top of page
banner-webinar-social-society-socialmediabeheer-1.jpg

Social media beheer

Laten we eerlijk zijn: social media doe je er niet effe bij

Is LinkedIn voor jou één groot vraagteken en snap je niks van het algoritme van Instagram? Dan help ik je graag. Als social media manager neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Ideaal voor de ondernemers die zich iedere week suf brainstormen voor nieuwe content, maar geen resultaten boeken. Social media kan je veel opleveren, maar dan moet je er wel tijd voor vrij kunnen maken. Lukt dat niet? Dan kun je je social media beter uitbesteden aan een persoonlijke social media manager.

Social media uitbesteden: dit kan ik voor je betekenen:

Zit je erover na te denken om social media uit te besteden? Dan kun je het volgende van mij verwachten:

✔ Je bent elke week verzekerd van 100% unieke social media content, die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf

✔ Jouw bedrijf is altijd zichtbaar op social media (dus ook in het weekend of wanneer je op vakantie bent)

✔ Je houdt meer tijd en energie over voor de taken waar jij wél gelukkig van wordt

✔ Je hebt meer interactie met je volgers waardoor je volgers worden omgetoverd tot klanten 

✔ Je hebt een directe lijn met mij via WhatsApp om snel te schakelen

✔ Je social media account(s) krijgt een veel groter bereik

Anker 1

Het onderhouden en beheren van jouw zakelijke social media accounts is een halve dagtaak en het is nu belangrijker dan ooit. Naast dat je verschillende platformen kunt inzetten als marketingtool, is het ook de ideale plek om:

→ Connecties met klanten te onderhouden
→ Je expertise te delen via waardevolle content
→ Meer te leren over jouw ideale klant
→ Je diensten en producten uit te lichten
→ En natuurlijk om potentiële klanten te bereiken

Toch staat het up-to-date houden van social media accounts bij veel organisaties en ondernemers niet hoog op de to-dolijst. Dit kan verschillende redenen hebben. Zo is de een nu (nog) veel te veel tijd kwijt aan het bedenken van converterende content en het maken hiervan, terwijl de ander kampt met een overvolle agenda waardoor er geen tijd overblijft om consistent te posten. Toch zou jij heel graag meer bereik willen creëren onder jouw doelgroep, het aantal volgers willen verhogen en content willen posten die echt opvalt.

Wanneer je dit bekend voor komt, hoef je je zeker geen zorgen te maken: je bent namelijk op de juiste plek belandt. Ik neem met mijn bedrijf Social Society alle taken omtrent social media, content, webcare en community management voor jouw bedrijf uit handen. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Omdat ik geloof dat iedere onderneming uniek is, lever ik uiteindelijk alleen maar maatwerk. De content moet passen bij jouw bedrijf en daar bestaat geen standaard formule voor, vind je ook niet? Daarom leer ik je graag persoonlijk kennen. Zorg jij dat de champagne klaar staat? (Thee mag natuurlijk ook.)

socialsociety-celeste-recensies2.png

Review

Sinds Celeste mijn social media beheert heb ik zoveel rust en vrijheid om heerlijk te ondernemen en te doen waar ik van houd! Zij neemt de stress van constant zichtbaar zijn, iedere week posten én meer bij mij weg, waardoor ik tijd heb voor mijn projecten. Celeste heeft ervoor gezorgd dat in een korte tijd mijn volgers flink zijn toegenomen, ik vrijwel altijd zichtbaar ben en al meerdere aanvragen heb binnen gekregen. Celeste is vrolijk, professioneel, levert altijd goed werk én is zeer betrokken bij je business. Ze verdiept zich om het beste uit je content te halen, met geweldige resultaten. De beste beslissing die ik dit jaar tot nu toe heb genomen!

Amber Buisman  |  Interieur ontwerper & coach

Social media uitbesteden

Heb jij al zin om je social media platform organisch te laten groeien met knallende content? Dan ga ik als social media manager graag voor je aan de slag met de social media van jouw bedrijf. Dit kan al vanaf €450,- per maand! Dit zijn de diensten waar je bij Social Society uit kunt kiezen:

Content creatie & social media beheer

1.

Voordat ik aan de slag ga met jouw social media platform, zorgen we samen voor een sterke basis. We kijken naar jouw doelen en vanaf daar zal ik het account beheren en onderhouden. Ieder platform vraagt immers om een andere aanpak. Maar dat beheren doe ik niet alleen, ik maak ook prachtige content voor op jouw social media kanaal. 

Ik duik echt in jouw bedrijf en branche waardoor ik precies weet welke content goede resultaten gaat opleveren zonder direct gebruik te maken van social media advertenties. Dit is dan ook mijn specialisatie: op maat gemaakte content creëren die converteert. Doordat ik de content zelf maak met Adobe Photoshop, kan ik je verzekeren dat de social media posts stuk voor stuk 100% uniek zijn en niet te vinden zijn bij de concurrent. Klinkt niet verkeerd, toch?

Webcare & community management

2.

Wanneer je een bericht hebt geplaatst op jouw account(s), begint het echte werk eigenlijk pas. Nu hoor ik je al denken: 'maar de post maken en plaatsen was toch het echte werk?' Tuurlijk is het maken en plaatsen van de post heel belangrijk, maar een ijzersterke webcare en community management is nog belangrijker. Want wanneer een potentiële koper te lang moet wachten op een reactie, dan is de kans groot dat deze afkoelt en daardoor geen aankoop meer gaat doenWanneer je zelf geen tijd hebt of vrij wilt maken om te reageren op de berichten op social media, komt Social Society om de hoek kijken. Ik of iemand uit mijn team neemt deze zorg voor je uit handen zodat jij je tijd aan iets kunt besteden waar je wél energie uit haalt. Wij zorgen dat er op elk bericht binnen 24 uur wordt gereageerd en dit alles in de tone of voice die past bij je onderneming. Terwijl jij werkt aan je bedrijf, zorgen wij voor meer interactie met je volgers en een goed online imago. Een echte win-winsituatie als je het mij vraagt. 

Adverteren & influencers

3.

Verhoog je naamsbekendheid door social media advertenties. Ik zorg voor pakkende advertenties die de sfeer van jouw bedrijf direct goed neerzetten. Door middel van adverteren en influencer campagnes komen er veel meer klikken naar jouw website. Hoe goed klinkt dat? Ik werk hiervoor samen met advertising specialisten die alle ins en outs weten. Zo kunnen zij met de Facebook-Pixel de doelgroep samenstellen aan de hand van jouw websitebezoekers zodat je deze nog sneller kunt bereiken, of opnieuw kunt bereiken.

Zij houden de advertenties nauwlettend in de gaten en meten of de doelstellingen niet worden behaald. Levert de advertentie niet het gewenste resultaat op? Dan kunnen zij deze direct anders inrichten en optimaliseren zodat de doelen wel worden behaald. Natuurlijk zorg ik zelf altijd voor de beelden en teksten voor de advertenties. Zo weet je zeker dat deze aansluiten bij de berichten op jouw account(s). 
Ook is het mogelijk om mij in te schakelen wanneer je wilt samenwerken met influencers. Ik weet hoe belangrijk social media influencers kunnen zijn voor de groei van jouw onderneming. Om het hele proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, koppel ik de juiste influencer aan jouw bedrijf en neem ik zelf contact op. Ook zorg ik dat alle afspraken worden nageleefd en dat de samenwerking soepel verloopt. Wel zo makkelijk, vind je niet?
 

banner-webinar-social-society-socialmediabeheer-2.jpg
Anker 2

Pakketten & tarieven

Wanneer ik jouw social media beheer, zorg ik voor unieke en converterende social media content. Omdat ieder bedrijf anders is, heb ik verschillende social media pakketten samengesteld. Deze zijn om jou een goede indicatie te geven van mijn diensten en de verschillende mogelijkheden uit te lichten. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en waar ik je bij kan helpen. De pakketten zijn er dus als voorbeeld, wat je uiteindelijk afneemt geven we samen vorm. Zo weet jij zeker dat het pakket aansluit op jouw wensen en doelen.

Er zijn een aantal zaken essentieel om van jouw social media accounts een succes te maken. Zo zijn de volgende zaken standaard bij elk pakket inbegrepen: 

✔ Een brainstormsessie om goed van start te gaan
✔ Keuze uit de platformen: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok & Pinterest
✔ Handmatig beheer wat past bij de gekozen platformen
✔ Een directe lijn met mij via WhatsApp om snel te schakelen
✔ De benodigde plansystemen om de berichten te plannen
✔ Elke maand een telefonische connect call 
✔ Een open en eerlijke communicatie met transparant advies

banner-webinar-social-society-socialmediabeheer-3.jpg

Let's chat

Ik help je graag

Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

Twijfel je nog steeds? Als een of meerdere punten van toepassing zijn, betekent dit dat je klaar bent om jouw social media kanalen uit handen te geven:

✔ Je wilt opvallen met unieke content die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf

✔ Je wilt jouw doelgroep bereiken op de platformen waar zij dagelijks gebruik van maken. Het liefst zonder extra geld kwijt te zijn aan advertenties

✔ Je wilt na een lange dag werken niet meer na te hoeven denken over jouw social media kanalen


✔ Je wilt energie bewaren voor zaken waar jij ook echt energie van krijgt 


✔ Je wilt het bereik van jouw (personal) brand vergroten op een duurzame manier die past bij jou en jouw bedrijf

✔ Je wilt dat jouw social media kanalen een verlengstuk van jou en jouw bedrijf zijn. Een online visitekaartje waar jouw ideale klant niet meer om heen kan

Kortom: je wilt gewoon shinen en jouw plek claimen op social media! Je hebt alleen geen idee hoe. Gelukkig heb ik daar de oplossing voor.  

bottom of page