top of page
banner-social-society-celeste-bussinescoach-opleiding-socialmediamanager-8.jpg

Leer in 16 weken hoe je als social media manager online geld kan gaan verdienen

Voor ambitieuze mensen die online geld willen verdienen, zelf hun werktijden en dagen willen bepalen zonder afhankelijk te zijn van een locatie. En het belangrijkste, die bedrijven en ondernemers in de digitale spotlight willen zetten.

Je hebt een online cursus gevolgd en bent vol enthousiasme begonnen als social media manager, alleen lukt het je nog niet om een stabiele inkomensstroom te genereren. Als je heel eerlijk bent weet je dat je op dit moment essentiële kennis mist over het vakgebied, waardoor je je onzeker voelt bij het binnenhalen van goed betalende klanten. Je wilt graag andere ondernemers en bedrijven helpen met hun social media en je passie omzetten in een goedlopend bedrijf. Helaas lukt het je simpelweg niet om een stabiele inkomensstroom te genereren vanwege het gebrek aan kennis, een goed verdienmodel en zelfvertrouwen.
 

Gelukkig heb ik de oplossing voor je! Meld je aan voor mijn 16 weken durende opleiding waarin we samen aan de slag gaan, zodat jij vol passie voor de leukste klanten aan de slag kunt gaan. Ik leer je alles over het vakgebied en zorg ervoor dat je vol zelfvertrouwen met een ijzersterk aanbod geld kunt gaan verdienen. Na de opleiding heb jij een ijzersterk businessmodel waarmee je in het eerste jaar jouw eerste 5K per maand kunt gaan realiseren.

Het verhaal van oud-student Rianne

Deze opleiding is geschikt voor jou als:

✔ je het liefst zo snel mogelijk resultaat boekt voor jezelf en voor je toekomstige opdrachtgevers

✔ je wilt leren hoe jij op jouw eigen authentieke manier, jouw social media bureau kunt opzetten 

✔ je maatwerk content van hoge kwaliteit wilt leren maken voor jezelf, maar ook voor jouw opdrachtgevers waardoor zij organisch nieuwe klanten kunnen gaan binnenhalen


✔ je direct aan de slag wilt met een ijzersterk verdienmodel en een stevig fundament om met succes jouw business te runnen, op jouw voorwaarden 


✔ je wilt een business creëren die past bij jouw leven. Wil je veel reizen of wil je het combineren met je gezin? Ik weet als geen ander hoe je de juiste balans tussen houdt tussen je werk en privéleven en help je hierbij


Kortom: je wilt andere graag helpen met social media en tegelijkertijd een succesvolle business runnen

Anker 1
pf-2.jpg

Mijn verhaal

Binnen een paar jaar draaide ik 10K per maand als social media manager

Al op mijn 19de begon ik met ondernemen en heb ik vanuit het niets een succesvol bedrijf opgebouwd. Elk jaar heb ik mijn omzet weten te verhogen en grote namen (o.a. Monkey Town Purmerend) aan mijn klantenbestand mogen toevoegen. Na 7 jaar fulltime als social media manager gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar business mentor. Waarom? Omdat ik tijdens mijn samenwerkingen met mijn social beheer klanten al veel meer deed dan alleen het onderhouden en beheren van de social media kanalen. 

Zo heb ik samen met klanten nieuwe diensten ontwikkeld, advies gegeven over hun aanbod en verdienmodellen en hun online aanwezigheid een enorme boost gegeven door samen met hun, een sterk personal brand te creëren. 

Vroeger had ik een droom: vakdocent worden op een hogeschool. Ik stelde me voor hoe ik mijn kennis en passie kon delen met studenten, hoe ik ze kon inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling. Maar soms loopt het leven anders dan gepland. Tijdens mijn examenjaar kwam ik in aanraking met het ondernemerschap en besloot ik vol voor mijn eigen bedrijf te gaan.

Toch bleef die droom van vakdocent worden ergens diep van binnen aanwezig. En nu, jaren later, ben ik trots op wat ik heb bereikt. Want hoewel ik geen vakdocent ben geworden op een hogeschool, heb ik wel mijn eigen opleiding ontwikkeld. 

Mijn eigen weg bewandelen en mijn eigen dromen nastreven heeft me veel gebracht. Niet alleen heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd, maar ik heb ook geleerd hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en je eigen pad te volgen. Dat is dan ook wat ik mijn studenten meegeef: volg je hart, durf te dromen en werk hard om je doelen te bereiken. Want zoals ik heb ervaren, kan je droom zomaar werkelijkheid worden als je er echt in gelooft en er vol voor gaat.

banner-social-society-celeste-bussinescoach-opleiding-socialmediamanager-5.jpg

Je krijgt mijn persoonlijke begeleiding in een inspirerende omgeving. Geen online videotraining, maar samen live connecten en concrete resultaten boeken.

Mijn opleiding is geen standaard online cursus waarin je trucjes leert

Bij mijn opleiding tot social media manager gaat het niet alleen om het leren van vakinhoudelijke kennis, maar ook om het ontwikkelen van een ondernemersmindset en het runnen van een succesvol bedrijf. Ik leer je niet alleen de ins en outs van de verschillende social media platformen, maar ook hoe je psychologie en strategie kunt inzetten om converterende content te maken. Je leert hoe je content maakt met Adobe Photoshop, maar ook hoe je webcare en social selling inzet om de omzet van jouw klanten (en natuurlijk die van jezelf) te verhogen.
 

Ik hecht er veel waarde aan om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om je te begeleiden en te coachen bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. Ik ga je niet leren een kopie van mij te worden, maar samen met jou kijken naar wie jij bent, wat jij wilt bereiken en hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou past. Hierdoor zal de opleiding nooit hetzelfde zijn. Iedereen is uniek en heeft andere doelen en behoeftes.
 

Het is belangrijk om te beseffen dat je niet alleen een social media manager wordt, maar ook een ondernemer. Daarom besteed ik ook aandacht aan onderwerpen zoals verdienmodellen, automatisering en structuur binnen jouw bedrijf. Op deze manier leer je niet alleen hoe je social media succesvol kunt inzetten, maar ook hoe je dit kunt integreren in een sterke bedrijfsstrategie.
 

Door te kiezen voor mijn opleiding tot social media manager krijg je niet alleen toegang tot mijn kennis en expertise, maar ook tot mijn persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij niet alleen een succesvolle social media manager wordt, maar ook een succesvolle ondernemer die klaar is om de top van de markt te bereiken. Ben jij klaar om de spotlight te pakken en deze kans met beide handen aan te grijpen?

Dit kun jij straks ook!

Tijdens de opleiding ga ik je leren hoe je converterende content kunt creëren voor jouw (toekomstige) opdrachtgevers met Adobe Photoshop

1. Productfoto gemaakt in de showroom

2. Mooie sfeerfoto aangekocht op stockafbeeldingen website

3. Het resultaat! Een aantrekkelijke combinatie van beide beelden die zo online kan gaan

Jellisa aan het woord

review-opleiding-socialmediamanager-1.jfif

Zij gingen je voor

WhatsApp Image 2023-05-12 at 16.06.05 (6).jpeg
Anker 5

Let's get to business

Dit is wat je kunt verwachten wanneer jij je inschrijft voor de opleiding

De opleiding duurt 16 weken en bestaat uit 8 lessen die fysiek worden gegeven op mijn kantoor in Zwolle. Tijdens deze lessen gaan we onder andere de volgende onderdelen behandelen:

✔ Platformen en algoritmes 
✔ Bereik, volgers en interactie verhogen 
✔ Psychologie achter converterende content
✔ Content creatie met behulp van Adobe Photoshop 
✔ Het aantrekken en aanspreken van verschillende soorten doelgroepen

✔ Webcare strategie, community management en social selling
✔ Adverteren via Meta (Facebook en Instagram)

✔ Structuur, planning en werkprocessen automatiseren 
✔ Een ijzersterk aanbod creëren wat future-proof is
✔ Een unieke positionering waardoor jij echt gaat opvallen 
✔ Het voeren van salesgesprekken en leads omzetten naar klanten
✔ Klantenbinding, on-boarding proces, relatiebeheer en verwachtingsmanagement ​​​​​​​​
✔ Do's & don'ts van het ondernemerschap + al mijn ondernemerslessen 
✔ Een stevig fundament waardoor je snel een succesvol bedrijf kunt neerzetten en in het eerste jaar minimaal 5K per maand kunt gaan omzetten

Daarbij ontvang je van mij elke les huiswerk en hand-outs met mijn persoonlijke stappenplannen, checklists en extra informatie over de verschillende onderdelen. Daarnaast krijg je na de opleiding 3 maanden toegang tot een speciale omgeving waarin je gebruik kunt maken van mijn hulp en begeleiding. Heb je een vraag of loop je ergens tegenaan? Haal mij uit je broekzak en stel gerust je vraag. 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
review-app-3.jpg
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-review-1.png
banner-social-society-celeste-bussinescoach-opleiding-socialmediamanager-2.jpg

Lesdagen, locatie & investering

Wil jij leren hoe je succesvol kunt worden als social media manager en jouw eigen bedrijf kunt opzetten? Kom dan naar mijn inspirerende kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en vlakbij de snelweg ligt. Bovendien kun je gratis parkeren in de ondergrondse garage. Hier geef ik 16 weken lang de beste vakinhoudelijke kennis en persoonlijke begeleiding aan jou en maximaal 5 anderen studenten. De investering voor deze opleiding bedraagt 2775 euro excl. btw (met optie om in termijnen te betalen) en is inclusief een goed verzorgde lunch op lesdagen. 

Hieronder kun je een overzicht vinden van de live lesdagen die starten om 10:00 uur en eindigen rond 15:00 uur:

→ 12 januari
→ 26 januari 
→ 9 februari
→ 23 februari 
→ 8 maart
→ 22 maart 
→ 5 april
→ 19 april 

 

Anker 4
Anker 2
banner-social-society-celeste-bussinescoach-opleiding-socialmediamanager-6.jpg

Yes! Jij bent klaar om jouw droomleven te gaan realiseren. 

Samen met mijn persoonlijke begeleiding ga jij niet alleen aan de slag als social media manager, maar ook als succesvolle ondernemer jouw eigen bedrijf runnen. In 16 weken leer jij hoe jij in jouw eerste jaar een 5K maand kunt gaan realiseren, op jouw eigen voorwaarden. 

Veelgestelde vragen

Anker 3

Ik snap dat je meerdere vragen hebt. Gelukkig heb ik de antwoorden op de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even met mij sparren? Maak via onderstaande knop een afspraak met mij. Dan bellen we even. 

1.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen aan de opleiding? 

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een laptop. De rest van het benodigde lesmateriaal regel ik.

2.

Hoe groot is de groep?

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk en wil daarom de groep niet te groot maken. Daarom is er plek voor maximaal 5 deelnemers. Zijn er meer aanmeldingen? Dan plan ik een tweede groep in. 

3.

Heb ik een vooropleiding nodig om de opleiding te kunnen volgen? 

Nee, dat is niet nodig. Wel moet je goed overweg kunnen met een laptop/computer. 

4.

Hoe veel uur ben ik kwijt aan het huiswerk?

Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar je zult gemiddeld 3 - 10 uur kwijt zijn aan het huiswerk. Je hebt twee weken de tijd om het huiswerk te maken. Elke les zullen wij gezamenlijk het gemaakte huiswerk bespreken.

5.

Mag ik in delen betalen?

Dat mag zeker. Je kunt ervoor kiezen de investering (2775,- excl btw.) in 1 x voldoen, of in delen van 3 x 950,- (2850,- excl. btw). Wil je in termijnen betalen? Klik hier. 

6.

Kan ik tijdens de opleiding al beginnen met ondernemen? 

Jazeker! Tijdens de opleiding leer je stap voor stap jouw bedrijf op te zetten. Het is dus heel slim als je meteen de theorie in de praktijk brengt en binnen 16 weken kunt toewerken naar je eerste betaalde opdracht.

7.

Ik heb personeel en wil graag dat zij meer leren over social media. Kunnen zij ook deelnemen?

Natuurlijk! De kennis die ik tijdens de opleiding deel, kan ook ingezet worden door medewerkers van de marketing/communicatieafdeling. Uiteraard zitten er ook lessen in ondernemerschap bij, maar dit is ook erg interessant wanneer je niet wilt gaan ondernemen. Zo kan er ook gekeken worden of social media een aanvullend verdienmodel kan gaan worden door middel van gesloten community's.

8.

Wat als ik een keer een les niet kan bijwonen?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om via een live-verbinding deel te nemen. Is dat ook geen optie? Dan ontvang je van mij een opname van de les die je op een passend moment kunt terugkijken.

9.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot 21 december 2023 aanmelden, tenzij de groep voor deze tijd al compleet is.

10.

Is de lunch vegetarisch? 

Je kunt jouw dieetwensen aan mij doorgeven en dan zorg ik voor een passende lunch. 

Wat zeggen oud-studenten?

Last call: het is nu of nooit

Ben je geïnteresseerd in de opleiding tot social media manager, maar heb je nog vragen voordat je je inschrijft? Of twijfel je nog of deze opleiding echt bij je past? Plan dan via onderstaande knop een match call in en we kunnen samen bespreken of deze opleiding bij jouw doelen en behoeften past. Ik begrijp dat het kiezen van een opleiding een belangrijke beslissing is en ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen beslissen of deze opleiding de juiste keuze is voor jou.

Het is mijn missie om jou te helpen groeien als social media manager en als ondernemer, en ik geloof dat deze opleiding daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren. Voel ik dat het nu niet het juiste moment voor jou is? Dan zal ik dat aangeven. Ik hou van eerlijkheid en transparantie. Laten we gezellig kletsen over jouw dromen en doelen.

bottom of page