top of page

Opleiding

banner-social-society-celeste-brand-business-strateeg-opleiding-socialmediamanager.jpg

Leer in 16 weken alles wat je moet weten om als social media manager binnen 1 jaar je eerste 5K maand omzet te behalen

Je hebt een online cursus gevolgd en bent vol enthousiasme begonnen als social media manager, alleen lukt het je nog niet om een stabiele inkomensstroom te genereren. Als je heel eerlijk bent weet je dat je op dit moment essentiële kennis mist over het vakgebied, waardoor je je onzeker voelt bij het binnenhalen van goed betalende klanten. Je wilt graag andere ondernemers en bedrijven helpen met hun social media en je passie omzetten in een goedlopend bedrijf. Helaas lukt het je simpelweg niet om een stabiele inkomensstroom te genereren vanwege het gebrek aan kennis, een goed verdienmodel en zelfvertrouwen.
 

Gelukkig heb ik de oplossing voor je! Meld je aan voor mijn 16 weken durende opleiding waarin we samen aan de slag gaan, zodat jij vol passie voor de leukste klanten aan de slag kunt gaan. Ik leer je alles over het vakgebied en zorg ervoor dat je vol zelfvertrouwen met een ijzersterk aanbod geld kunt gaan verdienen. Na de opleiding heb jij een ijzersterk businessmodel waarmee je in het eerste jaar jouw eerste 5K per maand kunt gaan realiseren.

Deze opleiding is geschikt voor jou als:

✔ je het liefst zo snel mogelijk resultaat boekt voor jezelf en voor je toekomstige opdrachtgevers

✔ je wilt leren hoe jij op jouw eigen authentieke manier, jouw social media bureau kunt opzetten en profiteren van mijn jarenlange kennis en ervaring 

✔ je maatwerk content van hoge kwaliteit wilt leren maken voor jezelf, maar ook voor jouw opdrachtgevers waardoor zij organisch nieuwe klanten kunnen gaan binnenhalen


✔ je direct aan de slag wilt met een ijzersterk verdienmodel en een stevig fundament om met succes jouw business te runnen, op jouw voorwaarden 


✔ je wilt een business creëren die past bij jouw leven. Wil je veel reizen of wil je het combineren met je gezin? Ik weet als geen ander hoe je de juiste balans tussen houdt tussen je werk en privéleven en help je hierbij


Kortom: je wilt andere graag helpen met social media en tegelijkertijd een succesvolle business runnen

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
review-app-3.jpg
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-review-1.png

Mijn opleiding is geen standaard online cursus waarin je trucjes leert

Bij mijn opleiding tot social media manager gaat het niet alleen om het leren van vakinhoudelijke kennis, maar ook om het ontwikkelen van een ondernemersmindset en het runnen van een succesvol bedrijf. Ik leer je niet alleen de ins en outs van de verschillende social media platformen, maar ook hoe je psychologie en strategie kunt inzetten om converterende content te maken. Je leert hoe je content maakt met Adobe Photoshop, maar ook hoe je webcare en social selling inzet om de omzet van jouw klanten (en natuurlijk die van jezelf) te verhogen.
 

Ik hecht er veel waarde aan om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om je te begeleiden en te coachen bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. Ik ga je niet leren een kopie van mij te worden, maar samen met jou kijken naar wie jij bent, wat jij wilt bereiken en hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou past. Hierdoor zal de opleiding nooit hetzelfde zijn. Iedereen is uniek en heeft andere doelen en behoeftes.
 

Het is belangrijk om te beseffen dat je niet alleen een social media manager wordt, maar ook een ondernemer. Daarom besteed ik ook aandacht aan onderwerpen zoals verdienmodellen, automatiseringen en structuur binnen jouw bedrijf. Op deze manier leer je niet alleen hoe je social media succesvol kunt inzetten, maar ook hoe je dit kunt integreren in een sterke bedrijfsstrategie.
 

Door te kiezen voor mijn opleiding tot social media manager krijg je niet alleen toegang tot mijn kennis en expertise, maar ook tot mijn persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij niet alleen een succesvolle social media manager wordt, maar ook een succesvolle ondernemer die klaar is om de top van de markt te bereiken. Ben jij klaar om de spotlight te pakken en deze kans met beide handen aan te grijpen?

Dit kun jij straks ook!

Tijdens de opleiding ga ik je leren hoe je next level content kunt creëren voor jouw (toekomstige) opdrachtgevers met Adobe Photoshop

1. Productfoto gemaakt in de showroom

2. Mooie sfeerfoto aangekocht op stockafbeeldingen website

3. Het resultaat! Een aantrekkelijke combinatie van beide beelden die zo online kan gaan

Anker 1

Let's get to business

banner-social-society-celeste-brand-business-strateeg-opleiding-socialmediamanager2.jpg

Dit is wat je kunt verwachten wanneer jij je inschrijft voor de opleiding

De opleiding duurt 16 weken en bestaat uit 8 lessen die fysiek worden gegeven op mijn kantoor in Zwolle. Tijdens deze lessen gaan we onder andere de volgende onderdelen behandelen:

✔ Platformen en algoritmes 
✔ Bereik, volgers en interactie verhogen 
✔ Psychologie achter converterende content
✔ Content creatie met behulp van Adobe Photoshop 
✔ Het aantrekken en aanspreken van verschillende soorten doelgroepen

✔ Webcare strategie, community management en social selling
✔ Adverteren via Meta (Facebook en Instagram)

✔ Structuur, planning en werkprocessen automatiseren 
✔ Een ijzersterk aanbod creëren wat future-proof is
✔ Een unieke positionering waardoor jij echt gaat opvallen 
✔ Het voeren van salesgesprekken en leads omzetten naar klanten
✔ Klantenbinding, on-boarding proces, relatiebeheer en verwachtingsmanagement ​​​​​​​​
✔ Do's & don'ts van het ondernemerschap + al mijn ondernemerslessen 
✔ Een stevig fundament waardoor je snel een succesvol bedrijf kunt neerzetten en in het eerste jaar minimaal 5K per maand kunt gaan omzetten

Daarbij ontvang je van mij elke les huiswerk en hand-outs met mijn persoonlijke stappenplannen, checklists en extra informatie over de verschillende onderdelen. Daarnaast krijg je na de opleiding 3 maanden toegang tot een speciale omgeving waarin je gebruik kunt maken van mijn hulp en begeleiding. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Haal mij uit je broekzak en stel gerust je vraag. 

Belangrijke informatie

Lesdagen, locatie & investering

Wil jij leren hoe je succesvol kunt worden als social media manager en jouw eigen bedrijf kunt opzetten? Kom dan naar mijn inspirerende kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en vlakbij de snelweg ligt. Bovendien kun je gratis parkeren in de ondergrondse garage. Hier geef ik 16 weken lang de beste vakinhoudelijke kennis en persoonlijke begeleiding aan jou en maximaal 4 anderen studenten. De investering voor deze opleiding bedraagt 2775 euro excl. btw en is inclusief een goed verzorgde lunch op lesdagen. 

Hieronder kun je een overzicht vinden van de live lesdagen die starten om 10:00 uur en eindigen rond 15:00 uur:

→ 25 augustus 
→ 8 september 
→ 22 september 
→ 6 oktober 
→ 20 oktober 
→ 3 november 
→ 17 november 
→ 1 december 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-review.png

Veel gestelde vragen

Ik snap dat je meerdere vragen hebt. Gelukkig heb ik de antwoorden op de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even met mij sparren? Maak via onderstaande knop een afspraak met mij. Dan bellen we even. 

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen aan de opleiding? 

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een laptop. De rest van het benodigde lesmateriaal regel ik.

1.

Heb ik een vooropleiding nodig om de opleiding te kunnen volgen? 

Nee, dat is niet nodig. Wel moet je goed overweg kunnen met een laptop/computer. 

2.

Kan ik tijdens de opleiding al beginnen met ondernemen? 

Jazeker! Tijdens de opleiding leer je stap voor stap jouw bedrijf op te zetten. Het is dus heel slim als je meteen de theorie in de praktijk brengt en binnen 16 weken kunt toewerken naar je eerste betaalde opdracht.

3.

Ik heb personeel en wil graag dat zij meer leren over social media. Kunnen zij ook deelnemen?

Natuurlijk! De kennis die ik tijdens de opleiding deel, kan ook ingezet worden door medewerkers van de marketing/communicatieafdeling. Uiteraard zitten er ook lessen in ondernemerschap bij, maar dit is ook erg interessant wanneer je niet wilt gaan ondernemen. Zo kan er ook gekeken worden of social media een aanvullend verdienmodel kan gaan worden door middel van gesloten community's.

4.

Hoe veel uur ben ik kwijt aan het huiswerk?

Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar je zult gemiddeld 3 - 10 uur kwijt zijn aan het huiswerk. Je hebt twee weken de tijd om het huiswerk te maken. Elke les zullen wij gezamenlijk het gemaakte huiswerk bespreken.

5.

Wat als ik een keer een les niet kan bijwonen?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om via een live-verbinding deel te nemen. Is dat ook geen optie? Dan ontvang je van mij een opname van de les die je op een passend moment kunt terugkijken.

6.

Hoe groot is de groep?

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk en wil daarom de groep niet te groot maken. Daarom is er plek voor maximaal 5 deelnemers. Zijn er meer aanmeldingen? Dan plan ik een tweede groep in. 

7.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot 11 augustus 2023 aanmelden, tenzij de groep al eerder vol zit. Op het moment is er nog 1 plek beschikbaar.

8.

Mag ik in delen betalen?

Dat mag zeker. Je kunt ervoor kiezen de investering (2775,- excl btw.) in 1 x voldoen, of in delen van 3 x 950,- (2850,- excl. btw)

9.

Is de lunch vegetarisch? 

Je kunt jouw dieetwensen aan mij doorgeven en dan zorg ik voor een passende lunch. 

10.

Anker 2

Meld je aan voor de opleiding

Door dit formulier in te vullen, reserveer je jouw plek voor de opleiding. Voordat jouw inschrijving definitief is, neem ik eerst telefonisch contact met je op om kennis te maken.

IMG_2827-bewerkt.jpg

Last call!

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot social media manager, maar heb je nog vragen voordat je je inschrijft? Of twijfel je nog of deze opleiding echt bij je past? Plan dan via onderstaande knop een match call in en we kunnen samen bespreken of deze opleiding bij jouw doelen en behoeften past. Ik begrijp dat het kiezen van een opleiding een belangrijke beslissing is en ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen beslissen of deze opleiding de juiste keuze is voor jou. Het is mijn missie om jou te helpen groeien als social media manager en als ondernemer, en ik geloof dat deze opleiding daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Dus waar wacht je nog op? Plan nu je match call in en laten we samen bespreken hoe deze opleiding jou kan helpen om jouw doelen te bereiken.

bottom of page