Social media beheer

Social media is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiële klanten en je bereik te vergroten. Mits je weet hoe je social media gebruikt voor jouw bedrijf. Omdat ik de kracht van social media ken, wil ik bedrijven en ondernemers helpen die social media maar abracadabra vinden.

Social media lastig? Besteed het uit aan een social media manager.

Is Facebook voor jou één groot vraagteken en snap je niks van het algoritme van Instagram? Dan help ik je graag. Als social media manager neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Ideaal voor de ondernemers die zich iedere week suf brainstormen voor nieuwe content, maar geen resultaten boeken. Social media kan je veel opleveren, maar dan moet je er wel tijd voor vrij kunnen maken. Lukt dat niet? Dan kun je je social media beter uitbesteden aan een persoonlijke social media manager.

celeste-2.jpg

Social media uitbesteden: dit kan ik voor je betekenen:

Zit je erover na te denken om social media uit te besteden? Dan kun je het volgende van mij verwachten:

✔ Je bent elke week verzekerd van 100% unieke social media content 

✔ Jouw bedrijf is altijd zichtbaar op social media (dus ook in het weekend of wanneer je op vakantie bent)

✔ Je houdt meer tijd en energie over voor de taken waar jij wél gelukkig van wordt

✔ Je hebt meer interactie met je volgers waardoor je volgers worden omgetoverd tot klanten 

✔ Je social media account(s) krijgt een veel groter bereik

Maar ik doe veel meer dan alleen social media beheer. Bekijk hieronder alle diensten van de Social Society.

celeste-11.jpg

Recensies

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

Ik ben superblij met het werk van de Social Society. Elke week ontvang ik mijn Social media berichten ter controle in de mailbox. Het werk wordt netjes en op tijd aangeleverd. Hierdoor ervaar ik rust en kan ik mij focussen op mijn werk en klanten. Daarnaast kan ik goed sparren met Celeste over de inhoud van mijn posts en content. - Jerney Heilig, VA Inc

Celeste heeft mijn zakelijke pagina een enorme boost gegeven en een uitstraling die bij mijn bedrijf past. Ze verdiept zich in jou bedrijf om zo de beste advertenties te kunnen maken. Ik ben super blij met Celeste en kan het iedereen alleen maar aanraden!! - Pascal Springer, Springer Stucdesign

 

Content creatie & social media beheer

Voordat ik aan de slag ga met jouw social media platform, zorgen we samen voor een sterke basis. We kijken naar jouw doelen en vanaf daar zal ik het account beheren en onderhouden. Ieder platform vraagt immers om een andere strategie. Maar dat beheren doe ik niet alleen, ik maak ook prachtige content voor op jouw social media kanaal. Ik duik echt in jouw bedrijf en branche waardoor ik precies weet welke content goede resultaten gaat opleveren zonder direct gebruik te maken van social media advertenties. Doordat ik de content zelf maak, kan ik je verzekeren dat de social media posts stuk voor stuk 100% uniek zijn en niet te vinden zijn bij de concurrent. Klinkt niet verkeerd, toch?
 

Adverteren & influencers

Verhoog je naamsbekendheid door social media advertenties. Ik zorg voor pakkende advertenties die de sfeer van jouw bedrijf direct goed neerzetten. Door middel van adverteren en influencer campagnes komen er veel meer klikken naar jouw website. Hoe goed klinkt dat? Met Facebook-Pixel kan ik de doelgroep samenstellen aan de hand van jouw websitebezoekers zodat je deze nog sneller kunt bereiken. Via het advertentie centrum houd ik vervolgens nauwlettend in de gaten of de social media advertenties wel het gewenste resultaat opleveren. Zo niet? Dan richten we deze social ads anders in. Door deze optimalisatie bereiken we eerder jouw ideale klant en kunnen we ook door middel van retargeting twijfelaars over de streep trekken.


Hallo nieuwe likes!

Als nieuwe onderneming is het belangrijk om op social media meer likes te krijgen en zo sneller je naamsbekendheid te vergroten. Dit doe ik voor jou via de meer-likes methode. Maar ook wanneer je juist meer interactie wilt met jouw ideale klant kan ik deze advertentievorm voor je inzetten. 
 

Influencer marketing

Ik kan mezelf een specialist noemen op het gebied van influencer campagnes. Ik weet hoe belangrijk social media influencers kunnen zijn voor de groei van jouw onderneming. Om het hele proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, koppel ik de juiste influencer aan jouw bedrijf en neem ik zelf contact op. Ook zorg ik dat alle afspraken worden nageleefd en dat de samenwerking soepel verloopt. Wel zo makkelijk, vind je niet?

Live gaan op social media

Live gaan op social media heeft veel voordelen voor je bedrijf. Zo heb je direct interactie met jouw ideale klant en kan jij je op de kaart zetten als dé expert in jouw vakgebied. Toch vinden veel ondernemers live gaan op social media nog spannend. Hier help ik je graag mee met mijn speciale live-pakketten. Ze zeggen niet voor niets voorbereiding is het halve werk, toch?


Voorbereiding uitzending

Wil je graag live gaan op social media, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met dit pakket krijg je een intake op mijn kantoor in Zwolle waarin we alles van A tot Z doornemen. Daarnaast ontvang je een uitgewerkt concept op maat in pdf. Voor een prijs v.a. €199,- kun je voortaan live gaan met een fantastische voorbereiding.
 

Regisseren uitzending
Naast een intake op locatie, help ik je op de dag dat je live gaat ook met de voorbereidingen. Je krijgt uiteraard een concept op maat, maar ik help je ook met het monitoren tijdens de uitzending. Dit doe ik voor een prijs v.a. €499,-

Presenteren uitzending
Wanneer je liever zelf niet in beeld wilt, kan ik de live uitzending ook voor je presenteren. Daarmee tillen we jouw uitzending echt naar een hoger niveau. Naast de intake op locatie, het concept op maat en de hulp met de voorbereidingen, help ik je ook met het presenteren en evalueren we alles na afloop. Een vliegende start met live uitzendingen op social media kan al v.a. €999,-


Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden en wil je meer informatie?

Verschillende pakketten voor verschillende behoeften

Omdat ieder bedrijf anders is heb ik verschillende social media pakketten. Het is een indicatie van mijn diensten, omdat ik echt alleen maatwerk lever. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we daarom samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en waar ik je bij kan helpen. Let’s chat!

celeste-13.jpg