top of page

Het Gelukshuis

Tibor en Joy hebben een missie: ervoor zorgen dat stellen hun relatie naar een hoger niveau tillen in een luxe omgeving. Met hun unieke concept zorgen zij ervoor dat stellen op een speelse manier, meer de diepte in gaan en zo een sterker fundament voor de relatie creëren. 

Tijdens een overnachting in een van de Gelukshuizen kom je als koppel niets te kort: king-sized bed, luxe wellness met privé sauna en jacuzzi en een heerlijk ontbijt. Er is echt aan alles gedacht. 

 

Instagram onderhoud en beheer
November 2020 - juni 2022

 

Eiland2Stevensweert-39.jpg

De samenwerking

Sinds november 2020 mag ik voor Het Gelukshuis de Instagram onderhouden en beheren. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken en bedenken van content, het organisch laten groeien van het account, pakkende advertenties en het opzetten van influencercampagnes. 

Tibor: ''Vanaf de kennismaking tot nu zie ik een bevlogen en passievolle ondernemende vrouw. Celeste staat altijd voor je klaar, weet waar ze voor staat, professioneel met een knipoog en mega enthousiast. Maar bovenal resultaatgericht. Naast dat ze geweldige toffe posts en stories maakt, is resultaat belangrijk.

We zijn van 400 volgers binnen 1 jaar vertienvoudigd, we tikken vandaag de dag 5K+ aan. We merken dat er steeds meer verkopen komen uit de campagnes en zien onze merkwaarde stijgen. Celeste is een vaste waarde en heeft met ons nieuwe initiatief 'dating agency' veel toegevoegd en meegebracht waardoor er in korte tijd al succes is behaald

Als je de kans krijgt (weet dat ze vaak een stop heeft op klanten) dan zal ik niet twijfelen. Ik sta zo achter de kwaliteit van Celeste, als je niet tevreden met haar bent krijg je van mijn een verrassingspakket. A players zijn schaars, maar Celeste is er een. En dat beseffen wat voor toekomst zij voor zich heeft. Dankjewel topper!''


Zelf heeft Tibor een achtergrond in marketing en conceptontwikkeling en weet dus als geen ander hoe je een idee kan uitwerken tot een goedlopend businessmodel. Doordat wij een goede klik hebben en regelmatig contact hebben, zijn er binnen een jaar tijd hele mooie resultaten behaald. Dit was natuurlijk nooit gelukt zonder het vertrouwen en vrijheid die Tibor mij heeft gegeven.

Op het moment zijn wij achter de schermen druk bezig met het lanceren van het nieuwe businessmodel. Doordat ik in een jaar tijd het bereik van Het Gelukshuis een enorme boost heb kunnen geven is het nu gemakkelijk om naast de testcampagne, die nieuwe dienst organisch onder de aandacht te brengen. Dit doe ik door stories met interactie (polls, vraagsticker en quiz) in te zetten en de huidige following te betrekken in de opbouw hiervan.  

Het pakket

Instagram onderhoud en beheer bestaande uit: beheer, content creatie, adverteren en influencermarketing

Likes & volgers

+ 5900 volgers

Maandelijks 100/200 organische klikken naar de website 

Resultaten

In oktober 2021 zijn er meer dan 1500 aanvragen binnen gekomen.

Daarnaast zijn er tijdens een succesvolle influencercampagne meer dan 80 aanvragen binnen 24 uur binnen gekomen.

socialsociety-celeste-afspraakmaken.png

Ik help je graag

Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!

bottom of page