top of page
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-3.png

Wil jij aan de slag als social media manager?

Droom jij ervan om je eigen social media bureau te starten en aan de slag te gaan als social media manager, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ben je op dit moment al werkzaam als social media manager of VA en wil jij je specialiseren in het ontwikkelen van converterende content en op deze manier je omzet verhogen? Dan is de opleiding precies wat je nodig hebt. In 16 weken leer je van mij alle ins en outs van het vak, maar ook wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap. Na de opleiding heb jij alle kennis in huis om aan de slag te gaan voor de leukste klanten met een ijzersterk businessmodel waarmee jij in het eerste jaar minimaal 4K per maand kunt gaan omzetten. 
 

Deze opleiding is geschikt voor jou als:

✔ je het liefst zo snel mogelijk resultaat boekt voor jezelf en voor je toekomstige opdrachtgevers

✔ je wilt leren hoe jij op jouw eigen authentieke manier, jouw social media bureau kunt opzetten en profiteren van mijn jarenlange kennis en ervaring 

✔ je maatwerk content van hoge kwaliteit wilt leren maken voor jezelf, maar ook voor jouw opdrachtgevers waardoor zij organisch nieuwe klanten kunnen gaan binnenhalen


✔ je direct aan de slag wilt met een ijzersterk verdienmodel en een stevig fundament om met succes jouw business te runnen, op jouw voorwaarden 


✔ je wilt een business creëren die past bij jouw leven. Wil je veel reizen of wil je het combineren met je gezin? Ik weet als geen ander hoe je de juiste balans tussen houdt tussen je werk en privéleven en help je hierbij


Kortom: je wilt andere graag helpen met social media en tegelijkertijd een succesvolle business runnen

Anker 1

Mijn opleiding is geen standaard online cursus waarin je trucjes leert

Ik leer je alles wat je nodig hebt om als social media manager aan de slag te kunnen gaan, maar daarnaast begeleid en coach ik je zodat jij een succesvol bedrijf kunt gaan runnen. Ik leer je hoe de social media platformen werken, de psychologie achter converterende content en hoe je deze maakt met Adobe Photoshop, maar ook hoe je via een goede webcare strategie en social selling de omzet van jouw klanten (en natuurlijk die van jezelf) kunt gaan verhogen.

Naast alle vakinhoudelijke kennis die jij van mij gaat leren, ga ik je helpen met het opzetten van jouw business. Ik ga je niet leren een kopie van mij te worden, maar samen met jou kijken naar wie jij bent, wat jij wilt bereiken en hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou past. Hierdoor zal de opleiding nooit hetzelfde zijn. Iedereen is uniek en heeft andere doelen en behoeftes. Doordat je in een select gezelschap van mij les krijgt, kan ik je mijn persoonlijke aandacht en hulp garanderen. 

 

socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager.png

Let's get to business. Dit is wat je kunt verwachten wanneer jij je inschrijft voor de opleiding

De opleiding duurt 16 weken en bestaat uit 8 lessen die fysiek worden gegeven op mijn kantoor in Zwolle. Tijdens deze lessen gaan we onder andere de volgende onderdelen behandelen:

✔ Platformen en algoritmes 
✔ Bereik, volgers en interactie verhogen 
✔ Psychologie achter converterende content
✔ Content creatie met behulp van Adobe Photoshop 
✔ Het aantrekken en aanspreken van verschillende soorten doelgroepen

✔ Webcare strategie, community management en social selling
✔ Structuur, planning en werkprocessen automatiseren 
✔ Een ijzersterk aanbod creëren wat future-proof is
✔ Een unieke positionering waardoor jij echt gaat opvallen 
✔ Het voeren van salesgesprekken en leads omzetten naar klanten
✔ Klantenbinding, on-boarding proces, relatiebeheer en verwachtingsmanagement ​​​​​​​​
✔ Do's & don'ts van het ondernemerschap + al mijn ondernemerslessen 
✔ Een stevig fundament waardoor je snel een succesvol bedrijf kunt neerzetten en in het eerste jaar minimaal 4K per maand kunt gaan omzetten


Daarbij ontvang je van mij elke les huiswerk en hand-outs met mijn persoonlijke stappenplannen, checklists en extra informatie over de verschillende onderdelen. Daarnaast krijg je na de opleiding 3 maanden toegang tot een speciale omgeving waarin je gebruik kunt maken van mijn hulp en begeleiding. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Haal mij uit je broekzak en stel gerust je vraag. 

socialsociety-celeste-recensies.png
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-review.png

De lesdagen:

Alle lessen worden op mijn kantoor aan de Dokter van Deenweg 162, in Zwolle gegeven. Je kunt hier gemakkelijk komen met het openbaar vervoer en je kunt gratis parkeren in de ondergrondse parkeergarage. De lesdagen zijn van 10:00 - 15:30 uur. Uiteraard zit er een goed verzorgde lunch bij de lesdagen inbegrepen.

De groep die 27 januari start zit vol. Achter de schermen ben ik bezig met het plannen van een nieuwe groep.

socialsociety-dagylightstudio-fotoshoot-1.jpeg

Veel gestelde vragen

Ik snap dat je meerdere vragen hebt. Gelukkig heb ik de antwoorden op de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even met mij sparren? Maak via onderstaande knop een afspraak met mij. Dan bellen we even. 

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen aan de opleiding? 

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een laptop. De rest van het benodigde lesmateriaal regel ik.

Heb ik een vooropleiding nodig om de opleiding te kunnen volgen? 

Nee, dat is niet nodig. Wel moet je goed overweg kunnen met een laptop/computer. 

Kan ik tijdens de opleiding al beginnen met ondernemen? 

Jazeker! Tijdens de opleiding leer je stap voor stap jouw bedrijf op te zetten. Het is dus heel slim als je meteen de theorie in de praktijk brengt en binnen 16 weken kunt toewerken naar je eerste betaalde opdracht.

Ik ben ondernemer en ik wil meer over social media leren, kan ik dan ook deelnemen?

Dat kan zeker, want ook voor ondernemers buiten de branche is het heel interessant om meer te leren over social media en hoe je dit voor je bedrijf kunt inzetten. 

Ik heb personeel en wil graag dat zij meer leren over social media. Kunnen zij ook deelnemen?

Natuurlijk! De kennis die ik tijdens de opleiding deel, kan ook ingezet worden door medewerkers van de marketing/communicatieafdeling. Uiteraard zitten er ook lessen in ondernemerschap bij, maar dit is ook erg interessant wanneer je niet wilt gaan ondernemen. Zo kan er ook gekeken worden of social media een aanvullend verdienmodel kan gaan worden door middel van gesloten community's.

Hoe veel uur ben ik kwijt aan het huiswerk?

Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar je zult gemiddeld 4 - 8 uur kwijt zijn aan het huiswerk. Je hebt twee weken de tijd om het huiswerk te maken. Elke les zullen wij gezamenlijk het gemaakte huiswerk bespreken.

Wat als ik een keer een les niet kan bijwonen?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om via een live-verbinding deel te nemen. Is dat ook geen optie? Dan kijken wij samen naar een passende oplossing, bijvoorbeeld een inhaalmoment of extra 1:1 coachingsessie. 

Hoe groot is de groep?

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk en wil daarom de groep niet te groot maken. Daarom is er plek voor maximaal 4 deelnemers. Zijn er meer aanmeldingen? Dan plan ik een tweede groep in. 

Tot wanneer kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je alvast aanmelden voor de nieuwe groep. Ik neem contact met je op om kennis te maken. Zodra de nieuwe data bekend is, zal ik dit direct met je delen.

Wat is de totale investering? 

De totale investering voor de opleiding is 2775,- excl btw. 

Mag ik in delen betalen?

Jazeker! Je mag de investering in 1 x voldoen, maar ook in 3 delen van 925,- 

Is de lunch vegetarisch? 

Je kunt jouw dieetwensen aan mij doorgeven en dan zorg ik voor een passende lunch. 

Anker 2

Meld je aan voor de opleiding

Door dit formulier in te vullen schrijf jij je in voor de opleiding. Na inschrijving neem ik contact met je op om kennis te maken. De inschrijving is definitief na betaling

Yay! Je hebt je ingeschreven

IMG_4960-bewerkt.jpg

Twijfel je of wil je eerst nog wat vragen stellen? Plan via onderstaande knop een match call in

bottom of page