Adverteren

Verhoog de naamsbekendheid

Door pakkende advertenties in te zetten kan ik meer naamsbekendheid en klikken naar jouw website genereren. Dit is de eerste stap naar meer omzet voor jouw bedrijf. 

NewFotografie-20200824-107-bewerkt.jpg
 

Facebook-pixel

De Facebook-pixel is een code die je op jouw website installeert. Deze verzamelt gegevens waarmee de conversies van Facebook en Instagram advertenties kunt bijhouden, advertenties mee kunt optimaliseren en doelgroep mee kunt bouwen. 

Door de Facebook-pixel te gebruiken om doelgroepen te bouwen, kunnen wij jouw doelgroep sneller en beter bereiken. Ook kan ik hierdoor gebruik maken van retargeting en zo de laatste twijfellaars overhalen. 


 

Meer likes 

Als je nog in de opstart fase bent is het natuurlijk fijn om snel nieuwe likes te scooren. 

Zo kan ik met mijn meer likes advertentie methode ervoor zorgen dat jouw pagina meer likes krijgt en zo sneller naamsbekendheid opbouwt.

Daarnaast is het ook mogelijk om meer interactie te vergaren op berichten. Dit is super handig als jij een bepaalde aanbieding onder de aandacht wilt brengen. 

Influencers

Naast de advertentie mogelijkheden van Facebook en Instagram, maak ik ook gebruik van influencers.

Influencers zijn personen die een groot bereik hebben op social media. Door de juiste influencer aan jouw bedrijf te koppelen, kan jouw bedrijf een enorme boost krijgen.

Ik neem contact op met de influencer, maak de afspraken en zorg dat alles soepel verloopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van de resultaten.


 

advertentie-campagnes-1.jpg

Resultaten advertentiecampagne AVH Bouw

AVH Bouw is een bouwbedrijf gelegen in Velp. In de buurt wordt veel gebouwd en dat is erg gunstig voor het bedrijf. Toen bekend werd gemaakt dat er een nieuwbouw project in Uden zou worden gerealiseerd, kreeg ik de vraag of ik hier op in wilde spelen met een advertentiecampagne.
 

Omdat ik ook de website van AVH Bouw in mijn beheer heb, kon ik gemakkelijk een landingspagina voor de advertentie aanmaken. Daarna heb ik de advertentie visueel en tekstueel aangekleed en de doelgroep ingesteld.
 

De campagne heeft zeven dagen online gestaan en de volgende resultaten behaald:
 

👍 19 likes, 6 reacties en 2 deelacties
👍 1245 kliks naar de landingspagina
👍 19 aanvragen via contactformulier
👍 27.888 mensen bereikt

NewFotografie-20201024-098-bewerkt-2.jpg

Let's chat

Ik vertel je graag meer

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact mij op en ik vertel je graag meer.

Kvk: 66071887
BTW nummer: NLL002344938B18

Algemene voorwaarden

Bezoekadres:
Dokter van deenweg 108, Zwolle  

Ma t/m do: 09:00 - 19:00 uur 
Vrij: 09:00 - 16:00 uur