top of page
IMG_8634-1_edited.jpg

Zelfverzekerd & met plezier als social media manager jouw droombedrijf realiseren, dat is wat wij gaan doen

Je bent geweldig in je vakgebied. Jouw klanten? Die stralen dankzij jou. Je weet precies hoe je hen verder helpt, en de resultaten liegen er niet om. Maar ondernemen, dat is toch echt een vak apart. Je kunt de allerbeste zijn in je vakgebied, je klanten helpen de spotlight te pakken op social media en met trots toekijken hoe ze verbluffende resultaten behalen. Maar laten we eerlijk zijn: een expert zijn in wat je doet, betekent niet automatisch dat je een goede ondernemer bent. 

En dit is precies waar veel social media managers en VA's tegen aanlopen. Dit is waarbij ik jou tijdens dit 1:1 traject bij ga helpen. Met mijn holistische kijk op marketing, oog voor detail en jarenlange ondernemerservaring weet ik precies wat jij nodig hebt om jouw dromen te verwezenlijken en doelen te bereiken. 

Wij gaan samen aan de slag met jouw vraagstukken en ervoor zorgen dat je vol passie en plezier jouw bedrijf kunt gaan runnen op een manier die bij jou past. Hierdoor zul je naast de expert die jij bent, ook een krachtige ondernemer worden.

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Om te beginnen ben ik blij dat we de risico’s in mijn bedrijf enorm hebben verminderd, wat heb ik het mezelf moeilijk gemaakt zo achteraf 🙈 Daarnaast stel je echt de juiste vragen om mij aan het denken te zetten. Je bent enorm betrokken en ik vind het de investering meer dan waard! 
 - Elise, Marke-Tinga

Van expert naar succesvolle ondernemer

Anker 1

Mijn oude business coach noemde mij altijd een pitbull. Ik ben namelijk vastberaden en als ik ergens mijn zinnen op heb gezet, geef ik niet zomaar op. Daarbij ben ik toegankelijk en heb ik over het algemeen een zachte persoonlijkheid, tot het op business aankomt. Maak je geen zorgen, ik bijt niet, maar ik neem mijn bedrijf heel serieus en ik durf te wedden dat jij nu zegt: ja, maar dat doe ik ook! Dan wil ik je graag de volgende vragen stellen:

👉 Hoe staat het met jouw juridische fundament? Is de basis hiervan stevig genoeg om je te beschermen? Of werk je op het moment zonder contracten en algemene voorwaarden?

👉 Hoe zit jouw aanbod in elkaar? Ben je afhankelijk van één soort dienst of heb je meerdere inkomensstromen? Wat zou er gebeuren als jouw corebusiness in elkaar stort? Kom je dan meteen in de problemen of heb je nog een back-up plan?

👉 Hoeveel tijd ben je kwijt aan het werk voor jouw klanten? Is dit in verhouding met jouw omzet of verdien je als het gaat omrekenen maar 20 euro per uur? 

👉 Word jij voor je gevoel geleefd door jouw bedrijf? Sta je altijd aan en lijkt het wel of jouw klanten je standaard bellen en appen wanneer je een dagje vrij bent? Stel je überhaupt wel grenzen of ben je bang daarmee klanten te verliezen? 


👉 Zijn je tarieven gebaseerd op vertrouwen of angst? Saboteer jij jouw potentiële succes door aannames te doen? Zijn je tarieven een afspiegeling van je waarde of van je angsten? 


Als deze vragen je een beetje onrustig maken, don't worry! Ik ben hier om je te helpen. Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om in jouw schoenen te staan. Met meer dan 7 jaar ervaring als ondernemer en social media manager begeleid ik je graag op jouw pad naar geluk en succes. 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Ik ben zo blij dat jij met dit idee kwam. Hierdoor heb ik binnen een aantal dagen een nieuwe klant binnen voor minimaal 3 maanden. Je stelt niet alleen maar vragen, maar geeft ook concrete opdrachten die leiden naar resultaat. 
 - José, Approach VA

Let's talk business

Dit kun je verwachten

Let's talk business, want jij wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent tijdens onze samenwerking. De inhoud van het traject wordt helemaal op jouw behoeftes afgestemd. Ik heb jouw pad al bewandeld en weet daardoor precies wat jij nodig hebt om snel jouw doelen te bereiken. Het 1:1 Business Guidance traject duurt minimaal 3 maanden, afhankelijk van jouw wensen, dromen en doelen maken wij een concreet plan en kunnen wij een inschatting maken van de tijdsduur. 

✔ Kick-off sessie:

Om direct goed te starten hebben wij aan het begin van het traject een uitgebreide kick-off sessie. Deze sessie gebruiken we om jouw huidige situatie in kaart te brengen en een sterke basis te leggen voor de aankomende tijd. We gaan dieper in op jouw doelen en stellen op basis daarvan een concreet plan voor de eerste periode.

✔ Accountability calls:

Elke 2 weken spreken wij elkaar via een accountability call. Hier bespreken we de actiepunten van de afgelopen tijd en hoe het proces tot nu toe verloopt. Dit is jouw stok achter de deur, want ik wil tijdens deze calls geen excuses horen, maar juist bespreken wat je afgelopen periode hebt bereikt en welke actiepunten er nodig zijn om weer een stap dichter bij jouw doel te komen. Wanneer je kiest voor dit traject, verwacht ik ook dat je tijd vrijmaakt voor onze calls en de opdrachten waarmee aan de slag moet gaan om zo het maximale resultaat te behalen.

✔ 24/4 begeleiding & feedback:
 

Je krijgt mijn 06-nummer zodat jij mij altijd in jouw broekzak hebt. Loop je ergens tegenaan, heb je een vraag of wil je iets met mij delen? Ik ben maar één berichtje van je verwijderd. Van maandag t/m donderdag sta ik voor je klaar.

✔ Implementatie:
 

Het is leuk dat wij samen aan de slag gaan, maar de veranderingen die wij maken moeten ook worden doorgevoerd. Daarom help ik je tijdens het traject met de implementatie zodat jij ook daadwerkelijk op het podium gaat staan en jouw doelen kunt gaan bereiken. Heb meer tijd nodig om alles te implementeren en wil je daarbij mijn hulp? Je kunt onze samenwerking na het traject maandelijks verlengen.

IMG_7929-bewerkt.jpg

Toen ik mijn bijbaan had opgezegd, raakte ik al mijn klanten kwijt

Op 23 mei 2016 ging ik (samen met mijn opa) naar de Kamer van Koophandel in Almere om mijn bedrijf in te schrijven. 
 

Stapje voor stapje leerde ik steeds meer over ondernemen. Ik haalde meer klanten binnen en besloot, toen ik €1200 per maand omzette met mijn bedrijf, te stoppen met mijn studie (HBO Communicatie Deeltijd) en mijn bijbaan bij de Kwantum op te zeggen.

En toen raakte ik al mijn klanten kwijt.🤯

Ik had toen nog geen idee dat alleen goed zijn in je werk, niet voldoende was om ook succesvol een bedrijf te runnen. Ik had opeens 0 omzet, geen back-up plan en geen rijke ouders die mij konden ondersteunen.

Op dat moment had ik twee keuzes:
1. Teruggaan naar de Kwantum voor zekerheid
2. Vol focus leren hoe ik een goede ondernemer werd

Ik besloot het laatste te doen, zonder enige idee te hebben waar ik aan begon en waar het mij zou brengen. 

Fast foward to 2023

In 7 jaar tijd heb ik tóch een succesvol bedrijf weten op te bouwen en kan ik vol trots zeggen dat ik, niet alleen goed ben in mijn werk, maar ook een goede ondernemer ben. Ik heb opdrachtgevers waarmee ik al meer dan 5 jaar samenwerk, elke maand een fijne omzet en mijn eigen opleiding gecreëerd waardoor ik nu anderen mag opleiden tot Social media manager.

Ik geloof dat jij geweldig bent in je vakgebied. Jouw klanten? Die stralen dankzij jou. Je weet precies hoe je hen verder helpt, en de resultaten liegen er niet om. Maar ondernemen? Dat is toch echt een vak apart…

Als Business Guide vind ik het belangrijk om social media managers & va's te helpen om van de expert door te groeien naar succesvolle ondernemer en zo hun dromen en doelen te verwezenlijken.

Als jij met mij samen gaat werken aan jouw business, is dit voor jou mogelijk:

✔ je gaat geld verdienen op basis van waarde in plaats van uurtje-factuurtje en je bent niet meer afhankelijk van 1 type dienst/product

✔ je ontdekt waar je binnen jouw bedrijf tijd kunt besparen waardoor je kunt gaan opschalen of kunt genieten van extra vrije tijd


✔ je bedrijf staat in dienst van jou en niet andersom. Je gaat van een geleefd gevoel naar plezier in business.


✔ je bent veilig binnen jouw bedrijf omdat wij samen alle bedrijfsrisico's hebben geëlimineerd 

✔ je maakt keuzes op basis van kennis, waarde en intuïtie en niet meer vanuit angst en aannames

✔ je bent zichtbaar op plekken waar jouw favorieten klanten dat ook zijn en creëert moeiteloos converterende content

✔ je personal brand is een weerspiegeling van wie jij bent waardoor je nog makkelijker kunt gaan aantrekken, verleiden en afstoten. Dit zorgt voor meer favoriete klanten en minder tijdverspilling aan mismatches

Anker 2
IMG_7889-bewerkt.jpg

Dream, believe, achieve

Ik werk alleen met ondernemers waar ik zelf potentie in zie en die bereid zijn er voor de volle 100% voor te gaan. Geen excuses, maar discipline en commitment! De investering voor dit traject is eenmalig *4800,- of 3 x 1600- (excl. btw). Om er zeker van te zijn dat het de investering voor jou en mij waard is, wil ik eerst met je bellen. Zo kan ik bepalen of jouw hulpvraag bij mij past of dat ik je beter kan helpen met een van mijn andere diensten. Ik kijk er naar uit je te spreken.

* deze investering is gebaseerd op 3 maanden intensieve 1:1 guidance

Veelgestelde vragen

1.

Is het gehele traject online?

In principe is het gehele traject online, tenzij jij het fijn vindt om ook offline contactmomenten met mij te hebben. In dit geval kunnen wij de kick-off en een aantal accountability sessies live doen. Ik nodig je hiervoor graag uit bij mij op kantoor in Zwolle Hier zit geen meerprijs aan vast. 

2.

2. Ik ben geen social media manager, kun jij mij ook helpen?

Als (oud) social media manager ben ik gespecialiseerd in het helpen en begeleiden van social media managers en virtual assistents. In sommige gevallen help ik ook anderen creatieve ondernemers (denk hierbij aan fotografen, branding specialisten en grafisch ontwerpers). Tijdens een visionary call kan ik bepalen of ik jou kan helpen met jouw vraagstuk en of er een klik is. 

3.

Kun je resultaten garanderen?

Wat jij uit het traject haalt, is up to you. Ik sta klaar om jou alle tools aan te reiken, je te coachen en begeleiden zodat je kunt gaan vlammen. Ben jij hier ook klaar voor?

4.

Ik woon en onderneem in België. Kun je mij ook helpen?

Natuurlijk! Als Belgische ondernemer ben je ook meer dan welkom. Wanneer jij een btw-nummer hebt, kan ik een factuur zonder btw voor je laten maken.

bottom of page