top of page
IMG_2834-bewerkt.jpg

Brand & Business

Klaar om te shinen? Samen bouwen wij aan een sterk personal brand en duurzame business strategie

Als brand en business strateeg help ik je niet alleen bij het ontwikkelen van een sterk personal brand, maar ook bij het opzetten van een sterke basis voor jouw bedrijf. Want alleen als de fundering van jouw bedrijf staat als een huis, kun je echt succesvol zijn en groeien als ondernemer. Ben jij klaar om de spotlight te pakken en jouw visie te delen met de wereld? Dan help ik je graag verder. Ontdek op deze pagina hoe ik je hierbij kan helpen.

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Celeste is een warm en open persoon, die zich erg betrokken voelt bij jouw business. Ze voelt snel aan welke content passend is. De kleuren, de vormgeving, de tekst, alles is hier op afgestemd. Ze heeft briljante ideeën, en ze is daarbij ook erg enthousiast! ​​​​​​​​
​​​​​​​​
Lieve Celeste dank je wel voor alles wat jij voor mij doet, ik ben je heel erg dankbaar en heel blij dat je op mijn pad bent gekomen!

Opdrachtgever die gespecialiseerd is in HSP als kindertherapeute

Anker 1

Presence Analyse

Wil jij ook meer klanten aantrekken met jouw online zichtbaarheid? Dan is het tijd voor een Presence Analyse! Je bent al goed op weg met actief zijn op verschillende social media kanalen en het regelmatig plaatsen van content. Maar om echt resultaat te behalen, is een duidelijke strategie onmisbaar. En daar kan ik jou bij helpen!
 

Met mijn Presence Analyse krijg jij inzicht in jouw huidige online zichtbaarheid en waarom je nog niet de gewenste resultaten behaalt. Ik kijk naar de kwaliteit en consistentie van jouw huidige online presence en geef je minimaal 2 concrete tips waarmee jij jouw online zichtbaarheid kunt verbeteren. Bovendien krijg je 5 premium stockfoto's om jouw online zichtbaarheid een boost te geven. Zo kun jij met vertrouwen en een heldere strategie werken aan het aantrekken van meer klanten!

Ontvang jouw Presence Analyse 

voor maar 79,- excl btw heb je binnen 5 werkdagen jouw analyse in de mailbox

 

IMG_5451-2.jpg
bottom of page