top of page
IMG_5025-bewerkt-1.jpg

Personal Brand Blueprint

Maak een Onuitwisbare Indruk met jouw unieke persoonlijkheid

Succesvolle ondernemers hebben één belangrijk ding gemeen: ze hebben allemaal een sterk personal brand opgebouwd. Een sterk personal brand stelt hen in staat om zich te onderscheiden, vertrouwen op te bouwen en een blijvende indruk achter te laten bij hun doelgroep. Het helpt hen om zichzelf te positioneren als experts in hun vakgebied en om een loyale en betrokken community van volgers en klanten op te bouwen. Met mijn Personal Brand Blueprint begeleid ik jou bij het ontdekken en vormgeven van jouw unieke merkidentiteit. Samen creëren we een ijzersterk plan waarmee je jouw doelen kunt bereiken en jouw unieke persoonlijkheid kunt gaan laten schitteren. Zowel online als offline.

Als jij gaat werken met jouw personal brand blueprint, is dit voor jou mogelijk:

✔ je gaat sneller en makkelijker jouw favoriete klanten aantrekken

✔ je gaat leren om jouw unieke persoonlijkheid in te zetten als marketing magneet

✔ je kunt in minder tijd meer kwalitatieve content creëren en hierdoor jouw zichtbaarheid vergroten


✔ je weet zowel online als offline hoe je de spotlight kunt pakken door simpelweg jouw personal brand blueprint toe te passen 


✔ je leert op een duurzame manier jouw business verder uit te bouwen

 

Anker 1

Ondernemers presenteren zichzelf vaak als een bedrijf, in plaats van een merk. 

Stel je voor: jouw ondernemerschap transformeren door jezelf te presenteren als een krachtig merk, net zoals Kim Kardashian en NikkieTutorials. Kim K, wereldwijd bekend om haar veelzijdige imperium, en NikkieTutorials, de succesvolle Nederlandse beautyvlogger, hebben bewezen dat personal branding een gamechanger kan zijn.
 

Kim Kardashian heeft met haar unieke stijl, authentieke aanpak en slimme zakelijke strategieën een wereldwijd merk opgebouwd dat verder gaat dan alleen reality-tv. Ze heeft haar persoonlijkheid en expertise benut om haar eigen merkproducten te lanceren en samen te werken met gevestigde mode- en beautymerken.
 

NikkieTutorials, een bekende naam in de beauty-industrie, heeft haar passie voor make-up en talent voor storytelling gebruikt om een loyale en betrokken online community op te bouwen. Ze heeft haar persoonlijke merk ingezet om samenwerkingen aan te gaan met gerenommeerde beautymerken en haar eigen succesvolle productlijn te lanceren.
 

Door jezelf als merk te positioneren, zoals Kim Kardashian en NikkieTutorials hebben gedaan, kun je je onderscheiden, vertrouwen opbouwen en een blijvende indruk maken bij jouw doelgroep. Het opent de deuren naar nieuwe kansen, samenwerkingen en groei. Ontdek de kracht van personal branding en laat jouw onderneming uitgroeien tot een sterk merk dat inspiratie en succes uitstraalt.

IMG_5071-bewerkt.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste is een warm en open persoon, die zich erg betrokken voelt bij jouw business. Ze voelt snel aan welke content passend is. De kleuren, de vormgeving, de tekst, alles is hier op afgestemd. Ze heeft briljante ideeën, en ze is daarbij ook erg enthousiast! Lieve Celeste dank je wel voor alles wat jij voor mij doet, ik ben je heel erg dankbaar en heel blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Opdrachtgever die gespecialiseerd is in HSP als kindertherapeute

Anker 2

How i work

Tijdens ons 1:1 traject van 6 weken werken we stap voor stap aan de vormgeving en ontwikkeling van jouw personal brand. Stap voor stap creëren we een krachtig plan dat niet alleen nu impact heeft, maar ook jouw toekomstige succes zal bepalen. Gedurende dit intensieve traject ben ik er om je te ondersteunen en te begeleiden, maar jouw actieve betrokkenheid is essentieel. Want jouw personal brand blueprint komt pas echt tot leven wanneer jij een actieve bijdrage levert.

In totaal hebben wij 4 zoom-sessies: 1 kick-off sessie van 2 uur en 3 x een sessie 60 minuten. Daarbij krijg je toegang tot een Pinterest & Trello bord waar alleen jij en ik de inhoud van kunnen zien. Hier neem ik jou stap voor stap mee in het uitwerken van jouw personal brand blueprint en kun jij mij tussendoor vragen stellen. Na 6 weken ontvang jij van mij jouw personal brand blueprint zodat jij on- en offline een onuitwisbare indruk kan gaan maken. Om je bij de implementatie te helpen, mag je mij nog 2 weken na het traject vragen stellen en een beroep doen op mijn expertise. Ook krijg je van mij 30 premium stockafbeeldingen die je kunt inzetten voor marketingdoeleinde en toegang tot al mijn persoonlijke branding & content checklisten.

Jouw personal brand Blueprint bevat de volgende elementen die wij samen tot in detail gaan uitwerken:

1.

Vision

De visie van een merk vormt de leidraad voor succes op de lange termijn. Het is het krachtige beeld van wat het merk wil bereiken en de koers die het moet volgen om dit te realiseren. Het geeft richting aan de besluitvorming en creëert een gevoel van doelgerichtheid dat elke actie en strategie van het merk drijft. Met een heldere visie als kompas, kan het merk ambitieuze doelen stellen, zichzelf uitdagen en uiteindelijk zijn stempel drukken op de wereld.

2.

Value

Merkwaarde is de sleutel tot succes in een competitieve markt. Het is de perceptie van jouw merk in de hoofden en harten van jouw klanten. Het gaat om het bieden van waardevolle oplossingen, het overtreffen van verwachtingen en het creëren van een emotionele band. Het is de combinatie van kwaliteit, betrouwbaarheid en een unieke beleving die jouw merk onweerstaanbaar maakt. Investeer in jouw merkwaarde en bouw aan een sterke positie in de markt.

3.

Voice verwijst naar de toon en persoonlijkheid die een merk gebruikt om te communiceren met zijn doelgroep. Het omvat de taal, woordkeuze en boodschappen die worden gebruikt in alle communicatie-uitingen van het merk, zoals marketingmateriaal, social media berichten en klantenservice-interacties. De stem van een merk moet consistent zijn op alle kanalen en afgestemd zijn op de doelgroep.

4.

Visual
 

Visuele branding is de kunst van het creëren van een visuele identiteit die de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke indruk achterlaat. Met behulp van kleur, typografie en beeldmateriaal transformeert visuele branding een merk tot een visueel meesterwerk. Het is de sleutel tot het onderscheiden van jouw merk van de massa en het creëren van een blijvende impact in de gedachten van jouw klanten. 

AdobeStock_559546247-2.jpg
Anker 3

Are you ready?

Maak van jezelf een onweerstaanbaar merk waarvoor klanten in de rij gaan staan

Toen ik besloot mijzelf als merk te zien en zo mijn marketing in te richten, ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik kreeg aanvragen van klanten die aansluiten bij mijn visie en kon hierdoor gaan werken met een wachtlijst voor mijn dienst social beheer. Graag ga ik samen met jou aan de slag, zodat jij dit ook kunt gaan ervaren. De investering voor dit traject is 599,- excl. btw. Vul onderstaand formulier in en plan na betaling direct jouw kick-off sessie met mij in. 

Personal Brand Blueprint aanvragen

IMG_4973-bewerkt.jpg
bottom of page