top of page

Social media management

Social media is de perfecte promotietool, als je weet hoe je deze juist moet inzetten

Yes! Jij wilt aan de slag met social media, want jij weet als geen ander hoe belangrijk de online platformen zijn. Op deze pagina kun je vinden op welke manier ik je kan helpen met het vergroten van jouw zichtbaarheid onder de juiste doelgroep, op de juiste platformen. 

banner-social-society-socialmediamanagement-1.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

De samenwerking met Celeste loopt vanaf het begin op rolletjes. Vooral het communiceren tussen beide partijen verloopt vloeiend. Open en rechtstreekse communicatie zijn hiervoor de juiste verwoording. Daarnaast is het ontzettend motiverend om te zien hoe Celeste dankzij haar expertise, zich inzet voor de samenwerking en zich verdiept in de markt waar ons bedrijf opereert. Hierdoor levert de samenwerking ook het beoogde resultaat op.

Bob Mommers  |  Mede-eigenaar Simio Sound Solutions B.V. 

Anker 1

Strategiesessies

Je hebt geen zin in lange trajecten waarin je stap voor stap naar een doel toewerkt. Je wilt snel resultaat boeken en door blokkades en belemmeringen heen breken. Speciaal voor jou heb ik 2 verschillende strategiesessies ontwikkelt waarbij ik je graag verder help op gebied van content, social media, (personal) branding, organische groei, positionering of zichtbaarheid. Samen zetten we stappen in de juiste richting om jouw gewenste resultaten snel te bereiken.

IMG_5344-bewerkt.jpg

Realiseer jouw doelen met doelgerichte en strategische sessies, waardoor je snel en effectief resultaat boekt

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
socialsociety-celeste-opleiding-socialmediamanager-review.png
Anker 2

Pick my brain

Ben je op zoek naar snelle en gerichte antwoorden op belangrijke vragen die je vooruitgang belemmeren? Tijdens mijn 'Pick My Brain'-sessie help ik je om meerdere brandende vragen te beantwoorden. Of je nu wilt ontdekken welke plansystemen het meest geschikt zijn voor jouw onderneming, hoe je jouw bereik kunt vergroten binnen de juiste doelgroep, of hoe je gericht social selling kunt aan inzetten, ik bied de expertise en inzichten die je nodig hebt. Samen zorgen we ervoor dat je helderheid krijgt en de nodige stappen kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Na de sessie ontvang je een gedetailleerd document met alle antwoorden en adviezen die tijdens de sessie aan bod zijn gekomen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt.

De Pick My Brain sessie zal plaatsvinden via Zoom en duurt maximaal 60 minuten. De investering? Maar 85,- excl. btw. 

Strategiesessies

Met mijn expertise en ervaring sta ik klaar om jou persoonlijk te begeleiden tijdens 3 intensieve Zoom-sessies van elk 45 minuten. Samen gaan we aan de slag om jouw specifieke doelen te realiseren. Of het nu gaat om het aantrekken van een ander type klant, het creëren van converterende content, of het benutten van social media om nieuwe klanten te bereiken, ik help je met doelgerichte opdrachten en concrete adviezen om jouw doel te bereiken. Na afloop van deze sessies beschik jij over alle benodigde kennis en tools om zelfstandig succes te boeken.

Tussen elke sessie zit 7 dagen zodat we binnen 3 weken het gewenste resultaat kunnen behalen. De investering bedraagt 285,- excl. btw. 

bottom of page