top of page

Springer Stucdesign

Ben je op zoek naar een naadloos en tijdloos design? Dan ben jij bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Al sinds 2001 houden zij zich bezig met het maken van exclusieve wand- en vloerafwerkingen voor luxe badkamers, wanden, vloeren en keukens.  

Zij leveren decoratief stucwerk waaronder beton cire en metal stucwerk en werken daarvoor met de beste producten, zoals Novacolor, Beal Mortex en Resistone. Samen met gespecialiseerde timmerbedrijven verzorgen zij ook maatwerk bladen, tafels en spoelbakken en kunnen zij een project van A tot Z realiseren.

Facebook & Instagram onderhoud en beheer 
Mei 2019
 - heden

 

AdobeStock_353109919.jpeg

De samenwerking

In april 2019 kwam ik in contact met Pascal. Hij was al een tijd op zoek naar een social media manager en mijn advertentie sprak hem aan. Na een kennismaking mocht ik in mei starten met het onderhouden en beheren van de Facebookpagina. 

In korte tijd heb ik de content voorzien van een duidelijke branding een naast het plaatsen van projecten, ook meer informatieve content aan de mix toegevoegd. Ook heb ik een succesvolle advertentiecampagne weten op te zetten waarbij er 5 leads zijn binnengekomen. Hierdoor waren de advertentiekosten direct weer terugverdiend. 

Pascal: ''Celeste heeft mijn zakelijke pagina een enorme boost gegeven en een uitstraling die bij mijn bedrijf past. Ze verdiept zich in jou bedrijf om zo de beste advertenties te kunnen maken.

Ik ben super blij met Celeste en kan het iedereen alleen maar aanraden!!'' 

In november 2020 heb ik Instagram aan het pakket mogen toevoegen en sindsdien is het organische bereik alleen maar gestegen. De volgers reageren leuk op de content en er komen veel organische aanvragen binnen via de DM's. 

Het pakket

Facebook en Instagram beheer bestaande uit: content creatie en adverteren

Likes & volgers

+ 600 volgers
100% meer interactie op Facebook

Resultaten

5 leads naar aanleiding van een advertentiecampagne en wekelijks organische aanvragen 

Laatste update: 29-10-2021

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

bottom of page