top of page
IMG_7804-bewerkt-2.jpg

Yay!

De training zit in jouw mailbox

Wil je naast meer omzet, ook sneller werken zonder in te leveren op kwaliteit?

Ga aan de slag met mijn systeem en bespaar 1 dag per week
 

Je weet dat als je nu meer omzet gaat draaien dat het niet past in je agenda

Het is allemaal wel leuk en aardig dat jij wilt opschalen naar 10K maanden, maar wij weten allebei dat je dit nu niet eens in jouw agenda kwijt kunt. 

Stel je voor dat je elke week een volledige werkdag aan tijd overhoudt? Dan zou je elke maand 32 - 40 uur over hebben om nieuwe klanten aan te nemen, om te genieten van je gezin of om meer van de wereld te ontdekken. 

Natuurlijk kun je overwegen om een virtuele assistent in te huren of extra personeel aan te nemen, maar hiermee stijgen niet alleen je inkomsten, maar ook je vaste kosten in rap tempo. Dit is niet de manier waarop je meer omzet wilt, toch? 

Ongeveer 4 jaar geleden stond ik in jouw schoenen. Ik draaide een prima omzet, maar wilde graag gaan opschalen naar 10K maanden. Toen ik 5K per maand draaide, kwam ik in de knoop met mijn uren. Ik werkte meer dan 40 uur per week en kon onmogelijk nog meer opdrachten aannemen.

Ik wist dat ik hier enorm veel winst kon behalen en besloot aan de slag te gaan met het optimaliseren van mijn werkprocessen. Na 8 maanden research, testen en optimaliseren had ik mijn code gekraakt en ging ik van 40+ uur per week, naar 32 uur per week. 

Ik kon meer klanten aannemen en doorschalen naar 10K maanden, zonder in te leveren op mijn vrije tijd. Mijn methode, die beter bekend staat als het systeem, werkt niet alleen voor mij. Al mijn studenten en 1:1 klanten werken hier mee en stuk voor stuk hebben zij hierdoor een efficiënte manier van werken en besparen zij kostbare tijd.

Ik zie dat veel social media managers hier enorm veel kansen laten liggen en daardoor niet kunnen doorgroeien. Zij zijn te veel tijd kwijt aan randzaken, ondernemen niet volgens hun unieke blauwdruk en zullen daardoor nooit het maximale uit hun onderneming gaan halen.

Ben jij klaar voor meer omzet in minder tijd? Ga dan vandaag nog aan de slag met het systeem en bespaar kostbare tijd.

IMG_7784-bewerkt.jpg
2728980c-3bef-4c1c-a7d8-c41bdd50fc1f.png

Twijfels?

Dit is wat anderen zeggen

Emma - What About Socials

Nadat jij aan de slag bent gegaan met het systeem: 

✔ weet jij precies waarom jij nu onnodig veel tijd kwijt bent aan jouw klanten

✔ hoe jij in minder uren meer kwaliteit kunt leveren, zonder een team van medewerkers en/of freelancers
 

✔ hoe jij werkprocessen kunt optimaliseren voor jezelf en jouw opdrachtgeversbottom of page