Herken jij dit?

Heb jij echt geen idee meer wat je op social media kunt plaatsen? Zie jij er elke week weer tegen op en stel je het elke keer weer uit waardoor jij niet meer consistent zichtbaar bent?

Laten we daar verandering in brengen!

 

Welkom in de online wereld

Dankzij platformen zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Whatsapp zijn wij elk moment van de dag met elkaar verbonden. Via deze platformen kan jij jouw doelgroep op een laagdrempelige manier in contact brengen met jouw bedrijf. 

Het voordeel van social media

Door regelmatig berichten te plaatsen, pakkende teksten en beelden te gebruiken, krachtige advertenties en een ijzersterke webcare is de kans groot dat een volger of liker ook daadwerkelijk klant wordt. 

Het herkenbare probleem

Alleen is de kans groot dat het onderhoud van jouw eigen socials erbij in schiet. Hierdoor ben jij niet consistent aanwezig en plaats je content zonder een specifiek doel. Mega zonde als je bedenkt dat er op deze manier veel kansen onbenut blijven. 

De oplossing

Door jouw social media door ons te laten onderhouden laat je geen kansen meer liggen en ben jij ten alle tijden zichtbaar. Zo creëren en plannen wij berichten, ontwikkelen wij pakkende advertenties, zorgen wij voor een ijzersterke webcare en koppelen wij de juiste influencers aan jouw bedrijf.

Voordelen bekijken
Alle werkzaamheden bekijken

 

Alle voordelen op een rij:

Je bent elke week zeker van leuke berichten

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij doen uitgebreidt onderzoek en maken berichten op maat die bij jouw doelgroep en bedrijf passen

Je krijgt één persoonlijke social media manager

Je krijgt een van onze managers toegewezen die elke week aan jouw accounts werkt

Je houdt zelf de controle 

Jij wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Zo krijg jij elke week de mogelijkheid berichten aan te laten passen en publiceren wij niets zonder jouw toestemming

Wij werken voor een vaste prijs per maand

Zo kom jij nooit voor een verrassing te staan. 

 

Als full service social media bureau kunnen wij jouw accounts van a tot z onderhouden en beheren, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een deel uit handen te geven. Samen kijken wij naar de onderdelen en bepalen wij samen de inhoud van het pakket.

Content creatie & beheer: 
Mensen spenderen gemiddeld twee uur per dag aan social media. In deze twee uur krijgen zij veel verschillende berichten te zien. Het is dus van groot belang dat jouw berichten er tussen uit springen.

Samen gaan wij aan de slag met het creëren van een verzorgde online huisstijl die past bij jouw bedrijf, maar ook past bij jouw doelgroep. Hiervoor doen wij verschillende onderzoeken waaronder het online gedrag van jouw doelgroep. Zo komen wij te weten wanneer wij het beste de berichten kunnen plaatsen en is de kans nog groter dat zij jouw berichten zien.

Adverteren & influencermarketing:
Om nieuwe personen te bereiken is het essentieel om online te adverteren. Wij bespreken samen welk doel jij wilt behalen en passen daar de doelstelling, visuele aankleding, tone of voice en budget op aan. 

Naast het inzetten van advertenties maken wij ook gebruik van influencers. Wij zoeken naar influencers die passen bij jouw bedrijf en die de juiste following hebben. Wij overleggen en onderhandelen met de influencers om zo het beste resultaat te behalen.

Webcare & management: 
Een snelle en correcte reactie kan een positieve bijdrage leveren aan de klantervaring. Wij kunnen namens jouw bedrijf reacties beheren en binnenkomende berichten behandelen. Wij streven naar een reactietijd van twee uur want een snelle reactietijd wordt erg gewaardeerd. 

Alle resultaten die wij boeken houden wij bij en verwerken wij in een maandelijks overzicht. Zo kunnen wij zien waar het goed gaat en waar wij nog meer uit kunnen halen.

 

Wil jij meer informatie over onze diensten? Vul de volgende gegevens in en Celeste neemt binnen één werkdag contact met je op.

Ma t/m do: 09:00 - 19:00 uur 
Vrij: 09:00 - 16:00 uur

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

Bezoekadres: Dokter van deenweg 108  •  Algemene voorwaarden