top of page

Leer in 16 weken hoe je als social media manager online geld kan gaan verdienen

Voor ambitieuze mensen die online geld willen verdienen, zelf hun werktijden en dagen willen bepalen zonder afhankelijk te zijn van een locatie. En het belangrijkste, die bedrijven en ondernemers in de digitale spotlight willen zetten.

Herken jij jezelf hierin? Dan is de opleiding precies wat je nodig hebt. 

Na het volgen van de opleiding heb je:

✔ een winstgevend aanbod waarmee jij minimaal 5k per maand kunt gaan omzetten

✔ alle kennis in huis om als social media manager mooie resultaten te behalen voor jouw opdrachtgevers

✔ meer vrijheid op gebied van tijd, locatie en geld


✔ niet alleen de skills van een goede social media manager, maar ook alle skills die je nodig hebt om succesvol te ondernemen


✔ een mooi portfolio waardoor je gemakkelijk klanten gaat aantrekken tijdens en na de opleiding

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Resultaten van studenten

chat-3.jfif
Anker 1

Mijn opleiding is geen standaard online cursus waarin je trucjes leert

Bij mijn opleiding tot social media manager gaat het niet alleen om het leren van vakinhoudelijke kennis, maar ook om het ontwikkelen van een ondernemersmindset en het runnen van een succesvol bedrijf. Ik leer je niet alleen de ins en outs van de verschillende social media platformen, maar ook hoe je psychologie en strategie kunt inzetten om converterende content te maken. Je leert niet alleen hoe je content maakt met Adobe Photoshop, maar ook hoe je webcare en social selling inzet om de omzet van jouw klanten (en natuurlijk die van jezelf) te verhogen.
 

Ik hecht er veel waarde aan om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om je te begeleiden en te coachen bij het opzetten van jouw eigen bedrijf. Ik ga je niet leren een kopie van mij te worden, maar samen met jou kijken naar wie jij bent, wat jij wilt bereiken en hoe je dit kunt doen op een manier die bij jou past. Hierdoor zal de opleiding nooit hetzelfde zijn. Iedereen is uniek en heeft andere doelen en behoeftes.
 

Het is belangrijk om te beseffen dat je niet alleen een social media manager wordt, maar ook een ondernemer. Daarom besteed ik ook aandacht aan onderwerpen zoals verdienmodellen, automatisering en structuur binnen jouw bedrijf. Op deze manier leer je niet alleen hoe je social media succesvol kunt inzetten, maar ook hoe je dit kunt integreren in een sterke bedrijfsstrategie.
 

Door te kiezen voor mijn opleiding tot social media manager krijg je niet alleen toegang tot mijn kennis en expertise, maar ook tot mijn persoonlijke aandacht en begeleiding. Samen zorgen we ervoor dat jij niet alleen een succesvolle social media manager wordt, maar ook een succesvolle ondernemer die klaar is om de top van de markt te bereiken. Ben jij klaar om de spotlight te pakken en deze kans met beide handen aan te grijpen?

Dit kun jij straks ook!

Tijdens de opleiding ga ik je leren hoe je converterende content kunt creëren voor jouw (toekomstige) opdrachtgevers met Adobe Photoshop

1. Productfoto gemaakt in de showroom

2. Mooie sfeerfoto aangekocht op stockafbeeldingen website

3. Het resultaat! Een aantrekkelijke combinatie van beide beelden die zo online kan gaan

Student Succes Story

Van zoekende en veel uren werken op commissiebasis naar een stabiel en winstgevend verdienmodel voor het hoge segment.

José Peters heeft deelgenomen aan de opleiding Social Media Manager en op 1 december 2023 haar certificaat in ontvangst genomen. Januari 2024 start zij met 6 nieuwe opdrachtgevers en een maandelijkse omzet van + 5K.


Klik hier en lees het gehele verhaal en meer succesverhalen

case-student-succes-story-jose-socialsociety.jpg

Modules

Anker 2

De opleiding duurt 16 weken en bestaat uit 8 lessen die fysiek worden gegeven op mijn kantoor in Zwolle. Tijdens deze lessen gaan we onder andere de volgende onderdelen behandelen:

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

ervaringen van studenten

review-opleiding-socialmediamanager-1.jfif

Bonussen

Naast dat je mijn persoonlijke begeleiding krijgt, heb ik ook een aantal experts ingeschakeld zodat jij nog sneller resultaat gaat behalen. Deze experts dragen bij aan jouw toekomstige verdienmodel, zichtbaarheid en het verkopen van jouw aanbod.

IMG_6987-1.jpg

Lesdagen, locatie & investering

Wil jij leren hoe je succesvol kunt worden als social media manager en jouw eigen bedrijf kunt opzetten? Kom dan naar mijn inspirerende kantoor aan de Dokter van Deenweg 162 in Zwolle, dat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en vlakbij de snelweg ligt. Bovendien kun je gratis parkeren in de ondergrondse garage. Hier geef ik 16 weken lang de beste vakinhoudelijke kennis en persoonlijke begeleiding aan jou en maximaal 3 anderen studenten. De investering voor deze opleiding bedraagt 3500 euro excl. btw (met optie om in termijnen te betalen) en is inclusief een goed verzorgde lunch op lesdagen. 

Hieronder kun je een overzicht vinden van de live lesdagen die starten om 10:00 uur en eindigen rond 15:00 uur:


 

Vrijdag groep:

→ 13 september

→ 27 september
→ 11 oktober
→ 25 oktober
→ 8 november
→ 22 november
→ 6 december
→ 20 december

Anker 3
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Resultaten van studenten

4fdc2bfd-c1ac-48e8-869d-d654da4f4cba.jpg
review5.jfif
Anker 4
IMG_8173-bewerkt.jpg

Are you ready to grow? Reserveer jouw stoel

Samen met mijn persoonlijke begeleiding ga jij niet alleen aan de slag als social media manager, maar ook als succesvolle ondernemer jouw eigen bedrijf runnen. In 16 weken leer jij hoe jij in jouw eerste jaar een 5K maand kunt gaan realiseren, op jouw eigen voorwaarden.

Er zijn maar 4 stoelen per groep beschikbaar en ik screen elke student op een aantal essentiële punten. Je kunt jouw stoel tijdelijk reserveren door een call met mij in te plannen. Jouw reservering wordt pas definitief na (aan)betaling.

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Review van Gitte Rutting van Bellus Socials

Toen ik bij Celeste terecht kwam, was ik al een tijdje bezig als Social Media Manager, maar ik liep helemaal vast. Ik was super onzeker en wist niet zo goed hoe ik het allemaal aan moest pakken. Ook wist ik niet hoe ik mezelf moest onderscheiden van de vele social media managers die er al zijn en er elke dag bijkomen. Ik kende mijn krachten niet en ging er altijd vanuit dat ik iets niet goed deed.

Door de opleiding van Celeste ben ik echt een stuk zelfverzekerder en weet ik wie ik ben, waar ik voor sta en dat ik het goed doe. Ik heb leren vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ik heb nieuwe krachten ontdekt, maar ook krachten herontdekt. Ik heb geleerd hoe ik mij kan onderscheiden in de volle markt, hoe ik goede content kan maken en écht alles wat je moet weten over social media. Er zit zoveel achter.

Daarnaast leer je bij Celeste niet alleen alles over social media, maar leer je ook mega veel over ondernemen. Ondernemen is een vak apart. Van Celeste leer je dit te combineren en hier je weg in te vinden.

Ik kan Celeste aan iedereen aanraden. Of je nu wat extra kennis op wilt doen als social media manager, meer vertrouwen wilt in jezelf en jouw onderneming of helemaal nieuw bent binnen het vak. Bij Celeste zit je goed.

Ik ben mega dankbaar dat ik mee mocht doen en dat ik de ruimte kreeg om te groeien en mezelf te zijn.

Je bent geweldig Celeste en ik raad je aan iedereen aan! 🫶🏼​

Veelgestelde vragen

Ik snap dat je meerdere vragen hebt. Gelukkig heb ik de antwoorden op de meest gestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen of wil je even met mij sparren? Maak via onderstaande knop een afspraak met mij. Dan zoomen we even.

1.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen aan de opleiding? 

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een laptop. De rest van het benodigde lesmateriaal regel ik.

2.

Hoe groot is de groep?

Ik vind persoonlijke aandacht heel belangrijk en wil daarom de groep niet te groot maken. Daarom is er plek voor maximaal 4 deelnemers. Zijn er meer aanmeldingen? Dan plan ik een tweede groep in. 

3.

Heb ik een vooropleiding nodig om de opleiding te kunnen volgen? 

Nee, dat is niet nodig. Wel moet je goed overweg kunnen met een laptop/computer. 

4.

Hoe veel uur ben ik kwijt aan het huiswerk?

Dit verschilt natuurlijk per persoon, maar je zult gemiddeld 3 - 8 uur kwijt zijn aan het huiswerk. Je hebt twee weken de tijd om het huiswerk te maken. Elke les zullen wij gezamenlijk het gemaakte huiswerk bespreken.

5.

Mag ik in delen betalen?

Dat mag zeker. Je kunt ervoor kiezen de investering (3500,- excl btw.) in 1 x voldoen, of in delen van 3 x 1166,67 of 5 x 700. 

6.

Kan ik tijdens de opleiding al beginnen met ondernemen? 

Jazeker! Tijdens de opleiding leer je stap voor stap jouw bedrijf op te zetten. Het is dus heel slim als je meteen de theorie in de praktijk brengt en binnen 16 weken kunt toewerken naar je eerste betaalde opdracht.

7.

Ik heb personeel en wil graag dat zij meer leren over social media. Kunnen zij ook deelnemen?

Deze opleiding is geschikt voor mensen die willen gaan ondernemen of net begonnen zijn (minder dan 2 jaar geleden) met ondernemen. Wil jij jouw personeel voorzien van kennis? Neem contact met mij op voor een in company training op maat.

8.

Wat als ik een keer een les niet kan bijwonen?

Dat kan natuurlijk gebeuren. Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om via een live-verbinding deel te nemen. Is dat ook geen optie? Dan ontvang je van mij een opname van de les die je op een passend moment kunt terugkijken.

9.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden? 

Je kunt je tot 30 augustus 2024 aanmelden, mits er nog stoelen beschikbaar zijn. Op het moment is er nog 1 stoel beschikbaar.

10.

Is de lunch vegetarisch? 

Je kunt jouw dieetwensen aan mij doorgeven en dan zorg ik voor een passende lunch. 

bottom of page