top of page

Growth Community

Meer kennis, leads en omzet? Ontdek hoe jij je omzet kunt verhogen als smm/va 

Ga direct aan de slag en meld je aan

IMG_8173-bewerkt.jpg

Als ondernemer kom je voor uitdagingen te staan die het lastig maken om je bedrijf te laten groeien. Zo zou jij heel graag jouw lievelingsklanten helpen, maar kiezen zij nu nog te vaak voor de concurrent. Hierdoor ga je aan alles twijfelen. Ligt het aan mijn aanbod? Ligt het aan mijn portfolio? Ligt het aan mijn content? Je vraagt je af hoe je ervoor kunt zorgen jouw omzet te verhogen naar minimaal 5K per maand. 

Of heb jij al een fijn aantal vaste klanten waarmee jij een prima omzet draait, maar waar jij ook jouw volledige werkweek mee kunt vullen, waardoor het onmogelijk voelt om nog te groeien? Ben je stiekem veel tijd kwijt aan randzaken waardoor de werk-privé balans ver te zoeken is? Ben jij benieuwd welke werkprocessen je efficiënter kunt inrichten, waardoor jij weer meer klanten kunt helpen? Wil jij voor eens en voor altijd weten hoe jij een goede planning maakt, zodat jij ook tijd overhoudt voor jezelf, familie en vrienden?

Hier kom ik om de hoek kijken. Ik begrijp deze hindernissen als geen ander en ben hier om jou verder te helpen. Of je nu al een tijdje onderneemt of net je avontuur bent begonnen, met meer dan 7 jaar ervaring als social media manager ben ik de mentor die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

 

Als member van de Growth Community krijg jij:

✔ Mijn eerlijke feedback op jouw aanbod. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar jouw potentiële klanten op afhaken

✔ Opdrachten en templates waarmee jij converte
rende content kunt gaan maken. Dus geen 13 in een dozijn post waarin je verteld waarom een bedrijf een social media manager moet inschakelen, maar templates waarmee ik volgers tot klanten heb omgetoverd 

✔ Elke week is er een Q&A waar jij jouw vraag aan mij mag stellen. Je mag echt alles vragen, niets is off limits. Ook kun je de vragen (en mijn antwoorden hierop) van andere members zien. Hierdoor krijg je antwoorden op vragen waarvan jij ni
et eens wist dat je deze had. 

✔ Als social media manager ben je nooit uitgeleerd. Daarom staat er elke week een kennissessie voor je klaar en ga ik 1 x per maand de diepte in tijdens een behind the scene masterclass

✔ Toegang tot een veilige omgeving waar je kunt gaan groeien met anderen ambitieuze ondernemers. Samen vieren wij successen, delen wij fuck-ups en helpen wij elkaar verder.

✔ De mogelijkheid om gratis 1:1 calls met mij in te plannen. Actieve members worden beloond en kunnen punten verdienen door opdrachten uit te voeren. Deze punten kun je inwisselen voor een 1:1 speeddate voor snel resultaat aan de slag gaan met jouw vraagstuk, een 1:1 strategiesessie waarin wij doelgericht aan de slag gaan met jouw vraagstuk. 

✔ Toegang tot exclusieve content waarmee jij zorgt voor een goede mindset en gezond lichaam. Ondernemen is ten slotte topsport. Het is essentieel om goed voor jezelf te zorgen, zodat jij nog meer resultaat kunt gaan behalen. 

pf-1.jpg

Mijn verhaal

Binnen een paar jaar draaide ik 10K per maand als social media manager

Al op mijn 19de begon ik met ondernemen en heb ik vanuit het niets een succesvol bedrijf opgebouwd. Elk jaar heb ik mijn omzet weten te verhogen en grote namen (o.a. Monkey Town Purmerend) aan mijn klantenbestand mogen toevoegen. Na 7 jaar fulltime als social media manager gewerkt te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar business mentor. Waarom? Omdat ik tijdens mijn samenwerkingen met mijn social beheer klanten al veel meer deed dan alleen het onderhouden en beheren van de social media kanalen. 

Zo heb ik samen met klanten nieuwe diensten ontwikkeld, advies gegeven over hun aanbod en verdienmodellen en hun online aanwezigheid een enorme boost gegeven door samen met hun, een sterk personal brand te creëren. 

Vroeger had ik een droom: vakdocent worden op een hogeschool. Ik stelde me voor hoe ik mijn kennis en passie kon delen met studenten, hoe ik ze kon inspireren en begeleiden in hun ontwikkeling. Maar soms loopt het leven anders dan gepland. Tijdens mijn examenjaar kwam ik in aanraking met het ondernemerschap en besloot ik vol voor mijn eigen bedrijf te gaan.

Toch bleef die droom van vakdocent worden ergens diep van binnen aanwezig. En nu, jaren later, ben ik trots op wat ik heb bereikt. Want hoewel ik geen vakdocent ben geworden op een hogeschool, heb ik wel mijn eigen opleiding ontwikkeld. 

Mijn eigen weg bewandelen en mijn eigen dromen nastreven heeft me veel gebracht. Niet alleen heb ik een succesvol bedrijf opgebouwd, maar ik heb ook geleerd hoe belangrijk het is om trouw te blijven aan jezelf en je eigen pad te volgen. Dat is dan ook wat ik mijn studenten, maar ook mijn anderen klanten meegeef: volg je hart, durf te dromen en werk hard om je doelen te bereiken. Want zoals ik heb ervaren, kan je droom zomaar werkelijkheid worden als je er echt in gelooft en er vol voor gaat.

Lieve woorden

Op het moment bestaat de Growth Community uit meer dan 20 members die de volgende dingen zeggen:

b21f7331-5b63-4a56-99ca-48edb471c7b6.jpg
96f70daf-6437-4c81-a6da-ac521ecceb7a.jfif
WhatsApp Image 2023-08-29 at 13.44.38.jpeg
fdbcf794-99bb-4e3c-8257-1bb9e539736e.jfif
554ff8cf-1cf7-443e-8768-b9383e14cef7.jfif
Anker 1

Let's grow!

Meld je aan

Populair

Veelgestelde vragen

1.

Kan ik mijn lidmaatschap maandelijks opzeggen?

Ja, dat kan. Je kunt je ook voor een langere periode aanmelden en profiteren van korting. Wanneer jij je aanmeldt voor 3 of 6 maanden en je in maand 2 opzegt, blijf je lid tot de laatste dag van de afgesloten periode.

2.

2. Ik ben geen social media manager, kan ik mij dan ook aanmelden?

Zeker! Naast social media managers is de community ook erg waardevol voor VA's. Ben je geen smm of va, maar wil jij je wel aanmelden? Neem dan eerst contact met mij op, dan kan ik kijken of de community passend voor je is. Dit kan via hello@social-society.nl

3.

Wat gebeurt er als ik binnen de eerste maand ontevreden ben over de community?

Ik ben ervan overtuigd dat je tijdens jouw lidmaatschap inzichten gaat op doen waarmee jij jouw omzet kunt verhogen en jouw business naar een hoger niveau kunt gaan tillen. Heb je geen waardevolle inzichten op gedaan in de eerste maand van je lidmaatschap? Dan ontvang je van het geld van de eerste maand terug.

4.

Ik woon en onderneem in België. Kan ik mij ook aanmelden?

Natuurlijk! Als belgische ondernemer ben je ook meer dan welkom. Wel moet ik voor jou een factuur aanmaken zonder de btw. Neem contact met mij op via hello@social-society.nl om je aan te melden. 

5.

Als ik mij aansluit, garandeer jij dan dat mij omzet gaat stijgen?

Wat jij uit de community haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Hoe langer je onderdeel van de community blijft, hoe meer resultaat je gaat boeken. Ben jij hier ook klaar voor?

bottom of page