SFR Electronics

Felix van SFR Electronics is gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen bij voertuigen. Geen storing is te gek en hij weet de eigenaar altijd weer veilig de weg op te sturen. 

Daarnaast optimaliseert hij auto's met diensten als (chip)tuning. 

Facebook onderhoud en beheer
September 2018 - heden

 

AdobeStock_263910343.jpeg

De samenwerking

Toen Felix in juli 2018 contact met mij opnam, was een van zijn eerste vragen: ''mijn business is vrij specifiek. Gaat het jou lukken om hiervoor goede content te maken?'' Ik gaf aan dat dit geen probleem was en begon direct met het vergaren van kennis. Ik heb veel artikelen gelezen en Felix de hemd van het lijf gevraagd waardoor ik nu beschik over de juiste kennis om zo de juiste content te kunnen creëren. 

Felix: '' Celeste is goed in wat ze doet. Mijn business is best specifiek, maar Celeste doet alles om alle benodigde kennis zo snel mogelijk op te pakken. Daarnaast is elke advertentie raak en is de kwaliteit erg hoog. Ik ben een zeer tevreden klant!'' 

Naast dat ik informatieve content creëer, stuurt Felix mij (soms onder lichte dwang van mij 😜) projecten toe met een beknopte uitleg. Zo krijgen mensen een goed idee van wat Felix allemaal kan realiseren.

Op het moment komen er veel organische aanvragen binnen via de Facebookpagina en zijn wij aan het kijken of wij het online succes kunnen vergroten door Instagram toe te voegen aan het pakket. 

Het pakket

Facebook onderhoud en beheer bestaande uit: content creatie en adverteren

Likes & volgers

+ 100 paginalikes
75% meer interactie

Resultaten

Een aantal succesvolle campagnes hebben 75 aanvragen opgeleverd

Laatste update: 29-10-2021

banner-24.jpg

Ik help je graag

Uiteraard samen met mijn top team. Van een social media account volledig beheren en onderhouden tot het overnemen van een aantal taken: als high-end social media manager help ik je graag verder. Maak snel een vrijblijvende afspraak waarin we samen kijken naar wat ik voor jouw onderneming kan betekenen. Let’s chat!