top of page
banner-social-society-socialmediamanagement-2.jpg

Social media beheer

Social media is de moderne zoekmachine voor verbinding en ontdekking

Je bent goed in wat je doet en hebt een succesvol bedrijf opgebouwd. Klanten weten je te vinden, alleen (nog) niet via social media. Je weet wel hoe je een story op Instagram kunt plaatsen, maar je bent simpelweg te druk om jouw zakelijke social media kanalen professioneel bij te houden. Je weet dat je hier kansen laat liggen, maar je hebt 100 anderen dingen te doen die je leuker en belangrijker vindt, dan content plaatsen op de socials. 

Als social media manager met meer dan 7 jaar ervaring, neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Bij voorkeur werk ik samen met ondernemers en bedrijven die een dienst of belevenis in het hoge segment verkopen, aangezien ik hier veel ervaring mee heb en het meeste energie uit haal. Wil jij jouw social media kanalen professionaliseren en top of mind blijven met converterende content? Ik help je graag als jouw persoonlijke social media manager.

 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste werkt vanuit passie, betrokkenheid en vakkundige kennis. Staat altijd klaar en zorgt voor mooie resultaten. Wat zijn wij blij met de samenwerking. - Peter Vader, Peter Vader Trainingen

Anker 1

Wat als jouw top 3 klanten vandaag de samenwerking met jou beëindigen? 

Jij hebt als ondernemer in principe niets te klagen. Je doet wat je leuk vindt, je bent er goed in en je hebt ook al meerdere tevreden klanten mogen helpen met jouw dienst. Jouw bedrijf is lekker aan het groeien, maar de zakelijke social media kanalen staan stil. Ook al heb je nu voldoende klanten, je weet dat het elk moment kan veranderen en dan zijn jouw social media kanalen extra belangrijk. Wanneer jij een dienst of belevenis in het hoge segment verkoopt, hebben jouw klanten een langere aankoopfase. Het is essentieel om tijdens deze fase top of mind te blijven en jezelf en jouw bedrijf te presenteren als de beste keuze. 

I get it, wanneer jij jouw zakelijke social media kanalen professioneel wilt inzetten, heb jij er een halve dagtaak aan. Dit wil je natuurlijk niet, maar je wilt ook niet onzichtbaar en onvindbaar zijn in de huidige zoekmachines. Als jouw persoonlijke social media manager neem ik het complete onderhoud en beheer van je over waardoor je niet alleen gebruikmaakt van de verschillende marketingtools, maar ook:


→ Connecties met huidige klanten onderhoud & versterkt
→ Jouw expertise kunt delen via waardevolle content en meer vertrouwen creëert 
→ Het duidelijk is welke diensten/belevenis jij te bieden hebt en dat jij de beste keuze bent
→ Continue en consistent top of mind blijven op de favoriete kanalen van jouw klanten
→ Potentiële klanten bereiken en deze omzetten van volger naar fan 

Ik kan natuurlijk nog meer voordelen benoemen, maar ik denk dat jij ondertussen ook wel weet dat jouw zakelijke social media kanalen meer aandacht en liefde verdienen. Gelukkig ben ik er om je hierbij te helpen. Ik heb meer dan 7 jaar ervaring en voor meer dan 50 verschillende ondernemers en bedrijven de socials mogen onderhouden en beheren. Hierdoor weet ik precies wat werkt en wat er nodig is om het maximale uit onze samenwerking te halen.

Iedere onderneming is uniek en om deze reden lever ik altijd maatwerk content die ik met de hand design via Adobe Photoshop. Doordat ik al jaren meedraai in de online-industrie, weet ik wat het beste werkt om resultaat te behalen. Ik heb daarom 3 pakketten samengesteld waar ik voor de volle 100% achter sta en die geschikt zijn voor dienstverleners en belevenissen in het hoge segment. Graag leer ik persoonlijk kennen om te kijken of er match is voor een fijne samenwerking. Zorg jij dat de champagne klaar staat? (Thee mag natuurlijk ook.)

 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste is goed in wat ze doet. Mijn business is best specifiek, maar Celeste doet alles om alle benodigde kennis zo snel mogelijk op te pakken. Daarnaast is elke advertentie raak en is de kwaliteit erg hoog. Ik ben een zeer tevreden klant! - Felix van Daal, SFR Electronics

Let's talk business

Dit kun je verwachten

Heb jij al zin om je social media platform organisch te laten groeien met knallende content? Dan ga ik als social media manager graag voor je aan de slag met de social media van jouw bedrijf. Doordat ik voor meer dan 50 ondernemers en bedrijven de social media heb mogen onderhouden en beheren de afgelopen 7 jaar, weet ik wat er minimaal nodig is om resultaat te boeken. Hieronder licht ik verschillende onderdelen van mijn dienst uit. Ben je benieuwd naar de pakketten? Klik dan hier.  

1. Content creatie 

Content is er in allerlei soorten en smaken en als ervaren social media manager pas ik de verschillende soorten content soorten toe om jouw bedrijf in de spotlight te zetten. Ik duik echt in jouw bedrijf en branche waardoor ik precies weet welke content goede resultaten gaat opleveren zonder direct gebruik te maken van social media advertenties. Dit is dan ook mijn specialisatie: op maat gemaakte content creëren die converteert. Doordat ik de content zelf maak met Adobe Photoshop, kan ik je verzekeren dat de social media posts stuk voor stuk 100% uniek zijn en niet te vinden zijn bij de concurrent. Klinkt niet verkeerd, toch?

2. Engagement beheer

Met alleen content plaatsen ga je er niet komen. Social media heet niet voor niets social media. Wanneer ik jouw zakelijke social media accounts ga onderhouden en beheren, ga ik niet alleen content maken en plaatsen. Ik ga jouw netwerk op LinkedIn vergroten door connecties te maken met relevante personen. Op Instagram en TikTok ga ik actief relevante accounts volgen en zorgen dat er interactie ontstaat via likes en reacties. Zo val je niet alleen op door de content, maar ook door de interactie die ik namens jouw bedrijf creëer. 

3. Social selling campagnes 

Instagram stories worden nog vaak onderschat, terwijl deze vorm van content zorgt voor de meeste verkopen op dit platform. Daarom zit er in pakket Elite en Excellent social selling campagne per maand inbegrepen. Vooraf bepalen we het doel van de campagne (informatie verzamelen, nieuwe dienst lanceren, pre-orders realiseren enz.) en vervolgens ga ik de gehele campagne uitwerken. Hiervoor creëer in een interactieve story-reeks en schrijf ik een follow-up script uit, zodat ik de geïnteresseerde binnen 24 uur kan contacteren. Met deze methode heb ik eerder voor een opdrachtgever 84 sales binnen 24 uur weten te realiseren.
 

4. Webcare en community management

Wanneer je een bericht hebt geplaatst op jouw account(s), begint het echte werk eigenlijk pas. Nu hoor ik je al denken: 'maar de post maken en plaatsen was toch het echte werk?' Tuurlijk is het maken en plaatsen van de post heel belangrijk, maar een ijzersterke webcare en community management is nog belangrijker. Want wanneer een potentiële koper te lang moet wachten op een reactie, dan is de kans groot dat deze afkoelt en daardoor geen aankoop meer gaat doen. Ik merk dat veel ondernemers hier kansen laten liggen. Om deze reden zit er in mijn kleinste pakket standaard webcare inbegrepen. Zo weet ik zeker dat binnenkomende leads en vragen correct worden opgepakt. Een echte win-winsituatie als je het mij vraagt. 

5. Influencers en adverteren 

Influencers zijn steeds belangrijker aan het worden voor bedrijven om hun doelgroep te bereiken. Wanneer jij voor jouw bedrijf samen wilt werken met een influencer, kan ik de gehele campagne op mij nemen. Ik maak een selectie van geschikte influencers, vraag mediakits op en onderhandel over het budget. Bij een akkoord werk ik de briefing uit en controleer ik de content van de influencer voordat deze online komt. 

Daarbij is het ook mogelijk om door middel van advertenties jouw doelgroep te bereiken. Hiervoor werk ik samen met verschillende advertising specialisten om zo het beste resultaat te kunnen bieden. Zij houden de advertenties nauwlettend in de gaten en meten of de doelstellingen niet worden behaald. Levert de advertentie niet het gewenste resultaat op? Dan kunnen zij deze direct anders inrichten en optimaliseren, zodat de doelen wel worden behaald. Uiteraard help ik bij het vormgeven van het advertentiemateriaal, zodat deze matcht bij de organische content. 

 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Sinds Celeste mijn social media berichten beheerd ben ik consistent online zichtbaar. Dit voelt elke keer weer als een cadeautje. Zelf bleef ik haken bij het schrijven van goede teksten, dit koste me veel tijd. Ze voelt precies aan wat ik wil vertellen en vertaald dat in de juist toon. Daarnaast heeft ze een persoonlijke aanpak en is ze erg fijn in de communicatie. Ik ben blij met deze topper! - Annemarije de Vaal, Studio Annemarije

Anker 2

Pakketten & tarieven

Wanneer ik jouw social media beheer, zorg ik voor unieke en converterende social media content. Jarenlang heb ik pakketten op maat gemaakt, maar hierdoor werden belangrijke onderdelen, zoals de webcare, er snel wegbezuinigd. Om deze reden heb ik 3 pakketten samengesteld waar ik 100% achtersta en waar alle belangrijke elementen inzitten. In overleg kunnen er aanpassingen gemaakt worden, alleen is het verplicht om minimaal de inhoud van pakket Expert bij mij af te nemen. Ik wil namelijk de allerbeste service verlenen en zorgen dat we het maximale uit jouw accounts halen.
 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Vanaf de kennismaking tot nu zie ik een bevlogen en passievolle ondernemende vrouw. Celeste staat altijd voor je klaar, weet waar ze voor staat, professioneel met een knipoog en mega enthousiast. Maar bovenal resultaatgericht. Naast dat ze geweldige toffe posts en stories maakt, is resultaat belangrijk.We zijn van 400 volgers binnen 1 jaar vertienvoudigd, we tikken vandaag de dag 5K+ aan. We merken dat er steeds meer verkopen komen uit de campagnes en zien onze merkwaarde stijgen. Celeste is een vaste waarde en heeft met ons nieuwe initiatief 'dating agency' veel toegevoegd en meegebracht waardoor er in korte tijd al succes is behaald. Als je de kans krijgt (weet dat ze vaak een stop heeft op klanten) dan zal ik niet twijfelen. Ik sta zo achter de kwaliteit van Celeste, als je niet tevreden met haar bent krijg je van mijn een verrassingspakket. A players zijn schaars, maar Celeste is er een. En dat beseffen wat voor toekomst zij voor zich heeft. Dankjewel topper! - Tibor van der Meer, Het Gelukshuis

IMG_7889-bewerkt.jpg

Are you ready?

Ik sta klaar om samen met jou aan de slag te gaan

Het is fantastisch om als social media manager ondernemers en bedrijven in de social media spotlight te zetten. Voor mij is een persoonlijke klik en gezamenlijke visie erg belangrijk en moet jouw hulpvraag passen bij mijn manier van werken. 

Laten we een match call plannen. Ik luister naar jouw wensen, inventariseer jouw behoeftes en geef je een eerlijk en transparant advies. Zijn wij geen match of past jouw hulpvraag niet bij mijn manier van werken? Dan verwijs ik je met liefde door naar een van mijn collega's. 

Plan jij via onderstaande knop een match call in? Dan bereid ik mij alvast voor. Ik kijk er naar uit je te spreken.

Anker 3
bottom of page