top of page
IMG_7804-bewerkt-2.jpg

Wil jij meer klanten en meer omzet, maar kom je nu al tijd te kort?

Ga aan de slag met mijn systeem en bespaar 1 dag per week
 

Wees eens eerlijk, hoeveel tijd ben je nu kwijt aan je bedrijf?

Het is allemaal wel leuk en aardig dat jij wilt opschalen naar 10K maanden, maar...

Als jij nu 30, 40 of 50(!) uur per week aan het werk bent voor klanten, dan heb je simpelweg geen ruimte om nieuwe klanten aan te nemen. Je wilt voorkomen dat je uren te kort komt waardoor €10.000 verdienen per maand niet mogelijk is.


Waar ik het vaak mis zie gaan is dat veel Social media managers met een team gaan werken zodra ze tijd te kort komen, maar dit zorgt naast een stijging in jouw omzet, ook voor een stijging in jouw kosten. 

Het gevolg? Aan het einde van de streep blijft de winst nog steeds hetzelfde. Dit is dus niet de manier om op te schalen.

Het is belangrijk om jouw tijd slimmer en effectiever in te richten! 


Dankzij mijn systeem ga jij ontdekken hoe het mogelijk is om meer omzet en vrijheid te creëren binnen jouw business, zonder...

... Nog meer uur te werken.
... In te leveren op kwaliteit.
... Extra kosten kwijt te zijn aan een team.

Elke week een volledige werkdag aan tijd overhouden? Zodat je maandelijks 32 - 40 uur tijd over hebt? Ga aan de slag met het systeem! 


 

Twijfels?

Dit is wat anderen zeggen

hetsysteem.jpeg
review-hetsysteem.jpg
hetsysteem.jfif
2728980c-3bef-4c1c-a7d8-c41bdd50fc1f.png

Emma - What About Socials

Dankzij mijn unieke systeem: 

✔ Ben jij niet onnodig veel tijd kwijt aan jouw klanten, waardoor je meer tijd en vrijheid ervaart.

✔ Weet jij hoe je in minder uren meer kwaliteit kunt leveren, zonder een team van medewerkers en/of freelancers.
 

✔ Leer jij werkprocessen optimaliseren voor jezelf en jouw opdrachtgevers, zodat jij kan opschalen naar 10k maanden.

 

IMG_8422-bewerkt-2_edited.jpg

4 jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Ik wilde opschalen, maar had hier geen tijd voor

Ik draaide een prima omzet, maar wilde graag gaan opschalen naar 10K maanden. Toen ik 5K per maand draaide, kwam ik in de knoop met mijn uren. Ik werkte meer dan 40 uur per week en kon onmogelijk nog meer opdrachten aannemen.

Ik wist dat ik hier enorm veel winst kon behalen en besloot aan de slag te gaan met het optimaliseren van mijn werkprocessen. Na 8 maanden research, testen en optimaliseren had ik mijn code gekraakt en ging ik van 40+ uur per week, naar 32 uur per week. 

Ik kon meer klanten aannemen en doorschalen naar 10K maanden, zonder in te leveren op mijn vrije tijd. Mijn methode, die beter bekend staat als het systeem, werkt niet alleen voor mij. Al mijn studenten en 1:1 klanten werken hier mee en stuk voor stuk hebben zij hierdoor een efficiënte manier van werken en besparen zij kostbare tijd.


Ik zie dat veel social media managers hier enorm veel kansen laten liggen en daardoor niet kunnen doorgroeien. Zij zijn te veel tijd kwijt aan randzaken, ondernemen niet volgens hun unieke blauwdruk en zullen daardoor nooit het maximale uit hun onderneming gaan halen.

Ben jij klaar voor meer omzet in minder tijd? Ga dan vandaag nog aan de slag met het systeem en bespaar kostbare tijd.

Veelgestelde vragen

1.

Is dit systeem voor mij geschikt?

Het systeem dat ik heb ontwikkeld werkt voor mij en mijn klanten (social media managers, Virtual Assistents, grafisch vormgevers). Ik neem je mee in 4 verschillende fases waarmee jij jouw eigen systeem gaat creëren met mijn hulp. Deze methode heeft zich keer op keer bewezen bij mijn 1:1 klanten en studenten. Daarom weet ik zeker dat dit ook voor jou gaat werken en jij kostbare tijd kunt gaan besparen, om zo ruimte te creëren voor nieuwe klanten en meer omzet.

2.

Hoe snel ga ik tijd besparen? 

Dat ligt helemaal aan jezelf. Hoe sneller jij start met de eerste fase, hoe sneller jij ruimte in jouw agenda kunt gaan maken voor nieuwe klanten. Dus, waar wacht je op? 

3.

Wat krijg ik precies?

Wanneer jij Het Systeem aanschaft krijg je van mij een digitaal werkboek wat bestaat uit 4 fases. In elke fase vertel ik je welke stappen ik heb genomen om tijd te besparen en welk resultaat dit heeft opgeleverd. Jij gaat met praktische opdrachten per fase aan de slag zodat jij binnen een maand ruimte hebt voor nieuwe klanten en meer omzet. 

bottom of page