top of page

Gratis webinar: ben jij klaar voor een carrière als social media manager?

Ontdek in 45 minuten de verschillende mogelijkheden waarmee je als social media manager in je eerste jaar 5K per maand kunt gaan verdienen.

IMG_2796-bewerkt.jpg

Je worstelt met het creëren van een stabiel inkomen en bent op zoek naar welke mogelijkheden om geld te verdienen bij jou passen binnen het online ondernemerschap.
 

Je bent begonnen als social media manager, virtueel assistent of grafisch ontwerper, maar je merkt dat je nog niet de gewenste inkomsten en klanten aantrekt die jij graag zou willen. Terwijl het bij anderen uit jouw vakgebied allemaal zo makkelijk lijkt te gaan.

Jij wordt gedreven door het verlangen om impact te maken en anderen te helpen. Je droomt van een flexibel leven, waarin je kunt beslissen wanneer je werkt, welke taken je uitvoert en tegen welke prijs. Jij wilt financieel onafhankelijk worden van een partner of gezin. Je bent klaar met uurtje factuurtje werk en wilt bedrijven écht verder helpen de juiste klanten aan te trekken en hun groeiambities waar te maken.

Het enige wat jij hoeft te weten is met welke verdienmodellen jij een vliegende start kunt gaan maken.  

 

Dit is jouw huidige situatie:

Na een werkdag van 8 uur kom je weer thuis. Je voelt je leeg, onvervuld en energieloos, omdat elke dag er hetzelfde uit ziet. Je zit vast in een routine waar je geen voldoening en energie uit haalt. Dit is niet hoe jij jouw leven als ondernemer had voorgesteld. Jij hebt grote dromen, ambities en een verlangen naar vrijheid in de breedste zin van het woord. In jouw ideale wereld kun je werken waar en wanneer je wilt en met wie je wilt. Je wilt impact maken, anderen mensen helpen en bovenal leven naar jouw eigen voorwaarden.
 

Dat het zo niet langer kan is duidelijk. Je bent het zat om elke dag energieloos op de bank te eindigen met het gevoel dat je inzet en talenten niet worden gezien en erkend. Je hebt het gevoel dat je langzaam in een burn-out terecht komt, maar dit is eigenlijk een bored-out. Je verveelt je omdat het ontbreekt aan uitdaging, passie en enthousiasme. Je wilt goed kunnen rondkomen van jouw eigen bedrijf. Je wilt jouw eigen dagen en tijden kunnen bepalen en ook met wie je wel of niet zaken doet.
 

In dit webinar neem ik je mee in het leven van een social media manager. Ik vertel je alles over de veelzijdigheid van het vak, de eindeloze mogelijkheden en hoe jij hiermee een (financieel) onafhankelijk leven kunt gaan leiden.

Het webinar is voor jou wanneer je:

✔ wilt losbreken uit de sleur waar je nu in zit en volgens jouw volledige potentie wilt gaan leven

✔ wilt ontdekken op welke verschillende manieren je online geld kunt verdienen zonder vast te zitten aan hoge, maandelijkse kosten


✔ wilt weten hoe jij meer tijd en energie overhoudt voor je gezin, familie en vrienden 

✔ wilt ontdekken welke soorten diensten je kunt aanbieden als social media manager en welke het beste bij jouw leven, doelen en wensen passen 

✔ wilt weten wat je nodig hebt om een succesvol bedrijf te runnen als social media manager

✔ al begonnen bent als VA en je meer uit jouw business wilt halen door minder uurtje-factuurtje te werken

Anker 1
banner-webinar-social-society-2.jpg

Sit back and get started!

Ontdek op 17 mei om 19:00 uur in 45 minuten de verschillende verdienmodellen waarmee je als social media manager 5K per maand kunt verdienen. Na het gratis webinar kun je de eerste stappen gaan zetten in het opstarten van jouw bedrijf.

Veelgestelde vragen over het webinar

Ik snap dat je nog vragen hebt. Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over het webinar

1.

Kan ik vragen stellen tijdens het webinar?

Aan het einde van het webinar krijg jij de kans jouw vragen aan mij te stellen.

2.

Ik ben nog geen ondernemer, is het webinar dan ook geschikt voor mij?

Zeker! Wanneer jij je herkent in de geschetste situatie is het webinar erg interessant voor jou. 

3.

Kan ik het webinar op een later moment terugkijken?

Het webinar is interactief. Ik stel tussendoor vragen en je krijgt kleine opdrachten om zo veel mogelijk kennis op te doen. Om deze reden is er geen replay beschikbaar.

socialsociety-opleider-mentor-webinar.png

Hi, ik ben Celeste

Al 7 jaar ben ik werkzaam als social media manager en met succes. Vanuit mijn slaapkamer bij mijn moeder thuis heb ik een goedlopend bureau weten te creëren. Ik heb al meer dan 50 bedrijven en ondernemers, waaronder MonkeyTown Purmerend, mogen helpen met hun social media. Tegenwoordig help ik als online brand & business strateeg bedrijven hun groeiambities waar te maken. Daarnaast leer ik startende social media managers hoe zij een succesvol bureau op kunnen zetten en te runnen. Wil jij starten als social media manager? Ik weet als geen ander hoe je vanuit niets een goedlopend bureau opstart.

bottom of page