top of page

SIX Interiors & Design

Amber en Britt zijn twee enthousiaste interieur ontwerpsters met liefde voor het vak. Ga je verbouwen of verhuizen? Dan moet je bij deze dames zijn! 

Zij ontwerpen niet alleen het interieur dat perfect aansluit bij al jouw wensen, maar door hun 3D beelden kun je meteen verschillende mogelijkheden beleven. Zij nemen je mee door alle fases van het ontwerpproces waardoor jij volledig betrokken bent tot aan het gewenste resultaat.
 

Facebook & Instagram onderhoud en beheer
Oktober 2021 - heden

 

01_09.jpg

De samenwerking

Sinds de start mag ik voor SIX de Facebook en Instagram onderhouden en beheren. Hiervoor beheer ik onder andere handmatig de Instagram, bedenk, maak en plan ik de content en zorg ik voor pakkende advertenties.  Doordat Amber en Britt met mij samenwerken, hoeven zij zich nooit zorgen te maken over hun online presence en dit zorgt voor veel rust.

Amber: ''Sinds wij met Celeste samenwerken stromen de aanvragen binnen. Zij is altijd enthousiast en leeft zich echt in waardoor de content van een hoog niveau is. Het is net alsof wij zelf deze hebben gemaakt. Daarnaast ben ik door haar enthousiasme het maken van stories veel leuker gaan vinden en word ik in mijn woonplaats herkent door mensen die ons bedrijfsaccount volgen op Instagram. Het is zo leuk om in het echte leven te horen dat mensen je online volgen omdat zij door jou worden geïnspireerd.''

De omschrijving van Amber verklapt het al een beetje, want je gaat met mij echt een samenwerking aan. Dit betekent niet dat jij achterover kan leunen en ik klanten voor jou ga binnenhalen. Ik zorg voor een hele goed voorzet waaraan het vervolgens aan de dames is om te scoren. Gelukkig weten zij hoe ze een lead kunnen omtoveren tot betalende klant waardoor wij allemaal optimaal profiteren van de samenwerking. 

Op het moment zijn alle aanvragen die zijn binnengekomen organisch. Op het moment ben ik (in overleg met Amber en Britt) een advertentiecampagne voor januari 2022 aan het uitwerken. Wanneer het concept akkoord is, zal ik verder gaan met de uitvoering hiervan.

Het pakket

Facebook & Instagram onderhoud en beheer bestaande uit: beheer, content creatie en adverteren

Likes & volgers

+ 400 volgers
+ 280 paginalikes

Resultaten

Wekelijks nieuwe (organische) aanvragen via social media kanalen 

Laatste update: 08-04-2022

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

bottom of page