top of page

Gratis webinar: ben jij klaar voor een carrière als social media manager?

Ontdek in 45 minuten de verschillende mogelijkheden waarmee je als social media manager in je eerste jaar 5K per maand kunt gaan verdienen.

IMG_2796-bewerkt.jpg

Je wilt jouw leven leiden op jouw manier, zonder afhankelijk te zijn van een loondienstbaan, partner of locatie. 

Na een werkdag van 8 uur kom je weer thuis. Je voelt je leeg, onvervuld en energieloos, omdat elke dag er hetzelfde uit ziet.

Je zit vast in een routine waar je geen voldoening en energie uit haalt. Met als gevolg dat je elke dag naar bed gaat met een knagend en ontevreden gevoel.

Want dit is niet hoe jij jouw leven had voorgesteld. Je hebt namelijk grote dromen, ambities en een verlangen naar vrijheid in de breedste zin van het woord. 

In jouw ideale wereld kun je werken waar en wanneer je wilt en met wie je wilt. Je wilt impact maken, anderen mensen helpen en bovenal leven naar jouw eigen voorwaarden.

Dat het zo niet langer kan is duidelijk. Je bent het zat om elke dag energieloos op de bank te eindigen met het gevoel dat je inzet en talenten niet worden gezien en erkend. Je hebt het gevoel dat je langzaam in een burn-out terecht komt, maar dit is eigenlijk een bored-out. 

Je verveelt je simpelweg in jouw huidige functie, omdat het ontbreekt aan uitdaging, passie en enthousiasme. Je wilt graag iets voor jezelf beginnen waarbij je niet direct vast zit aan hoge, maandelijkse kosten. Je wilt jouw eigen dagen en tijden kunnen bepalen en ook met wie je wel of niet zaken doet. 

In dit webinar neem ik je mee in het leven van een social media manager. Ik vertel je alles over de veelzijdigheid van het vak, de eindeloze mogelijkheden en hoe jij hiermee een (financieel) onafhankelijk leven kunt gaan leiden. 

 

Anker 1
banner-webinar-social-society-2.jpg

Sit back and get started!

Ontdek op 19 april om 19:00 uur in 45 minuten de verschillende verdienmodellen waarmee je als social media manager 5K per maand kunt verdienen. Na het gratis webinar kun je de eerste stappen gaan zetten in het opstarten van jouw bedrijf.

Bedankt voor de inzending!

Het webinar is voor jou wanneer je:

✔ wilt losbreken uit de sleur waar je nu in zit en naar jouw eigen voorwaarden wilt gaan leven 

✔ wilt ontdekken op welke verschillende manieren je online geld kunt verdienen zonder vast te zitten aan hoge, maandelijkse kosten


✔ wilt weten hoe jij meer tijd en energie overhoudt voor je gezin, familie en vrienden 

✔ wilt ontdekken welke soorten diensten je kunt aanbieden als social media manager en welke het beste bij jouw leven, doelen en wensen passen 

✔ wilt weten wat je nodig hebt om te starten met ondernemer en hoe je hierin succesvol kunt worden

✔ al begonnen bent als VA en je meer uit jouw business wilt halen door minder uurtje-factuurtje te werken

socialsociety-opleider-mentor-webinar.png

Hi, ik ben Celeste

Al 7 jaar ben ik werkzaam als social media manager en met succes. Vanuit mijn slaapkamer bij mijn moeder thuis heb ik een goedlopend bureau weten te creëren. Ik heb al meer dan 50 bedrijven en ondernemers, waaronder MonkeyTown Purmerend, mogen helpen met hun social media. Tegenwoordig help ik als Social media, Brand & Business strateeg bedrijven te groeien en startende social media managers succesvol hun eigen bedrijf te lanceren. Wil jij starten als social media manager? Ik weet als geen ander hoe je vanuit niets een goedlopend bureau opstart.

bottom of page