top of page
banner-social-society-celeste-brand-business-strateeg-opleiding-socialmediamanager2.jpg

Social Spotlight Traject

Ben je klaar om je volgers om te zetten naar betalende klanten?

Je bent goed in wat je doet en je weet ook precies wie je kan en wilt helpen. Het probleem is dat jij niet de enige bent en jouw conculega's wel alle geheimen van social media kennen. Je ziet hoe zij de ene naar de andere reactie krijgen en dat jouw favoriete klanten kiezen om met hen samen te werken, in plaats van met jou. Je wilt groeien, meer impact maken en de spotlight pakken. Alleen weet je niet hoe je dit online kunt aanpakken, je doet nu maar wat. Gelukkig voor jou, ben ik er om je verder te helpen.

Herken jij de volgende situaties?

» Wanneer een conculega weer eens een post online heeft gezet denk jij: hoe komt zij toch elke keer aan inspiratie voor content?

» Het lukt je niet om consistent zichtbaar te zijn op social media. Je posts soms een aantal keren achterelkaar en vervolgens is het weer weken (of zelfs maanden) stil

» Je post op het moment veel sales gerelateerde content wanneer je klanten nodig hebt, maar trekt ze hier niet mee aan 

» Je hebt al verschillende dingen geprobeerd. Maandelijks een nieuwsbrief, speciale aanbiedingen en zelfs een gratis e-book, die tot nu toe niet het gewenste effect geven

» Je weet dat er meer zit in jou en jouw bedrijf, maar je ergens blokkeert als het gaat om zichtbaar zijn en top of mind blijven, waardoor je dat nu dus niet bent en jouw klanten kiezen voor de concurrent

Kortom: je wilt heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken, maar het ontbreekt je n nog aan kennis, plezier en zelfvertrouwen om jouw spotlight te pakken.


 

socialsociety-aanhalingstekens-1.png

Dankzij haar tips hebben wij in heel korte tijd meer dan 200 volgers weten te krijgen en zijn wij gegroeid van online webshop naar een fysieke winkel op een A-locatie. Hierom zijn wij Social Society enorm dankbaar.

Ingrid ten Hertog | Eigenaar azzoro.nl

Wie ben ik?

Met 7 jaar ervaring als social media manager weet ik precies wat wel en niet werkt

In 2016 heb ik de sprong gewaagd en mijn eigen onderneming gestart. Sindsdien heb ik als high-end social media manager meer dan 50 bedrijven en ondernemers mogen bijstaan op gebied social media. Tegenwoordig zet ik mijn expertise in als online brand & business strateeg, om ondernemers te helpen hun groeiambities waar te maken. Met mijn ervaring als social media manager weet ik precies hoe jij het verschil kunt maken en social media optimaal voor je kunt laten werken.

Met mijn duurzame aanpak focus ik mij op een langetermijnstrategie. Dit traject is dus niet voor jou als je op zoek bent naar een quick fix. Ik focus mij niet op de laatste trends, maar creëer samen met jou een authentieke strategie die helemaal bij jou past. Geen one size fits all maar een aanpak die voor jou op maat gemaakt is. Hiermee kun jij de komende jaren vooruit en met plezier doorgroeien. Bij mij staan converterende content, organische groei en personal branding centraal. Deze elementen hebben telkens weer gezorgd voor indrukwekkende resultaten, niet alleen voor mijn eigen bedrijf, maar ook voor mijn opdrachtgevers.

banner-social-society-celeste-brand-business-strateeg.jpg
socialsociety-aanhalingstekens-1.png
chat-2.jfif

Het traject

Ben jij klaar om op jouw eigen manier de spotlight te pakken en zo op een krachtige en duurzame manier het podium te betreden?

Tijdens ons 1:1 traject van 3 maanden gaan we aan de slag met de 3 elementen die zorgen dat jij succesvol de spotlight gaat pakken: converterende content, personal branding & organische groei. Ik bied geen standaard traject aan, maar ga samen met jou kijken hoe jij jouw doelen kunt gaan bereiken met mijn hulp. Om de tijd die wij hebben schaars is, ga ik graag zo doelgericht en efficiënt mogelijk te werk. Om dit te doen gaan wij gebruikmaken van de volgende hulpmiddelen:
 

socialsociety-celeste-socialmediacoaching-socialspotlight-traject-2.jpg
Anker 1

✔ Kick-off sessie:
Om direct goed te starten hebben wij aan het begin van het traject een uitgebreide kick-off sessie. Deze sessie gebruiken we om jouw huidige situatie in kaart te brengen en een sterke basis te leggen voor de aankomende tijd. We gaan dieper in op jouw doelen en stellen op basis daarvan een concreet plan op. Ook maken we een begin aan jouw unieke spotlight plan en bepalen wij met welke to-do’s jij direct aan de slag kunt gaan. Tot slot zal ik je toegang geven tot een gesloten Pinterest en Trello bord waar wij de komende periode mee gaan werken.

✔ Accountability calls:
Elke 3 weken spreken wij elkaar via een accountability call. Hier bespreken we de actiepunten van de afgelopen tijd en hoe het proces tot nu toe verloopt. Dit is jouw stok achter de deur, want ik wil tijdens deze calls geen excuses horen, maar juist bespreken wat je afgelopen periode hebt bereikt en welke actiepunten er nodig zijn om weer een stap dichter bij jouw doel te komen. 

✔ Begeleiding & feedback:
Je krijgt toegang tot ons gezamenlijke trello-bord waar je al je vragen kunt stellen, maar ook documentaties kunt toevoegen die je nagekeken wilt hebben. Daarnaast zal je ook toegang krijgen tot een gesloten Pinterest bord waarbij wij jouw personal brand & content tot leven wekken. 

✔ Implementatie:
Het is niet de bedoeling dat je nieuwe strategie alleen maar op papier komt te staan. Daarom help ik je tijdens het traject met de implementatie zodat jij ook daadwerkelijk op het podium gaat staan en jouw doelen kunt gaan bereiken. Ontstaan er tijdens onze samenwerking nieuwe doelen waardoor jij langer mijn hulp nodig hebt? Geen paniek! Je kunt de samenwerking met mij na ons traject maandelijks verlengen.

socialsociety-celeste-socialmediacoaching-socialspotlight-traject-3.jpg

Pak de spotlight

Niet iedereen is geschikt voor dit traject en daarom wil ik je eerst beter leren kennen

Ik werk alleen met ondernemers waar ik zelf potentie in zie en die bereid zijn er voor de volle 100% voor te gaan. Geen excuses, maar big moves! De investering voor dit traject is eenmalig 2997,- of 3 x 1050,- (excl. btw). Om er zeker van te zijn dat het de investering voor jou en mij waard is, wil ik eerst met je bellen. Zo kan ik bepalen of jouw hulpvraag bij mij past of dat ik je beter kan helpen met een van mijn andere diensten. Ik kijk er naar uit je te spreken en te ontdekken of jij klaar bent voor de spotlight.

Anker 2
bottom of page