Klik hier als je klaar bent voor actie

diensten overview
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste, Ik wil je nogmaals danken voor alles wat je voor mij en Solveo -in mijn tijd-, hebt gedaan! Jij hebt Solveo voor mij online een gezicht gegeven en daar ben ik je iedere week dankbaar voor geweest ....en nog steeds. Als ik nu online iets voorbij zie komen van Solveo kijk ik met trots naar wat jij hebt bedacht en hebt neergezet. Voor mij is het altijd boven verwachting geweest. Ik ben jou daar oprecht heel erg dankbaar voor! 

Ruud Hulshof | Oud-directeur Solveo

Ben je klaar om de spotlight te pakken?

Het is mijn passie om ondernemers zoals jij te helpen om online een blijvende impact te maken, of je nu net begint of al jaren ervaring hebt. Om ervoor te zorgen dat we samen gegarandeerd succes boeken, wil ik graag eerst met jou in contact komen. Plan een gesprek met mij, en ik duik in je behoeften om te bepalen hoe we het beste kunnen samenwerken. Ik geef je mijn eerlijke feedback en geef aan wat ik wel of juist niet voor je kan betekenen. Laten we samenwerken om van jouw bedrijf een succes te maken!

IMG_3212-def.jpg
bottom of page