top of page

MonkeyTown Purmerend

De kans is groot dat er in jouw woonplaats er ook een te vinden is. MonkeyTown is een indoorspeelparadijs waar kinderen zich helemaal kunnen uitleven. 

Bij Monkey Town vind je alles wat je nodig hebt voor een dag van spanning en beleving onder één dak: kinderen mogen bij ons lekker het beest uithangen en onbezorgd spelen in onze uitdagende en veilige overdekte binnenspeeltuinen. 

Facebook & Instagram onderhoud en beheer
Oktober 2019 - heden

 

DSC_0213.JPG

De samenwerking

Sinds oktober 2019 mag ik voor MonkeyTown Purmerend de Facebook en Instagram onderhouden en beheren. Edwin (de eigenaar) gaf aan dat het up-to-date houden van de accounts teveel extra tijd kost voor de medewerkers en het er vaak bij in schiet. Een perfect moment om dus de social media onder te brengen bij een expert. 

Edwin: ''Celeste heeft onze Facebook pagina en Instagram zeer vakkundig aangepakt voor Monkey Town Purmerend, op een speelse manier wat bij een indoorspeeltuin hoort. De foto’s en uitingen zijn top en er wordt door onze klanten goed op gereageerd, we gaan lekker door zo.''

Helaas heeft MonkeyTown erg veel last gehad van de covid-19 maatregelen. Hierdoor hebben wij tijdelijk de activiteiten op social media moeten neerleggen en zijn wij ondertussen weer begonnen met het plaatsen van berichten. Ik hoop snel weer meerdere berichten per week te kunnen plaatsen om zo weer op volle kracht hun plek in de online wereld (weer) te claimen. 


 

Het pakket

Facebook en Instagram onderhoud en beheer bestaande uit: beheer, content creatie en adverteren

Likes & volgers

+ 400 volgers
200% meer interactie

Resultaten

Elk kwartaal zorg ik voor een nieuwe beeldbank. Hiervoor selecteer ik de modellen en kom ik op locatie fotograferen. 

Laatste update: 29-10-2021

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

bottom of page