Het Gelukshuis

Tibor en Joy hebben een missie: ervoor zorgen dat stellen hun relatie naar een hoger niveau tillen in een luxe omgeving. Met hun unieke concept zorgen zij ervoor dat stellen op een speelse manier, meer de diepte in gaan en zo een sterker fundament voor de relatie creëren. 

Tijdens een overnachting in een van de Gelukshuizen kom je als koppel niets te kort: king-sized bed, luxe wellness met privé sauna en jacuzzi en een heerlijk ontbijt. Er is echt aan alles gedacht. 

 

Instagram onderhoud en beheer
November 2020 - heden

 

Eiland2Stevensweert-39.jpg

De samenwerking

Sinds november 2020 mag ik voor Het Gelukshuis de Instagram onderhouden en beheren. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken en bedenken van content, het organisch laten groeien van het account, pakkende advertenties en het opzetten van influencercampagnes. 

Tibor: ''Ik ben zo dankbaar dat ik dagelijks in Celeste haar hoofd mag meekijken. Zij heeft oneindig veel inspiratie en weet mij keer op keer te verrassen met haar ideeën. Zij heeft ons zelf geholpen met het ontwikkelen van een nieuw businessmodel wat op het moment in de testfase zit. Celeste heeft hiervoor een advertentiecampagne aangemaakt en hierdoor hebben wij al €600,- omgezet in de eerste week. En dat resultaat is behaald met nog geen €50,- advertentiebudget.''

Zelf heeft Tibor een achtergrond in marketing en conceptontwikkeling en weet dus als geen ander hoe je een idee kan uitwerken tot een goedlopend businessmodel. Doordat wij een goede klik hebben en regelmatig contact hebben, zijn er binnen een jaar tijd hele mooie resultaten behaald. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen en vrijheid die Tibor mij heeft gegeven.

Op het moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het lanceren van het nieuwe businessmodel. Doordat ik in een jaar tijd het bereik van Het Gelukshuis een enorme boost heb kunnen geven is het nu gemakkelijk om naast de testcampagne, die nieuwe dienst organisch onder de aandacht te brengen. Dit doe ik door stories met interactie (polls, vraagsticker en quiz) in te zetten en de huidige following te betrekken in de opbouw hiervan.  

Het pakket

Instagram onderhoud en beheer bestaande uit: beheer, content creatie, adverteren en influencermarketing

Likes & volgers

+ 4200 volgers

Maandelijks 100/200 organische klikken naar de website 

Resultaten

In oktober 2021 zijn er meer dan 1500 aanvragen binnen gekomen.

Daarnaast zijn er tijdens een succesvolle influencercampagne meer dan 80 aanvragen binnen 24 uur binnen gekomen.

Laatste update: 29-10-2021

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

celeste-3.png

Of stuur een berichtje via Whatsapp: 0648584880