NewFotografie-20220520-067-bewerkt.jpg

Hi social media manager, ben jij klaar om de top te bereiken?

In The Growing Society begeleid ik social media managers en virtual assistentes (VA) die klaar zijn voor de volgende stap als ondernemer. 

In 4 jaar tijd heb ik zelf van niets een goedlopend bedrijf weten op te bouwen waarin ik maandelijks 10K omzet, werk met een team, doorlopend nieuwe aanvragen ontvang en dat allemaal op mijn eigen voorwaarden. 

Er is geen handboek tot succes en ook geen easy fix om de top te bereiken, maar met alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 6 jaar heb opgedaan kan ik ervoor zorgen dat jij jouw business en omzet naar een hoger niveau kunt gaan tillen. Op een manier die bij jou past en waar jij super veel energie van krijgt.

Op 23 mei 2016 ging ik samen met mijn opa naar het Ondernemersplein om mijn bedrijf (wat toen nog Celeste design heette) in te schrijven. Ik had geen businessplan, ik studeerde nog en dacht: ondernemen, dat doe ik wel effe. 

En man, wat had ik het mis. 

Het begon al bij het maken van de eerste factuur. Ik had geen idee aan welke voorwaarden deze moest voldoen en wat ik hier allemaal op moest vermelden. Stapje voor stapje kwam ik steeds verder als ondernemer en heb ik binnen 4 jaar tijd van niets een goedlopend bedrijf weten neer te zetten waarin ik:


✅ Werk met een team van freelancers en parttimers
✅ 10K + per maand omzet 
✅ Doorlopend nieuwe aanvragen ontvang
✅ Onderneem op mijn voorwaarden
✅ Regelmatig een wachtlijst heb voor mijn dienst Social Beheer

En dit allemaal zonder een achtergrond in marketing, zonder mentor of hulp van anderen.

Nu ik 6 jaar ondernemer ben, is het tijd voor het volgende hoofdstuk: andere social media managers en virtual assistentes helpen te groeien. 

Waarom ik dit doe? Omdat ik niet in mijn eentje iedereen kan helpen. Er is een gigantische vraag naar goede social media managers en ik weet als geen ander hoe jij ervoor kunt zorgen dat mensen voor je in de rij staan. 

Alle vragen die jij nu hebt, heb ik ook een keer gehad. Helaas heb ik alles zelf moeten uitzoeken. Ik heb veel dingen geprobeerd, ben een aantal keren plat op m'n gezicht gegaan, maar daardoor weet ik precies tegen welke zaken jij aanloopt. 

Heb je last van de bekende groeipijn, hou je (on)bewust de handrem vast en zou je graag tips en advies willen van iemand die al verder is? Die jouw pad al een keer heeft bewandeld? ​​​​​​​​Sluit je dan aan bij The Growing Society.

 

 

Wanneer jij je aansluit bij The Growing Society, krijg je:

Elke week de mogelijkheid om jouw business vraag aan mij te stellen. Wil je bijvoorbeeld weten hoe jij jouw aanbod naar een hoger niveau kunt gaan tillen, hoe je nieuwe klanten kunt aantrekken of met welke programma's je het beste kunt werken? Je mag echt alles aan mij vragen. 

Toegang tot al mijn kennis en ervaring. Het is geen online cursus maar een membership waarin ik jou ga vertellen hoe ik van niets een goedlopend bedrijf heb opgezet zodat jij dit ook kunt gaan doen, op jouw eigen manier en voorwaarden.


Maandelijks een masterclass van mij waarin we echt de diepte in gaan. Onderwerpen als aanbod, sales en positionering komen aan bod, maar ook zaken als mannelijke en vrouwelijke energie, intuitief ondernemen en grenzen stellen en bewaken worden behandeld.

Masterclasses van experts waaronder Anne van Omme die eerder al een masterclass Hooggevoelig ondernemen heeft verzorgd.

Toegang tot een exclusieve omgeving in Slack waar je gaat groeien met gelijkgestemde. 

celeste-7.png

Lees hier de ervaringen van leden van The Growing Society. Zij profiteren nu al 2 maanden van mijn kennis, ervaring, advies en eerlijke mening. Kun jij je dit fijne gevoel ook al voorstellen?

review-1.png

Judith | Social Media Salland

Kim | Flowing Socials

Gun jij het jezelf om jouw dromen waar te maken?

Wees eens eerlijk, je bent geen ondernemer geworden omdat je een dure hobby hebt. Ik weet wat nodig is om de top te bereiken en hoe je moeiteloos klanten kunt gaan aantrekken. Sluit je voor maar €197,- per maand aan bij The Growing Society en krijg toegang tot mijn blauwdruk tot succes.

celeste-11.jpg
 

Veel gestelde vragen

Voor wie is The Growing Society?

The Growing Society is voor social media managers en VA's die al (een aantal) klanten hebben, maar hun business naar een hoger niveau willen tillen. Ben je geen social media manager of VA? Dat is geen probleem, zolang je maar een (online) dienst aanbiedt en je klaar bent voor de volgende stap.

Wat kan ik verwachten? 

Je krijgt toegang tot al mijn kennis en ervaring in een exclusieve omgeving in Slack waarin je elke week een vraag aan mij kunt stellen. Daarnaast zal ik je natuurlijk voorzien van maandelijkse masterclasses over content, sales, aanbod, social media, klanten, productiviteit en positionering. 
 

Hieronder een overzicht van vragen die ik nu al regelmatig ontvang:
- Hoe heb jij jouw pakketten samengesteld?
- Leveren jouw opdrachtgevers zelf content aan? 
- Hoe zorg jij voor structuur binnen je bedrijf?

Dit zijn allemaal voorbeelden van vragen die je mij mag stellen, maar vraag vooral waar jij op het moment behoefte aan hebt.

 

Is het een online cursus?

Nee, het is geen online cursus maar een abonnement. Je krijg toegang tot een besloten omgeving in Slack waarin je mij ook vragen kunt stellen. Hierdoor bepaal je voor een deel welke thema's en onderwerpen aan bod komen, waardoor de inhoud  gegarandeerd aansluit op jouw behoefte. Daarnaast zorg ik dat de omgeving maandelijks gevuld wordt met nieuwe inhoud en maandelijkse masterclasses.

Zie het als een membership en toegang tot mijn brein. 😉

Kan ik op elk moment instappen? 

Zeker kan dat. Je kunt zelf bepalen wanneer jij klaar bent voor de volgende stap.

Wat is de investering?

Voor €197,- exclusief btw per maand krijg je toegang tot The Growing Society waar ik al mijn waardevolle kennis e ervaringen met je deel.

Word mijn abonnement automatisch verlengd? 

Ja je abonnement wordt automatisch met 3 maanden verlengd, maar als je een mailtje stuurt naar eline@social-society.nl wordt deze stopgezet.

Hoelang duurt het? 

Je bent minimaal 3 maanden lid van The Growing Society, maar daarna duurt het zo lang als je zelf wilt. Je lidmaatschap wordt automatisch met 3 maanden verlengd, maar je kunt dit stopzetten wanneer je zelf wilt. 

Staat je vraag er niet tussen?

Of vind je het fijn om eerst even met mij te bellen? Plan dan via onderstaande knop een match call in en ontdek of nu het juiste moment is om in te stappen.

celeste-5.png