top of page
IMG_5365-bewerkt.jpg

Social media beheer

Social media is onmisbaar voor elk bedrijf. Het is de ideale plek om in contact te komen met potentiële klanten en je bereik te vergroten. Mits je weet hoe je social media gebruikt voor jouw bedrijf. Omdat ik de kracht van social media ken, wil ik bedrijven en ondernemers helpen die social media maar abracadabra vinden.

Social media uitbesteden: dit kan ik voor je betekenen:

Zit je erover na te denken om social media uit te besteden? Dan kun je het volgende van mij verwachten:

✔ Je bent elke week verzekerd van 100% unieke social media content, die op maat gemaakt is voor jouw bedrijf

✔ Jouw bedrijf is altijd zichtbaar op social media (dus ook in het weekend of wanneer je op vakantie bent)

✔ Je houdt meer tijd en energie over voor de taken waar jij wél gelukkig van wordt

✔ Je hebt meer interactie met je volgers waardoor je volgers worden omgetoverd tot klanten 

✔ Je hebt een directe lijn met mij via WhatsApp om snel te schakelen

✔ Je social media account(s) krijgt een veel groter bereik

socialsociety-celeste-recensies.png

Recensies

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

Celeste heeft mijn zakelijke pagina een enorme boost gegeven en een uitstraling die bij mijn bedrijf past. Ze verdiept zich in jou bedrijf om zo de beste advertenties te kunnen maken. Ik ben super blij met Celeste en kan het iedereen alleen maar aanraden!! 
Pascal Springer, eigenaar Springer Stucdesign

Anker 1

Social media lastig? Besteed het uit aan een social media manager.

Is Facebook voor jou één groot vraagteken en snap je niks van het algoritme van Instagram? Dan help ik je graag. Als social media manager neem ik het social media beheer voor je uit handen zodat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Ideaal voor de ondernemers die zich iedere week suf brainstormen voor nieuwe content, maar geen resultaten boeken. Social media kan je veel opleveren, maar dan moet je er wel tijd voor vrij kunnen maken. Lukt dat niet? Dan kun je je social media beter uitbesteden aan een persoonlijke social media manager.

Content creatie & social media beheer

Voordat ik aan de slag ga met jouw social media platform, zorgen we samen voor een sterke basis. We kijken naar jouw doelen en vanaf daar zal ik het account beheren en onderhouden. Ieder platform vraagt immers om een andere aanpak. Maar dat beheren doe ik niet alleen, ik maak ook prachtige content voor op jouw social media kanaal.

Ik duik echt in jouw bedrijf en branche waardoor ik precies weet welke content goede resultaten gaat opleveren zonder direct gebruik te maken van social media advertenties. Dit is dan ook mijn specialisatie: op maat gemaakte content creëren die converteert. Doordat ik de content zelf maak met Adobe Photoshop, kan ik je verzekeren dat de social media posts stuk voor stuk 100% uniek zijn en niet te vinden zijn bij de concurrent. Klinkt niet verkeerd, toch?

 

Adverteren & influencers

Verhoog je naamsbekendheid door social media advertenties. Ik zorg voor pakkende advertenties die de sfeer van jouw bedrijf direct goed neerzetten. Door middel van adverteren en influencer campagnes komen er veel meer klikken naar jouw website. Hoe goed klinkt dat?

Ik werk hiervoor samen met advertising specialisten die alle ins en outs weten. Zo kunnen zij met de Facebook-Pixel de doelgroep samenstellen aan de hand van jouw websitebezoekers zodat je deze nog sneller kunt bereiken, of opnieuw kunt bereiken. Zij houden de advertenties nauwlettend in de gaten en meten of de doelstellingen niet worden behaald. Levert de advertentie niet het gewenste resultaat op? Dan kunnen zij deze direct anders inrichten en optimaliseren zodat de doelen wel worden behaald. Natuurlijk zorg ik zelf altijd voor de beelden en teksten voor de advertenties. Zo weet je zeker dat deze aansluiten bij de berichten op jouw account(s). 

Ook is het mogelijk om mij in te schakelen wanneer je wilt samenwerken met influencers. Ik weet hoe belangrijk social media influencers kunnen zijn voor de groei van jouw onderneming. Om het hele proces voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, koppel ik de juiste influencer aan jouw bedrijf en neem ik zelf contact op. Ook zorg ik dat alle afspraken worden nageleefd en dat de samenwerking soepel verloopt. Wel zo makkelijk, vind je niet?

Webcare & community management

Wanneer je een bericht hebt geplaatst op jouw account(s), begint het echte werk eigenlijk pas. Nu hoor ik je al denken: 'maar de post maken en plaatsen was toch het echte werk?' Tuurlijk is het maken en plaatsen van de post heel belangrijk, maar een ijzersterke webcare en community management is nog belangrijker. Want wanneer een potentiële koper te lang moet wachten op een reactie, dan is de kans groot dat deze afkoelt en daardoor geen aankoop meer gaat doen. 

Wanneer je zelf geen tijd hebt of vrij wilt maken om te reageren op de berichten op social media, komt Social Society om de hoek kijken. Ik of iemand uit mijn team neemt deze zorg voor je uit handen zodat jij je tijd aan iets kunt besteden waar je wél energie uit haalt. Wij zorgen dat er op elk bericht binnen 24 uur wordt gereageerd en dit alles in de tone of voice die past bij je onderneming. Terwijl jij werkt aan je bedrijf, zorgen wij voor meer interactie met je volgers en een goed online imago. Een echte win-winsituatie als je het mij vraagt. 

 

Anker 2
IMG_5367-bewerkt-1.jpg

Tarieven & pakketten:

Omdat ieder bedrijf anders is heb ik verschillende social media pakketten. Het is een indicatie van mijn diensten, omdat ik echt alleen maatwerk lever. Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we daarom samen naar wat jouw onderneming nodig heeft en waar ik je bij kan helpen. 

Ik help je graag

Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

socialsociety-celeste-afspraakmaken.png
bottom of page