presence-pitch-1-5.jpg

Wil jij online echt gaan opvallen bij jouw doelgroep zonder dat het jou extra tijd kost? 

Social media gebruiken is niet voor iedere ondernemer even makkelijk. Grote kans dat je het moeilijk vindt om van jouw social media kanaal een succes te maken. Zo ben je nu (nog) veel te veel tijd kwijt aan het bedenken van converterende content en het maken ervan. Misschien zit je agenda zelfs zó vol dat je geen tijd hebt om consistent op social media te posten waardoor het aantal volgers veel lager is dan je zou willen.

 

Wanneer je dit bekend voor komt, hoef je je zeker geen zorgen te maken: je bent namelijk op de juiste plek belandt. Ik neem met mijn bedrijf Social Society alle taken omtrent social media, webcare en community management voor jouw bedrijf uit handen. Zo hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Kun jij je dit fijne gevoel al voorstellen?

Heb jij al zin om je social media platform organisch te laten groeien met knallende content? Dan ga ik als high-end social media manager graag voor je aan de slag met de social media van jouw bedrijf. Dit kan al vanaf €350,- per maand! Dit zijn de diensten waar je bij Social Society uit kunt kiezen:

 

Content creatie & social media beheer

Het maken van 100% unieke content combineer ik als social media manager met handmatig social media beheer. Dit gebeurt allemaal op maat: elk platform heeft namelijk een andere aanpak nodig.

Advertenties & influencermarketing

Wil je pakkende advertenties inzetten om bijvoorbeeld meer website bezoekers te krijgen? Dan zorg ik voor social media advertenties die jouw persoonlijke doelen met gemak halen.

Webcare & community management

Omdat je soms wel honderd berichten per dag ontvangt, kan het onderhouden van gesprekken op social media overweldigend zijn. Als webcare specialist neem ik graag dit persoonlijke community management van je over.

Recensies

Wat zeggen mijn opdrachtgevers?

''Celeste heeft ervoor gezorgd dat in een korte tijd mijn volgers flink zijn toegenomen, ik vrijwel altijd zichtbaar ben en al meerdere aanvragen heb binnen gekregen.​''

Amber Buisman | SIX Interiors & Design

''Mijn business is best specifiek, maar Celeste doet alles om alle benodigde kennis zo snel mogelijk op te pakken. Daarnaast is elke advertentie raak en is de kwaliteit erg hoog. Ik ben een zeer tevreden klant!.​''

Felix van Daal | SFR Electronics

''Elke week ontvang ik mijn Social media berichten ter controle in de mailbox. Het werk wordt netjes en op tijd aangeleverd. Hierdoor ervaar ik rust en kan ik mij focussen op mijn werk en klanten.''

Jerney Heilig | VA Inc 

Wil jij ook:

✔ Elke week 100% unieke social media posts?

✔ Tijd overhouden terwijl al je social media accounts up to date zijn?


✔ Meer interactie met jouw volgers?


✔ Het bereik van jouw social media accounts vergroten?


✔ Meer energie overhouden voor zaken waar jij ook energie uithaalt?

Wat leuk dat je interesse hebt in een samenwerking met mij. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem snel contact met je op:
Let op, ik heb nog maar 2 startplekken voor februari 2022

celeste-19.jpg