Solveo

Het team van Solveo als altijd op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en vacature. Zij opereren landelijk en hun opdrachtgevers zijn actief in diverse sectoren en branches. Dat maakt werken voor Solveo aantrekkelijk en leuk! 

Het is onze passie om te werken aan het ontdekken, verzilveren en vergroten van talent. Wie ben je? Wat is je droom? Waar sta je in je carrière? Hoe kunnen wij jou verder brengen? Samen bouwen zij aan jouw carrière en zetten zij met jou de volgende stap.

Facebook, Instagram & LinkedIn  onderhoud en beheer | Februari 2021 - heden
 

AdobeStock_198986630.jpeg

De samenwerking

Toen Ruud (de eigenaar) in januari mijn advertentie voorbij zag komen, vulde hij direct het contactformulier in. Hij gaf aan op zoek te zijn naar een social media manager en mijn advertentie sprak hem aan. 

Solveo had wel al een Instagram en LinkedIn pagina aangemaakt, maar deze werden nog niet gebruikt. Een Facebookpagina was er nog niet, dus deze heb ik namens Solveo aangemaakt en ingericht. Een mooie uitdaging voor mij om deze te gaan laten groeien en te voorzien van pakkende content. Ruud heeft aangegeven dat er binnen zijn directe omgeving heel leuk gereageerd wordt op de online uitingen en zijn daardoor direct zichtbaar. Ook zijn de websitebezoekers door de activiteit op de social media platformen toegenomen.

Naast het onder de aandacht brengen van vacatures, vind ik het ook leuk om relevante tips te delen met volgers en de interactie via de stories te verhogen om zo de drempel tot contact opnemen laag te houden. Op het moment ben ik bezig met het uitwerken van een toffe advertentiecampagne voor december. Als mijn voorstel akkoord is kan ik verder met het uitwerken van de campagne om zo de laatste maand van het jaar nog extra zichtbaarheid te creëren. 

Het pakket

Facebook, Instagram en LinkedIn onderhoud en beheer bestaande uit: content creatie en adverteren

Likes & volgers

+ 300 volgers Instagram
+ 68 volgers op LinkedIn
Herkenbare branding

Resultaten

Een sterke online presence en stijging in websitebezoekers

Laatste update: 29-10-2021

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!