AdobeStock_341517732.jpeg

September 2018 - heden

Facebook onderhoud & beheer

Content creatie  |  adverteren  

Over SFR Electronics

Felix van SFR Electronics is gespecialiseerd in het oplossen van elektrische storingen bij voertuigen. Daarnaast optimaliseert hij auto's met diensten als (chip)tuning. 

Mijn werkzaamheden

Ik zorg ervoor dat SFR Electronics elke week zichtbaar is op Facebook door twee keer per week content te plaatsen. De content bedenk en maak ik helemaal op maat. 

Daarnaast werk ik in overleg met Felix advertentiecampagnes uit en stel in deze in voor het maximale resultaat.

Likes & volgers

+ 100 paginalikes
75% meer interactie

Organisch aanvragen

Elke maand komen er meerdere aanvragen binnen via de privé berichten

Resultaten

Een aantal succesvolle campagnes hebben 75 aanvragen opgeleverd

Celeste is goed in wat ze doet. Mijn business is best specifiek, maar Celeste doet alles om alle benodigde kennis zo snel mogelijk op te pakken. Daarnaast is elke advertentie raak en is de kwaliteit erg hoog. Ik ben een zeer tevreden klant!Felix van Daal, eigenaar

46939606_1320628961413421_32244274989681

DECEMBER ACTIE 🎁:

December is de maand van geven en daarom mag jij gratis een extra optie* kiezen bij een stage 1 tuning. Wil jij meer informatie over deze actie of gebruik maken van de actie? Stuur ons gerust een bericht.

Let op: de actie loopt t/m 31 december 2018. Dus wees er snel bij! 🚗💨Je kunt kiezen uit de volgende opties:

- DTC off
- Swirl Flap off
- EGR off
- Vmax off
- Katalysator off
- Start/stop off

roetfilter-1.jpg

Problemen met het roetfilter komen vaak voor. Vaak ligt het probleem niet aan het roetfilter zelf, maar is de oorzaak bij het motormanagement. 

Problemen met het roetfilter kun je herkennen aan: 

👉 Het branden van het storinglampje 
👉 De auto schiet in de noodloop
👉 Hoger brandstofverbruik
👉 De auto stottert
👉 Veel rook uit de uitlaat 

 

Deze problemen kun je het beste door een expert laten oplossen. Deze zal de software uitlezen en indien nodig het roetfilter vervangen. ✅
 

Ben jij op zoek naar een expert? Felix lost het zonder problemen op. Stuur ons een DM om een afspraak met hem te maken. 
 

🚗 https://sfrelectronics.com/
🚗 info@sfracing-group.com
🚗 085 400 0013

reminder-2.jpg

Helaas gebeurt het steeds vaker: auto-eigenaren die hun auto naar een garage brengen die niet gespecialiseerd zijn in (chip)tunen. Hierdoor kunnen grote software problemen ontstaan. 
 

Wil jij jouw voertuig laten (chip)tunen? Check dan eerst of je te maken hebt met een professional! 👍 Stel veel vragen en lees je van tevoren in. 
 

🚗 https://sfrelectronics.com/
🚗 info@sfracing-group.com
🚗 085 400 0013

fouten-1.jpg

Een ECU (chip)tuning is een van de snelste en veiligste manieren om de verborgen prestaties van een voertuig te optimaliseren. Helaas kan dit proces als nog fout gaan als dit wordt uitgevoerd door een ongetraind/onbekwaam persoon. 🤯

Dit zijn de drie meest voorkomende fouten na een foutieve (chip)tuning:

❌ Te ver gaan
Een van de meest voorkomende fouten is om de motor tot het uiterste te duwen. Het is vrij eenvoudig om de motor zo in te stellen dat deze veel meer vermogen levert dan het fabrieksvermogen, maar het zal de interne onderdelen van de motor enorm belasten. 

❌ Diesel problemen 
De moderne dieselmotoren hebben de beste uitgangspunten voor een succesvolle tuning. Hierdoor kiezen de eigenaren vaak voor een (chip)tuning omdat dit kan zorgen voor meer vermogen en minder brandstofgebruik. Helaas kan dit goed mis gaan als een amateur de tuning uitvoert. Zo kunnen er problemen met het DPF-filter ontstaan en dikke zwarte rook uit de uitlaat komen. 

❌ De verkeerde software 
Een professional maakt gebruik van de nieuwste en beste software voor het uitvoeren van een tuning. Hierdoor kunnen zij elk voertuig en model op de juiste manier tuning. Helaas kan een amateur beschikken over apparatuur dat niet goedgekeurd en verouderd is waardoor de software van de auto zelfs beschadigd kan worden. 

Wil jij jouw voertuig laten (chip)tunen? Check dan eerst of je te maken hebt met een professional! 👍

🚗 https://sfrelectronics.com/
🚗 info@sfracing-group.com
🚗 085 400 0013

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

celeste-2.png

Of stuur een berichtje via Whatsapp: 0648584880