top of page
sam-farallon-2e6HKgBdfmc-unsplash123.jpg
case-student-succes-story-jose-socialsociety.jpg

Student Succes Story

Van zoekende en veel uren werken op commissiebasis naar een stabiel en winstgevend verdienmodel voor het hoge segment.

José Peters heeft deelgenomen aan de opleiding Social Media Manager en op 1 december 2023 haar certificaat in ontvangst genomen. Januari 2024 start zij met 6 nieuwe opdrachtgevers en een maandelijkse omzet van + 5K.

 

Wie is José Peters?

José kwam op mijn pad terecht door mijn gratis masterclass. Zij was nog erg zoekende hoe zij haar 20 jaar ervaring in de sales kon omzetten naar een stabiel & winstgevend verdienmodel. Na de masterclass zei zij direct JA op de opleiding en is haar business compleet veranderd. 

Doorgewinterde salesvrouw goes social, dat is haar unique selling point. 

 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

‘’Ik heb nu sinds iets meer dan een maand mijn knaller van een aanbod strak staan en zit nu al aan het aantal klanten wat ik minimaal erin wilde hebben.’’

De transformatie: José's verhaal

Voordat José aan onze opleiding begon, was ze al een doorgewinterde professional met meer dan 20 jaar ervaring in sales. Social media was voor haar een bijzaak, iets wat ze er 'voor de leuk' bij deed. Ze was echter zoekende naar hoe ze deze waardevolle ervaring effectief online kon inzetten. Een helder pad naar succes in de digitale wereld ontbrak nog.
 

De beslissing om mee te doen

José's besluit om deel te nemen aan onze opleiding kwam na het volgen van een van onze masterclasses, die haar enorm aansprak. In een impulsieve, maar toekomstbepalende beslissing, koos ze ervoor om zich in te schrijven.
 

Obstakels vooraf

Een groot struikelblok voor José was de onduidelijkheid over haar toekomstrichting. Ze wilde haar uitgebreide saleservaring online brengen, maar hoe ze dit moest aanpakken en hoe ze social media effectief kon integreren, was een puzzel.
 

De waarde van de opleiding

Wat José het meest waardeerde aan onze opleiding was het maatwerk dat we boden. Het ging verder dan alleen het beheren van social media; het was een reis naar het creëren van een uniek en persoonlijk aanbod. Dankzij deze aanpak heeft iedereen in haar groep een fantastisch en persoonlijk aanbod kunnen neerzetten.

Behaalde successen

Binnen slechts een maand na het afronden van de opleiding heeft José haar 'knaller van een aanbod' gelanceerd en het minimum aantal klanten bereikt dat ze voor ogen had. Een ongekend snel succes!
 

De huidige situatie

José's huidige situatie is een wereld van verschil. Haar aanbod is naadloos afgestemd op haar persoonlijke krachten en unieke ervaringen. Dit zorgt ervoor dat ze er volledig achter staat en het met succes verkoopt. Ze biedt nu een unieke service waar haar opdrachtgevers normaal gesproken twee of drie verschillende mensen voor nodig hadden. José's aanbod combineert al deze diensten in één krachtig pakket. José's transformatie door de opleiding is een perfect voorbeeld van hoe gerichte training en persoonlijke ontwikkeling kunnen leiden tot buitengewoon (zakelijk) succes.

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

''Ik ben zo blij dat jij met dit idee kwam. Hierdoor heb ik binnen een aantal dagen een nieuwe klant binnen voor minimaal 3 maanden. Je stelt niet alleen maar vragen, maar geeft ook concrete opdrachten die leiden naar resultaat.''

banner-social-society-celeste-bussinescoach-opleiding-socialmediamanager-9.jpg

Dream, believe, achieve

Ben jij klaar om van jouw dromen werkelijkheid te maken?

Het is fantastisch om als social media manager bedrijven te boosten. Maar laten we eerlijk zijn: het combineren van die passie met het runnen van een groeiend bedrijf? Dat is een uitdaging. Daarom heb ik het tot mijn missie gemaakt de volgende generatie managers te begeleiden naar hun droomdoelen. Ik wil dat jij een blijvende impact maakt bij elke klant.
 

Maar voordat we de ladder van succes beklimmen, wil ik echt weten waar jij staat. Laten we een gesprek plannen. Ik luister, geef je straight-up feedback en samen bepalen we de route. Ben je er klaar voor om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

bottom of page