Celeste van der Slot
Owner & Founder

Op 23 mei 2016 heeft Celeste haar bedrijf Celeste design opgericht. Eind 2019 heeft zij besloten om de naam te veranderen naar Social Society. 

'' In het begin ontwikkelde ik logo's en huisstijlen voor startende ondernemers. In de loop van de tijd kreeg ik steeds meer vraag naar een flyer, maar dan voor op social media. Om deze reden heb ik anderhalf jaar na oprichting de complete overstap gemaakt naar social media beheer. 

Door mijn creatieve achtergrond en specialisatie in concepting en storytelling ben ik gespecialiseerd in het creëren van social media content. Door veel praktijkervaring kan ik mijzelf een ervaren social media manager noemen.''

NEWFOTOGRAFIE-20200608-142-bewerkt.jpg

Gianni Bonam
Webcare specialist & Community manager

Sinds maart 2020 is Gianni begonnen als Webcare specialist & community manager.

'' Naast mijn studie verzorg ik elke dag de webcare voor alle opdrachtgevers. Daarnaast zorg ik ervoor dat de websites up to date zijn en voer ik verschillende SEO werkzaamheden uit.

 

Ik ben iemand die met veel passie te werk gaat. Dit komt omdat ik geniet van wat ik doe en altijd probeer om het beste werk te leveren. Ik heb ervaring mogen opdoen in verschillende velden van het online landschap zoals social media beheer, het maken van advertenties en SEO. 

De werkzaamheden die ik voor Social Society uitvoer sluiten goed aan op mijn vaardigheden en bieden me de kans om creatief te werk te gaan en om meer te leren over het vakgebied.''

''

NEWFOTOGRAFIE-20200608-083-bewerkt.jpg

Bezoekadres: Dokter van deenweg 108, Zwolle  •  Algemene voorwaarden

Ma t/m do: 09:00 - 19:00 uur 
Vrij: 09:00 - 16:00 uur

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray Pinterest Icon

Exclusief Gold Partner van:

GNB-Logo-Zwart.png