top of page
IMG_3039-bewerkt.jpg

1:1 Brand & Business traject

Met een krachtige branding en sterk business fundament het maximale succes behalen

Ben jij een professional die merkt dat je veel tijd en energie investeert in je onderneming, maar de omzet niet in verhouding is? Je bent een expert in je vakgebied, maar je weet dat je hulp nodig hebt bij het creëren van een sterk fundament voor je bedrijf. Ondanks dat je aanbod van grote waarde is en de investering een no-brainer lijkt, merk je dat potentiële klanten toch vaak 'nee' zeggen na een salesgesprek. Als brand & business strateeg met 8 jaar ondernemerservaring, ga ik graag samen met jou aan de slag om zo een duurzaam fundament en krachtige branding neer te zetten waar je jarenlang van kunt profiteren

socialsociety-aanhalingstekens-1.png
chat-3.jfif

Wie ben ik?

Vanuit niets heb ik een goedlopend bedrijf gecreëerd waarmee ik maandelijks 10K omzet 

In 2016 heb ik de sprong gewaagd en mijn eigen onderneming gestart. Sindsdien heb ik als high-end social media manager meer dan 50 bedrijven en ondernemers mogen bijstaan op gebied social media. Tegenwoordig zet ik mijn expertise in als online brand & business strateeg, om ondernemers te helpen hun groeiambities waar te maken. Met mijn ondernemerservaring weet ik precies hoe jij het verschil kunt maken en van jouw bedrijfje een succesvol bedrijf kunt maken. 

Met mijn holistische kijk op marketing en kennis van slimme verdienmodellen weet ik als geen ander hoe je als ondernemer zonder uurtje-factuurtje geld kunt verdienen. Ik hou van structuur en heb verschillende processen binnen mijn bedrijf tot in detail uitgewerkt, waardoor ik moeiteloos kan ondernemen. Hierdoor hou ik meer tijd over om mijn klanten te helpen, te genieten van mijn gezin en zo op mijn eigen voorwaarden te ondernemen. Voelt dit voor jou nu nog als een droom? Laat mij je helpen en ervaar hoe je met meer energie, makkelijker kunt ondernemen.

IMG_3106-berwerkt.jpg

Als jij met mij samen gaat werken aan jouw business & brand, is dit voor jou mogelijk:

✔ je hebt een ijzersterk aanbod waar jouw favorieten klanten onmogelijk nee tegen kunnen zeggen 

✔ je gaat geld verdienen op basis van waarde in plaats van uurtje-factuurtje en je bent niet meer afhankelijk van 1 type dienst/product

✔ je leert waar je binnen jouw bedrijf tijd kunt besparen en zo meer tijd overhouden voor klanten of genieten van extra vrije tijd

✔ je bent zichtbaar op plekken waar jouw favorieten klanten dat ook zijn en creëert aan de lopende band converterende content


✔ je weet hoe jij jouw persoonlijkheid in kunt zetten als marketing magneet zonder je compleet bloot te hoeven geven


✔ je leert op een duurzame manier jouw business verder uit te bouwen

 

Het traject

Anker 1

Tijdens ons 1:1 traject van 3 maanden gaan we in 3 fases aan de slag. Per fase zul je aan de slag gaan met concrete opdrachten waardoor je binnen 3 maanden een ijzersterk fundament hebt, een krachtige branding en alle tools om beide te gaan implementeren. 

In fase 1 gaan we aan de slag met jouw business. Welk aanbod heb je nu? Wie wil je daarmee bedienen? Welke werkzaamheden moet jij hiervoor uitvoeren en hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je hier energie van krijgt, zonder dat het je zeeën van tijd kost? 

In fase 2 gaan wij aan de slag met jouw (personal) brand. We gaan hier niet aan de slag met het maken van een nieuw logo, maar wel met het creëren van de visuele beleving. Waar voelen jouw klanten zich door aangesproken? Hoe kun jij jouw persoonlijkheid hierin verwerken? Hoe maak je content die zorgt voor conversie? En hoe zorg je ervoor dat jouw brand duurzaam is en consistent toepast?

In fase 3 gaan wij aan de slag met de implementatie van fase 1 en 2. Het zou zonde zijn als al jouw nieuwe plannen maar op papier blijven staan, vind je niet?

Om de tijd die wij hebben schaars is, ga ik graag zo doelgericht en efficiënt mogelijk te werk. Om dit te doen gaan wij gebruikmaken van de volgende hulpmiddelen:

 

✔ Kick-off sessie:

Om direct goed te starten hebben wij aan het begin van het traject een uitgebreide kick-off sessie. Deze sessie gebruiken we om jouw huidige situatie in kaart te brengen en een sterke basis te leggen voor de aankomende tijd. We gaan dieper in op jouw doelen en stellen op basis daarvan een concreet plan op. Ook maken we een begin aan jouw unieke brand & business strategie en bepalen wij met welke to-do’s jij direct aan de slag kunt gaan. Tot slot zal ik je toegang geven tot een gesloten Pinterest en Trello bord waar wij de komende periode mee gaan werken.

✔ Accountability calls:

Elke 2 weken spreken wij elkaar via een accountability call. Hier bespreken we de actiepunten van de afgelopen tijd en hoe het proces tot nu toe verloopt. Dit is jouw stok achter de deur, want ik wil tijdens deze calls geen excuses horen, maar juist bespreken wat je afgelopen periode hebt bereikt en welke actiepunten er nodig zijn om weer een stap dichter bij jouw doel te komen. Wanneer je kiest voor dit traject, verwacht ik ook dat je tijd vrijmaakt voor onze calls en de opdrachten waarmee aan de slag moet gaan om zo het maximale resultaat te behalen.

✔ Begeleiding & feedback:
 

Je krijgt toegang tot ons gezamenlijke trello-bord waar je al je vragen kunt stellen, maar ook documentaties kunt toevoegen die je nagekeken wilt hebben. Daarnaast zal je ook toegang krijgen tot een gesloten Pinterest bord wat voor verschillende doeleinden gebruikt zal gaan worden.

✔ Implementatie:
 

Het is niet de bedoeling dat je nieuwe strategie alleen maar op papier komt te staan. Daarom help ik je tijdens het traject met de implementatie zodat jij ook daadwerkelijk op het podium gaat staan en jouw doelen kunt gaan bereiken. Heb meer tijd nodig om alles te implementeren en wil je daarbij mijn hulp? Je kunt onze samenwerking na het traject maandelijks verlengen.

socialsociety-celeste-socialmediacoaching-socialspotlight-traject-3.jpg

Let's get to business

Niet iedereen is geschikt voor dit traject en daarom wil ik je eerst beter leren kennen

Ik werk alleen met ondernemers waar ik zelf potentie in zie en die bereid zijn er voor de volle 100% voor te gaan. Geen excuses, maar big moves! De investering voor dit traject is eenmalig 3450,- of 3 x 1250,- (excl. btw). Om er zeker van te zijn dat het de investering voor jou en mij waard is, wil ik eerst met je bellen. Zo kan ik bepalen of jouw hulpvraag bij mij past of dat ik je beter kan helpen met een van mijn andere diensten. Ik kijk er naar uit je te spreken.

Anker 2
bottom of page