top of page
socialsociety-linkedin-beheer-uniek-aanbod.png

Uniek LinkedIn aanbod voor B2B ondernemers

Richt jij je op de B2B markt en ben je op dit moment niet consistent aanwezig op LinkedIn? Ik heb een exclusief aanbod voor je waarmee jij jouw zichtbaarheid op dit zakelijke platform gaat vergroten.

Anker 2
AdobeStock_222484642.jpeg
linkedin-aanbod.png

Je wilt zichtbaar zijn op LinkedIn, maar toch schiet het consistent posten er bij in. Met dit pakket neem ik deze taak van je uit handen. Let op: dit aanbod is zeer exclusief en beschikbaar voor 3 ondernemers. 

275,- per maand
✔ LinkedIn beheer van persoonlijke of zakelijke pagina
✔ Brainstormsessie online via Zoom

✔ Controleren en optimaliseren account
✔ 100% op maat gemaakte content
✔ 1 bericht per week waarbij jij mij voorziet van input
✔ Content wordt per 4 weken gemaakt, aangeleverd en ingepland voor publicatie
✔ Elk kwartaal een connect call
✔ Hulplijn via WhatsApp

Dit pakket is exclusief btw en heeft een looptijd van 12 maanden. Wil je een looptijd van 6 maanden? Dan wordt de investering 350 per maand

Celeste verzorgt nu sinds 4 maanden mijn social media beheer. Celeste is betrokken en denkt mee met mijn bedrijf, dat is heel fijn. De content bedenken we samen. Haar creativiteit is groot. Ik vind het heerlijk dat Celeste mij ontzorgt met de social media. Daarnaast zijn mijn contacten op Linkedin en volgers op Instagram gegroeid, wat zorgt voor een groter bereik. Mede door haar inzet heb ik inmiddels ook al opdrachten gekregen via Linkedin! Dankjewel, Celeste! - Martine de Kimpe, De Kimpe Administraties

socialsociety-celeste-recensies.png

Ik wil gebruikmaken van dit exclusieve aanbod

Door dit formulier in te vullen, vraag je dit pakket aan. Na het indienen van de aanvraag neem ik contact met je op om kennis te maken. 

Yay! Je aanvraag is ingediend

IMG_5114-bewerkt.jpg
Anker 1

Let op: met dit pakket vergroot jij jouw zichtbaarheid op LinkedIn en ben je consitent aanwezig met een professionele uitstraling. Heb jij als doelstelling om een nieuw publiek aan te spreken of het binnenhalen van nieuwe leads door middel van organisch beheer en/of advertenties? Kijk dan bij mijn maatwerk oplossingen. 

bottom of page